レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har taget grundlÊggende vagt i Odense og det har vÊret en virkelig lÊrerigt kursus med en meget erfaren og god underviser. Kan varmt anbefale at man tager dette kursus på UCPlus

䌁業が回答したした

Jeg har vÊret på vagt kursus i Odense. Og haft Alexander boe Steen. Hele vejen igennem god og sjov undervisning. Du får alt med du behÞver og der sÞrges for god og stÞttende stemning under kursus

䌁業が回答したした

Har netop lige afsluttet vagtuddannelsen pÃ¥ UCplus Skovlunde 🥳 (6 uger ) MÃ¥ bare sige TAK til skolens chef Rune, lÊrerene Mathilde, Rolf, Tommy og ikke mindst Benny ✔🙏😊 Sikke et team og de kan... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vagtkurset i Odense er virkelig et godt kursus, som jeg kun kan anbefale andre at tage. Man fÃ¥r et enormt godt kendskab til faget, og vÊrktÞjer til at begÃ¥ sig som vagt via en sindsyg dygtig, enga... もっず芋る

䌁業情報

1. 教宀
  2. 倖囜語プログラム孊校
  3. 職業専門孊校
  4. 職業孊校

圓該䌁業による蚘述

​UCplus er et landsdÊkkende uddannelsescenter, der tilbyder Den officielle Danskuddannelse, transportkurser (lastbil, bus, taxa, vogntog, EU bevis, mm.) og vagtkurser (grundlÊggende vagtuddannelse, tryghedsvagt efteruddannelseskurser mm.). UCplus er specialister i at hjÊlpe ledige med at finde beskÊftigelse, isÊr inden for vagtbranchen og transportbranchen, hvor de Ã¥rligt assisterer flere hundrede i job som chauffÞrer i bus-, taxa-, flextrafik- og lastbilsektoren. ​ UCplus tilbyder alle tre danskuddannelser:​ Danskuddannelse 1 – for kursister med ingen eller ringe skolebaggrund.​ Danskuddannelse 2 – for kursister med kort skole- og uddannelsesbaggrund.​ Danskuddannelse 3 – for kursister med mellemlang eller lang skole- og uddannelsesbaggrund.​ Disse programmer er designet til at imÞdekomme forskellige mÃ¥lgruppers behov og understÞtte deres integration pÃ¥ arbejdsmarkedet. ​ For jobcentre og a-kasser fungerer UCplus som en stÊrk samarbejdspartner med fokus pÃ¥ at fÃ¥ ledige i job. De tilbyder blandt andet 6 ugers jobrettet uddannelse, personlig vejledning, afklaringsforlÞb med jobaftale og jobgaranti. Derudover arrangerer de informationsmÞder og forberedende forlÞb, der hjÊlper ledige med at skifte branche eller blive omskolet. ​ UCplus lÊgger vÊgt pÃ¥ kvalitet i undervisningen og gennemfÞrer halvÃ¥rlige tilfredshedsundersÞgelser blandt kursisterne for at sikre en hÞj standard og kontinuerlig forbedring af deres uddannelsestilbud.

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

408件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 87に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

Jeg har vÊret på vagt kursus i Odense

2026幎4月15日

KÊre Peter

Mange tak for din flotte anmeldelse. Det glÊder os at hÞre, at du har haft en god og sjov undervisning i Odense, og at du oplevede en stÞttende stemning gennem hele kurset.

- Mere end uddannelse

Jeg har taget grundlÊggende vagt i

Kan varmt anbefale at man tager dette kursus på UCPlus

2026幎4月15日

KÊre Mette

Mange tak for din flotte anmeldelse. Det glÊder os at hÞre, at du har haft et virkelig lÊrerigt kursus i Odense, og at du oplevede underviseren som både erfaren og dygtig.

- Mere end uddannelse

Det var hyggeligt og lÊrerigt pÃ¥ samme

Det var hyggeligt og lÊrerigt på samme tid isÊr med Alexander Boe hvor det også var sjovt at blive undervist.

2026幎3月2日

KÊre Oguz Aydemir

Mange tak for din flotte anmeldelse. Det glÊder os at hÞre, at du både har haft en hyggelig og lÊrerig oplevelse, og at undervisningen var sjov.

- Mere end uddannelse

Place is good and mostly the teachers

Place is good and mostly the teachers are friendly and teaches well and gives individual focus whenever needed.

2026幎3月19日

Dear Manila,

Many thanks for your kind review. We are very pleased to hear that you had a good experience and that our teachers are friendly, supportive, and attentive to individual needs.

We look forward to seeing you!

Easy to do

The sign-up and process were all very easy.

2026幎3月19日

Dear Evan,

Many thanks for your kind review. We are very pleased to hear that the sign-up and process felt easy and smooth for you.

We look forward to seeing you again!

Adil from UCplus

School Concept Does Not Work Well.

One of 3 Teachers was actually doing a nice job. The teachers are very focused on writing and speaking - during the lesson, there is no grammar or listening practice. You speak a lot to your classmates so the effect of improving is small. Teachers are very much tied to the schools teaching plan.
Administration has poor customer service. Random emails in danish, to tell you things that do not apply to your status and so on....
The school follows a module plan that gives no clue towards european language niveaus (A1-C2). I took 3 modules in UCPlus and do not know what niveau I have now. ... I am sure there is better schools that this.

2026幎1月30日

Dear Amelie

Thank you for your feedback. We are sorry to hear that your experience did not meet your expectations. We appreciate your comments regarding teaching methods, communication, and administration, as this helps us improve our courses and services.

We would very much like to look into your experience in more detail and see how we can assist you further. You are very welcome to contact us at adas@ucplus.dk and mark your email with “Trustpilot”.

Dejlig sted at lÊre

Det var en super kursus, jeg har fået god materialer , godt undervisning som jeg har forventet og mere. Underviser var meget dygtige og professionel. Skolen var godt pent og ren og vi fik gratis kaffe.

2026幎3月27日

KÊre GisÚle,

Mange tak for din flotte anmeldelse. Det glÊder os at hÞre, at kurset levede op til dine forventninger, og at du var tilfreds med både undervisningen, materialerne og faciliteterne.

En god oplevelse

En helt igennem god oplevelse med kompetente undervisere og jeg vil stÊrkt anbefale det til andre...

2026幎3月27日

KÊre Klaus

Mange tak for din flotte anmeldelse og de pÊne ord. Det glÊder os meget at hÞre, at du har haft en god oplevelse med vores undervisere, og at du vil anbefale os til andre.

- Mere end uddannelse

Meget dårlig oplevelse med UCplus.

Vi sendte en af vores medarbejdere på kursus for at forny sit bevis. Han har arbejdet hos os som chauffÞr i cirka 10 år uden klager eller skader og har stor praktisk erfaring. Han har desuden for nylig deltaget i andre kurser hos andre kursussteder uden problemer.

Derfor er det meget skuffende, at han hos UCplus fik en så ubehagelig oplevelse. IfÞlge ham råbte og skreg underviseren ad ham, og han blev behandlet uden den respekt, man bÞr kunne forvente. Det er helt uacceptabelt.

Vi forventer professionel og ordentlig behandling af kursister, og det levede UCplus efter vores oplevelse ikke op til.

2026幎3月5日

KÊre Nedal,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er meget kede af at hÞre om den oplevelse, jeres medarbejder har haft hos UCplus. Det er ikke den standard for respektfuld og professionel behandling, vi Þnsker at mÞde vores kursister med.

Vi vil meget gerne se nÊrmere pÃ¥ forlÞbet. Du er derfor velkommen til at sende os flere oplysninger pÃ¥ adas@ucplus.dk og meget gerne skrive “Trustpilot” i emnefeltet, sÃ¥ vi kan fÞlge op pÃ¥ sagen.

Vagt, UCplus Skovlunde.

Er lige blevet fÊrdig på VagtfunktionÊr uddannelsen hos UCplus i skovlunde.
De får fem stjerner --
en for Rolf,
en for Tommy,
en for Mathilde,
en for Benny
og en en halv til Rune fordi han ikke var irriterende nok i undervisningen.
Man kan desvÊrre kun give hele stjerner pÃ¥ trustpilot sÃ¥ jeg rundede op.😁

Har kun gode ord tilovers for dette uddannelses center. Det er top professionelle undervisere(som er hårde, men uretfÊrdige), med mange år på bagen i faget, og som leverer et godt, lÊrerigt, spÊndene og velstruktureret kursusforlÞb.

Tak for 6 gode uger, vi ses nÃ¥r jeg kan mÞde op med en uniform pÃ¥, mvh Tango-India-Mike..🫡

KÊre Tim

Mange tak for din 5-stjernede anmeldelse og for din humoristiske feedback. Det glÊder os meget at hÞre, at du har haft et godt og lÊrerigt forlÞb på vagtuddannelsen i Skovlunde.

Vi er også meget glade for din ros af vores undervisere!

Kanon undervisning

Kanon undervisning. Relevant og nÊrvÊrende.

KÊre Christian Warming

Mange tak for din 5-stjernede anmeldelse. Det glÊder os meget at hÞre, at du har haft en god oplevelse med undervisningen og fandt den både relevant og nÊrvÊrende.

10 ud af 10 vagt skole

10 ud af 10 skole de kunne god godt have parkering lidt tÊttere på man skal mÞde 7:15 hvis du vil have en god parkeringsplads men ellers var alt andet 10 ud af 10

KÊre Simon

Mange tak for din anmeldelse og din feedback. Det glÊder os meget at hÞre, at du har haft en rigtig god oplevelse hos os.

Tak også for din kommentar om parkering. Den feedback tager vi med videre i vores arbejde med lÞbende at forbedre rammerne omkring undervisningen.

Anmeldelse af UCplus Skovlunde

Anmeldelse af UCplus Skovlunde

I den tid jeg var på UCplus Skovlunde har jeg mÞdt nogle meget hjÊlpsomme og dygtige medarbejdere.

Jeg vil isÊr gerne takke Gunduz for hans pÊdagogiske indsats og den ro han har i sin undervisning. Han skaber tryghed og forklarer tingene på en måde så man virkelig forstår det.

Jeg havde også fornÞjelsen af at have Imran i både teori og praktiske timer. Han gÞr en stor indsats for sine elever ved at forklare grundigt og skrive det tydeligt op på tavlen så alle kan fÞlge med.

Bo er en af de kÞrelÊrere, man ikke glemmer. Med sin rolige stemme og rolige tilgang kan man tydeligt mÊrke, at han engagerer sig og Þnsker at man skal lykkes.

Jeg har også kÞrt med Ali som gÞr alt for sine elever. Han vejleder grundigt i hvad man skal huske og hvordan man skal kÞre for at vÊre en sikker og ansvarlig trafikant.

Jeg vil også gerne takke kontorpersonalet isÊr Camilla. Du er en sej kvinde som tager sig af de mange forskellige ting der har med forlÞbet at gÞre. Tak for din hjÊlp og stÞtte undervejs.

Hvis der er noget der kan forbedres så er det planlÊgningen af prÞver. Det kan vÊre svÊrt at komme i kontakt med den ansvarlige da telefonen ikke altid bliver besvaret. Det ville vÊre en fordel med bedre tilgÊngelighed eller hurtigere tilbagemelding.

Og man mÃ¥ heller ikke glemme at der er gratis kaffe og te det gÞr dagene lidt bedre 😊

Alt i alt har jeg haft et rigtig godt forlÞb og kan klart anbefale UCplus Skovlunde

2026幎2月23日

KÊre Serap

Mange tak for din 5-stjernede anmeldelse og for din grundige feedback. Det glÊder os meget at hÞre, at du har haft et godt forlÞb hos UCplus i Skovlunde, og at du har oplevet vores undervisere og medarbejdere som hjÊlpsomme og engagerede.

Vi er også meget glade for at hÞre din ros af vores undervisere. Tak også for din feedback om planlÊgningen af prÞver - den tager vi med videre i vores arbejde med lÞbende at forbedre vores service.

- Mere end uddannelse

Har taget bÃ¥de taxa og grundlÊggende

Har taget både taxa og grundlÊggende vagt, rigtig god undervisning og dygtige lÊrerer

KÊre Ozan,

Mange tak for din 5-stjernede anmeldelse. Det glÊder os meget at hÞre, at du har haft en god oplevelse på både taxa- og grundlÊggende vagtkurset, og at du er tilfreds med undervisningen og vores undervisere.

Vagtkursus

God afveksling mellem teori og praksis. SpÊndende kursus.

KÊre Mogens Vandborg

Mange tak for din 5-stjernede anmeldelse. Det glÊder os meget at hÞre, at du har oplevet en god afveksling mellem teori og praksis, og at du fandt kurset spÊndende.

- Mere end uddannelse

Ringsted Jeg har deltaget i det grundlÊggende

Jeg har deltaget i det grundlÊggende vagt-kursus i Ringsted og har haft en rigtig god oplevelse. Kurset var ikke altid nemt, men det skal det heller ikke vÊre. Man skulle koncentrere sig og engagere sig, og det gjorde, at man virkelig lÊrte noget og blev motiveret til at bestå.

Om vinteren var der lidt koldt i lokalet, og undervisningsrummet var en smule lille til 20 personer. Til gengÊld betÞd det, at vi kom tÊttere på hinanden, fik et godt sammenhold og kunne lave mange praktiske Þvelser sammen.

Underviseren var venlig, professionel og meget tålmodig. Der blev taget tid til at forklare regler, ansvar og situationer fra virkeligheden, så alle kunne fÞlge med.

Alt i alt et godt og lÊrerigt kursus, som jeg klart kan anbefale til andre, der vil tage det grundlÊggende vagt-kursus.

KÊre Michael,

Mange tak for din anmeldelse og din grundige feedback. Det glÊder os meget at hÞre, at du har haft en god og lÊrerig oplevelse på det grundlÊggende vagtkursus i Ringsted, og at du oplevede underviseren som venlig, professionel og tålmodig.

Tak også for dine kommentarer om lokalet. Den feedback tager vi med videre i vores arbejde med lÞbende at forbedre rammerne for undervisningen.

Fantastisk underviser !

Fantastisk underviser !! Fedt hold!

KÊre Sebastian,

Mange tak for din 5-stjernede anmeldelse. Det glÊder os meget at hÞre, at du har haft en god oplevelse med undervisningen og holdet.

- Mere end uddannelse

Vagtkurset i Odense. En investering i ny fremtid.

Man får et enormt godt kendskab til faget, og vÊrktÞjer til at begå sig som vagt via en sindsyg dygtig, engageret og faglig kompetent underviser i Alexander Boe. Han er super god til at lÊse lokalet, og navigerer i teori og praksis efter behov. Ydermere bliver kurset suppleret af frivillige besÞg fra forskellige vagtfirmaer, som kommer og fortÊller om deres vagtjobs og muligheder hos dem.
Alt i alt er jeg blevet klÊdt godt på til mit kommende job som vagt hos Securitas, affÞdt af kurset og netvÊrket som opstod heraf.
Min stÞrste anbefaling til UCplus kurset i Odense.

2026幎2月13日

KÊre Jonas,

Mange tak for din flotte anmeldelse af UCplus' vagtkursus, vi er glade for du anbefaler os til andre.

Vi håber at se dig igen til efteruddannelse.

Vagtuddannelsen

Har netop lige afsluttet vagtuddannelsen på UCplus Skovlunde 🥳 (6 uger )
Sikke et team og de kan virkelig lÊre fra sig i undervisningen ✔😃
Har intet dårligt at sige om UCplus eller teamet bag undervisningen 🙏

2026幎1月5日

KÊre Kent

Mange tak for din 5-stjernede anmeldelse. Det glÊder os meget at hÞre, at du har haft et godt forlÞb på vagtuddannelsen i Skovlunde, og at du er tilfreds med både undervisningen og teamet.

Vi er også meget glade for din ros af vores undervisere!

GrundlÊggende vagt kursus Odense

GrundlÊggende vagt kursus Odense
Super oplevelse. Dygtige undervisere.
SpÊndende program hverdag.
Anbefalses vÊrdi 👌

2026幎2月13日

KÊre Kamil,

Mange tak for din fine anmeldelse af UCplus og tak for anbefalingen!

Vi håber at se dig igen til efteruddannelse.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。