企業情報

1. コンピュータ トレーニング学校
  2. コミュニティ カレッジ
  3. 小学校(英)

当該企業による記述

Bij de TypeMission typecursus leer je op een leuke en spannende manier snel en foutloos blind typen. Ga op leuke spionnen missies waar je door codes te ontcijferen en typespelletjes te spelen belangrijke informatie kan verzamelen. Lukt het jou om met deze informatie de dubbelspion te ontmaskeren?

連絡先

レビューを書く

レビューの確認を行います

Top programma!

Top programma!
Aangenaam om te leren typen dankzij verhalen en leuke personages.
Helpdesk is ook heel behulpzaam en efficiënt in geval van vragen.

2026年8月26日
5つ星のうち5の評価

Speelse manier om typen onder de knie te krijgen.

Ik twijfelde lang om mijn kids een online typecursus te laten volgen. Ik kon moeilijk inschatten of de aangeboden digitale cursussen voldoende kwalitatief waren om het typen onder de knie te krijgen. Ik koos uiteindelijk voor Typemission en dat was een goede keuze. Mijn zoon heeft ondertussen succesvol de cursus van Typemission gevolgd en beheerst de techniek heel goed. Bovendien was hij heel enthousiast over de speelse educatieve manier. In die mate zelfs dat mijn twee dochters de cursus nu ook volgen. Aanrader!

2026年8月14日
5つ星のうち5の評価

Een superleuke typecursus - top ervaring

Een superleuke typecursus. Het verhaal is origineel en goed opgebouwd, en ook de afwisselende spelletjes werden hier thuis met veel plezier gedaan. Elke week kregen we een voortgangsoverzicht, waardoor we makkelijk konden volgen of er geoefend werd. Eigenlijk was dat nauwelijks nodig, want dankzij het aantrekkelijke verhaal hadden ze zelf al zin om meerdere keren per week te oefenen.

2026年1月3日
5つ星のうち5の評価

Dé manier om te leren typen.

Wij zij fan voor onze zoon van 9. Leren typen wordt steeds moeilijker met de intrede van de smartphones en tablets. TypeMission zorgt voor voldoende oefening op een speelse manier. Het is motiverend om een opdracht te doen en zo vorderingen te kunnen maken in het verhaal. Je kiest zelf hoeveel tijd je eraan spendeert per dag en als ouder krijg je wekelijks een rapport over hoe je kind het doet. Een aanrader!

2025年11月6日

Type mission - positief!

Fijn dat je zelf je momenten kan kiezen waarop je wilt oefenen. (5 dagen per week, minstens 10 minuten --> dit is haalbaar om het voor 20 weken vol te houden) Je leert er goed typen en de spelletjes werken motiverend. Ook de stickers die je toegestuurd krijgt, zijn een goede hulp.

2025年10月22日

Een aanrader !

Heb dit gekocht voor mijn kleindochter omdat ik het heel belangrijk vind dat jongeren behoorlijk kunnen typen. De scholen schieten hierin te kort alhoewel de kinderen zelfs in de lagere school toch al veel met de computer moeten werken. Ze vindt het leuk om te doen en ze leert spelenderwijs. De vooruitgang die ze maakt is spectaculair. Door van laptop te veranderen waren er wat problemen en liep het programma vast maar door de vriendelijke aanpak van de klantendienst was het in no time opgelost.
Ik zal het programma zeker ook aankopen voor mijn andere kleindochter. Het is een echte aanrader voor wie een educatief maar ook een leuk spel wil kopen.

2025年9月9日

Typemission からの回答

Bedankt voor uw mooie woorden en wat fijn om te horen dat uw kleindochter zoveel vooruitgang boekt en plezier beleeft aan de cursus. We kijken ernaar uit om ook uw andere kleindochter binnenkort te mogen verwelkomen. Veel typeplezier gewenst!

5つ星のうち4の評価

Het is een zeer toffe cursus

Het is een zeer toffe cursus en goed uitgelegd alleen saaie oefeningen die je veel moet doen

2025年7月7日

Typemission からの回答

Hartelijk dank voor uw review en uw feedback over de oefeningen!

De hoeveelheid oefeningen kunnen we helaas niet verminderen, want blind leren typen vraagt nu eenmaal veel herhaling om het spiergeheugen goed te trainen. Wel zijn we momenteel stap voor stap nieuwe oefenvormen aan het toevoegen, zodat er in de toekomst wat meer variatie in de typeoefeningen zit.

Groeten,
Team TypeMission

5つ星のうち1の評価

geen antwoord op onze mails

wij kregen na de bestelling een activatiemail waarvan de link verlopen is, maar dit bedrijf antwoordt dan niet op onze vraag om een nieuwe link te sturen. Lijkt toch een eenvoudige vraag? We hebben betaald en kunnen zelfs niet inloggen.

2024年12月19日

Beste Eveline,

Onze excuses voor deze vervelende ervaring...

Gelukkig hebben we inmiddels via de mail contact gehad en is alles opgelost. Het account is geactiveerd en uw kind heeft zelfs al de eerste 5 lesdagen inclusief weektoets afgerond!

Ook via deze weg een korte toelichting waarom u niet eerder van ons antwoord heeft gekregen:
Uw mail van 19 december is helaas in onze spambox beland, vandaar dat wij deze over het hoofd hebben gezien. Wij waren pas op de hoogte van uw vraag toen u 2 werkdagen later ook een mail verstuurde via ons contactformulier. We hebben vervolgens direct actie ondernomen en uw account handmatig geactiveerd. Het probleem met de spambox hebben we inmiddels opgelost zodat dergelijke situaties in de toekomst voorkomen worden.

Nogmaals onze excuses en we wensen uw zoon nog veel plezier met onze typecursus!

Met vriendelijke groeten,
Team TypeMission

Dochter van 11 behaalde een goed resultaat

Mijn dochter van 11 heeft de cursus beëindigd met een gemiddelde van 150 slagen per minuut. We zijn heel tevreden. Ze heeft er in totaal 6 maanden over gedaan. Er wordt verwacht dat je 5 keer per week een kleine 10 minuten typt. De ene week lukte dat al beter dan de andere week. De missie zorgt ervoor dat je kind gemotiveerd blijft om elke keer opnieuw in te loggen en met de gespaarde punten uit de typspelletjes kunnen ze dingetjes kopen in het spel. De helpdesk antwoordt ook snel als je vragen of problemen hebt. Wij zijn heel tevreden

2024年12月16日

Typemission からの回答

Wat een mooi resultaat heeft uw dochter behaald!
Bedankt voor de mooie woorden en het delen van jullie ervaring!

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。