Jeg har taget grundlÊggende vagt i Odense og det har vÊret en virkelig lÊrerigt kursus med en meget erfaren og god underviser. Kan varmt anbefale at man tager dette kursus på UCPlus
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har vÊret på vagt kursus i Odense. Og haft Alexander boe Steen. Hele vejen igennem god og sjov undervisning. Du får alt med du behÞver og der sÞrges for god og stÞttende stemning under kursus
äŒæ¥ãåçããŸãã
Har netop lige afsluttet vagtuddannelsen pÃ¥ UCplus Skovlunde 𥳠(6 uger ) MÃ¥ bare sige TAK til skolens chef Rune, lÊrerene Mathilde, Rolf, Tommy og ikke mindst Benny âïžðð Sikke et team og de kan... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vagtkurset i Odense er virkelig et godt kursus, som jeg kun kan anbefale andre at tage. Man fÃ¥r et enormt godt kendskab til faget, og vÊrktÞjer til at begÃ¥ sig som vagt via en sindsyg dygtig, enga... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
âUCplus er et landsdÊkkende uddannelsescenter, der tilbyder Den officielle Danskuddannelse, transportkurser (lastbil, bus, taxa, vogntog, EU bevis, mm.) og vagtkurser (grundlÊggende vagtuddannelse, tryghedsvagt efteruddannelseskurser mm.). UCplus er specialister i at hjÊlpe ledige med at finde beskÊftigelse, isÊr inden for vagtbranchen og transportbranchen, hvor de Ã¥rligt assisterer flere hundrede i job som chauffÞrer i bus-, taxa-, flextrafik- og lastbilsektoren. â UCplus tilbyder alle tre danskuddannelser:â Danskuddannelse 1 â for kursister med ingen eller ringe skolebaggrund.â Danskuddannelse 2 â for kursister med kort skole- og uddannelsesbaggrund.â Danskuddannelse 3 â for kursister med mellemlang eller lang skole- og uddannelsesbaggrund.â Disse programmer er designet til at imÞdekomme forskellige mÃ¥lgruppers behov og understÞtte deres integration pÃ¥ arbejdsmarkedet. â For jobcentre og a-kasser fungerer UCplus som en stÊrk samarbejdspartner med fokus pÃ¥ at fÃ¥ ledige i job. De tilbyder blandt andet 6 ugers jobrettet uddannelse, personlig vejledning, afklaringsforlÞb med jobaftale og jobgaranti. Derudover arrangerer de informationsmÞder og forberedende forlÞb, der hjÊlper ledige med at skifte branche eller blive omskolet. â UCplus lÊgger vÊgt pÃ¥ kvalitet i undervisningen og gennemfÞrer halvÃ¥rlige tilfredshedsundersÞgelser blandt kursisterne for at sikre en hÞj standard og kontinuerlig forbedring af deres uddannelsestilbud.
Mileparken 12a, 2740, Skovlunde, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 87ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã

UCplus ããã®åç
Kan varmt anbefale at man tager dette kursus på UCPlus

UCplus ããã®åç
Det var hyggeligt og lÊrerigt på samme tid isÊr med Alexander Boe hvor det også var sjovt at blive undervist.

UCplus ããã®åç
Place is good and mostly the teachers are friendly and teaches well and gives individual focus whenever needed.

UCplus ããã®åç
One of 3 Teachers was actually doing a nice job. The teachers are very focused on writing and speaking - during the lesson, there is no grammar or listening practice. You speak a lot to your classmates so the effect of improving is small. Teachers are very much tied to the schools teaching plan.
Administration has poor customer service. Random emails in danish, to tell you things that do not apply to your status and so on....
The school follows a module plan that gives no clue towards european language niveaus (A1-C2). I took 3 modules in UCPlus and do not know what niveau I have now. ... I am sure there is better schools that this.

UCplus ããã®åç
Det var en super kursus, jeg har fået god materialer , godt undervisning som jeg har forventet og mere. Underviser var meget dygtige og professionel. Skolen var godt pent og ren og vi fik gratis kaffe.

UCplus ããã®åç
En helt igennem god oplevelse med kompetente undervisere og jeg vil stÊrkt anbefale det til andre...

UCplus ããã®åç
Vi sendte en af vores medarbejdere på kursus for at forny sit bevis. Han har arbejdet hos os som chauffÞr i cirka 10 år uden klager eller skader og har stor praktisk erfaring. Han har desuden for nylig deltaget i andre kurser hos andre kursussteder uden problemer.
Derfor er det meget skuffende, at han hos UCplus fik en så ubehagelig oplevelse. IfÞlge ham råbte og skreg underviseren ad ham, og han blev behandlet uden den respekt, man bÞr kunne forvente. Det er helt uacceptabelt.
Vi forventer professionel og ordentlig behandling af kursister, og det levede UCplus efter vores oplevelse ikke op til.

UCplus ããã®åç
Er lige blevet fÊrdig på VagtfunktionÊr uddannelsen hos UCplus i skovlunde.
De får fem stjerner --
en for Rolf,
en for Tommy,
en for Mathilde,
en for Benny
og en en halv til Rune fordi han ikke var irriterende nok i undervisningen.
Man kan desvÊrre kun give hele stjerner pÃ¥ trustpilot sÃ¥ jeg rundede op.ð
Har kun gode ord tilovers for dette uddannelses center. Det er top professionelle undervisere(som er hårde, men uretfÊrdige), med mange år på bagen i faget, og som leverer et godt, lÊrerigt, spÊndene og velstruktureret kursusforlÞb.
Tak for 6 gode uger, vi ses nÃ¥r jeg kan mÞde op med en uniform pÃ¥, mvh Tango-India-Mike..ð«¡

UCplus ããã®åç
Kanon undervisning. Relevant og nÊrvÊrende.

UCplus ããã®åç
10 ud af 10 skole de kunne god godt have parkering lidt tÊttere på man skal mÞde 7:15 hvis du vil have en god parkeringsplads men ellers var alt andet 10 ud af 10

Anmeldelse af UCplus Skovlunde
I den tid jeg var på UCplus Skovlunde har jeg mÞdt nogle meget hjÊlpsomme og dygtige medarbejdere.
Jeg vil isÊr gerne takke Gunduz for hans pÊdagogiske indsats og den ro han har i sin undervisning. Han skaber tryghed og forklarer tingene på en måde så man virkelig forstår det.
Jeg havde også fornÞjelsen af at have Imran i både teori og praktiske timer. Han gÞr en stor indsats for sine elever ved at forklare grundigt og skrive det tydeligt op på tavlen så alle kan fÞlge med.
Bo er en af de kÞrelÊrere, man ikke glemmer. Med sin rolige stemme og rolige tilgang kan man tydeligt mÊrke, at han engagerer sig og Þnsker at man skal lykkes.
Jeg har også kÞrt med Ali som gÞr alt for sine elever. Han vejleder grundigt i hvad man skal huske og hvordan man skal kÞre for at vÊre en sikker og ansvarlig trafikant.
Jeg vil også gerne takke kontorpersonalet isÊr Camilla. Du er en sej kvinde som tager sig af de mange forskellige ting der har med forlÞbet at gÞre. Tak for din hjÊlp og stÞtte undervejs.
Hvis der er noget der kan forbedres så er det planlÊgningen af prÞver. Det kan vÊre svÊrt at komme i kontakt med den ansvarlige da telefonen ikke altid bliver besvaret. Det ville vÊre en fordel med bedre tilgÊngelighed eller hurtigere tilbagemelding.
Og man mÃ¥ heller ikke glemme at der er gratis kaffe og te det gÞr dagene lidt bedre ð
Alt i alt har jeg haft et rigtig godt forlÞb og kan klart anbefale UCplus Skovlunde

UCplus ããã®åç
Har taget både taxa og grundlÊggende vagt, rigtig god undervisning og dygtige lÊrerer

UCplus ããã®åç
God afveksling mellem teori og praksis. SpÊndende kursus.

UCplus ããã®åç
Jeg har deltaget i det grundlÊggende vagt-kursus i Ringsted og har haft en rigtig god oplevelse. Kurset var ikke altid nemt, men det skal det heller ikke vÊre. Man skulle koncentrere sig og engagere sig, og det gjorde, at man virkelig lÊrte noget og blev motiveret til at bestå.
Om vinteren var der lidt koldt i lokalet, og undervisningsrummet var en smule lille til 20 personer. Til gengÊld betÞd det, at vi kom tÊttere på hinanden, fik et godt sammenhold og kunne lave mange praktiske Þvelser sammen.
Underviseren var venlig, professionel og meget tålmodig. Der blev taget tid til at forklare regler, ansvar og situationer fra virkeligheden, så alle kunne fÞlge med.
Alt i alt et godt og lÊrerigt kursus, som jeg klart kan anbefale til andre, der vil tage det grundlÊggende vagt-kursus.

UCplus ããã®åç
Man får et enormt godt kendskab til faget, og vÊrktÞjer til at begå sig som vagt via en sindsyg dygtig, engageret og faglig kompetent underviser i Alexander Boe. Han er super god til at lÊse lokalet, og navigerer i teori og praksis efter behov. Ydermere bliver kurset suppleret af frivillige besÞg fra forskellige vagtfirmaer, som kommer og fortÊller om deres vagtjobs og muligheder hos dem.
Alt i alt er jeg blevet klÊdt godt på til mit kommende job som vagt hos Securitas, affÞdt af kurset og netvÊrket som opstod heraf.
Min stÞrste anbefaling til UCplus kurset i Odense.

UCplus ããã®åç
Har netop lige afsluttet vagtuddannelsen på UCplus Skovlunde 𥳠(6 uger )
Sikke et team og de kan virkelig lÊre fra sig i undervisningen âïžð
Har intet dÃ¥rligt at sige om UCplus eller teamet bag undervisningen ð

GrundlÊggende vagt kursus Odense
Super oplevelse. Dygtige undervisere.
SpÊndende program hverdag.
Anbefalses vÊrdi ð