Dejlig hurtig levering, vi glÊder os til at overraske sÞnnen med en ny sandkasse|bÃ¥d til hans fÞdselsdag i morgen ð€
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Trods ferietid super hurtig levering. Imponerende. Vi kÞbte gÞr det selv svÊvebane og ketchersÊt. Ved kÞb af svÊvebane skal man have lidt âteknisk snildeâ mht at fÃ¥ strammet viren. Det krÊver speci... ãã£ãšèŠã
SpÞrg til om de vil prismatche en anden dansk leverandÞr af en trampolin. Hvor den anden leverandÞr endda medsÊlger sikkerhedsnet til en billigere pris. Det fÃ¥r jeg ikke svar pÃ¥, oveni at trampolinen... ãã£ãšèŠã
En meget god oplevelse. KÞbte Noa gynge/legetÃ¥rn. Der er en voksen der har gennemtÊnkt materialer og brugssikkerhed. Blev leveret meget hurtigt og fragtfri til FanÞ. Samlevejledning var super... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Ude-leg.dk er en dansk webshop med base i NÞrresundby, Nordjylland, der specialiserer sig i kvalitetslegetÞj og udstyr til udendÞrs leg. Vi tilbyder et bredt udvalg af produkter, herunder legehuse i trÊ og plast, trampoliner i forskellige former og stÞrrelser, hoppeborge, gyngestativer, rutsjebaner, sandkasser og meget mere. Vores sortiment er nÞje udvalgt for at fremme bÞrns fysiske aktivitet, kreativitet og sociale interaktion gennem leg i det fri. Vi samarbejder med anerkendte mÊrker som Axi, Exit og Etan for at sikre holdbare og sikre produkter. Vores legehuse er designet til at inspirere fantasifuld leg, mens vores trampoliner og hoppeborge tilbyder timevis af sjov og motion for hele familien. TrÊlegehuse tilbyder en naturlig Êstetik og mulighed for personlig tilpasning, mens plastlegehuse er ideelle for de mindste med deres farverige design og nemme vedligeholdelse. Hos Ude-leg.dk prioriterer vi kundeservice hÞjt. Vi tilbyder hurtig levering, gratis fragt ved kÞb over 500 kr., og en 30 dages fuld returret. Vores kundeservice er tilgÊngelig på hverdage mellem kl. 10 og 13, og vi bestrÊber os på at besvare alle henvendelser hurtigt og effektivt. Vi har også en aktiv tilstedevÊrelse på sociale medier, hvor vi deler inspiration og nyheder om vores produkter. Vores mål er at gÞre det nemt og sikkert for forÊldre at finde det rette udendÞrs legetÞj, der passer til deres bÞrns behov og interesser. BesÞg os på www.ude-leg.dk for at se hele vores sortiment og finde inspiration til udendÞrs leg.
é£çµ¡å
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Jeg er meget tilfreds med det hele
Jeg er meget tilfreds med det hele. Tak for hurtig levering
Rigtig godt kÞb
Rigtig godt kÞb. Bestilte tirsdag, og leveret dagen efter.
Nemt at samle og er et godt, sikkert gyngestativ.
NÃ¥r noget er for godt til at vÊreâŠ
Når noget er for godt til at vÊre sandt, er det ofte ikke sandt! Men ikke denne gang!
Vi kÞbte en trampolin fra ude-leg og havde inden kÞb fundet den ved Bauhaus, Davidson og Exit-leg, hvor den alle steder kostede 5.250kr med 5+ dages levering.
Ved ude-leg stod den til 4.250kr med 1-2 dages levering.
Jeg turde nÊsten ikke bestille, fordi det bare lÞd for godt, men så de mange gode anmeldelser og e-mÊrket og tÊnkte vi chancer den!
Jeg bestilte trampolinen en torsdag cirka klokken 15 og trampolinen var i min indkÞrsel inden frokost dagen efter!! Det er under 24 timer!!!
Hvis man kunne give 6 stjerner, så havde de også fået den med!!
Tak for handlen!!

Ude-leg.dk ããã®åç
Virkelig god og hurtig service
Virkelig god og hurtig service. Sandkassens låg var i stykker. Vi fik med det samme tilsendt et nyt.
God og hurtig service .
Go service og hurtig leveringðð
Go service og hurtig leveringðð
Mvh Hanne
Hurtig og mega god service
Jeg kÞbte en sandkasse og den levedeâŠ
Jeg kÞbte en sandkasse og den levede fuldt ud op til mine forventninger
Nemt at bestille varen kom 2 dage efterâŠ
Nemt at bestille varen kom 2 dage efter perfekt
God service og hurtig respons
Vi modtog en transportskadet pool, der blev hurtigt sendt en ny. Dejligt med mulighed for telefonisk kontakt til hjÊlpsom medarbejder ð Vi er meget tilfredse med forlÞbet og handler gerne igen en anden gang.
Alt var i top
En super god oplevelse at handle her. Jeg bestilte et legehus, og to dage efter var det fremme. Jeg var ellers indstillet på, at der skulle gå flere dage. Derudover vil jeg også rose hjemmesiden, hvor det er fedt, at der var video materiale af legehuset.
Super hurtig leveringð
Hurtig afsendelse og levering.
5 fine stjerner
Alt forlÞb lige som det skulle, nem bestilling..
Gode priser, kommer klart tilbage ðð
Super hurtig service
Super hurtig service til besvarelse af mail, forsendelse samme dag, modtaget dagen efter.
Rigtig god service
Jeg bestilte et Exit fodbold mål en Torsdag morgen, i håb om at det kunne nå frem til min sÞns fÞdselsdag i den efterfÞlgende weekend.
Pakken var kort tid efter bestilling pakket og klargjort.
For en god ordens skyld skrev jeg en mail til ude-leg for at sikre mig, at målet kom af sted samme dag.
Jeg fik svar indenfor 2-3 minuter af en venlig medarbejder, som kunne fortÊlle mig at den nok skulle nå ud af dÞren samme dag.
Resten sÞrgede GLS for, men vi havde pakken om Fredagen.
Alt som forventet
Hurtig ekspedition og levering
KÞbte en fjernstyret Leopard for 890âŠ
KÞbte en fjernstyret Leopard for 890 kroner. Den kunne ikke trÊkke på det hÞjre bÊlte. Sendte den retur efter noget bÞvl og har lige fået den tilbage. Nu kan den ikke kÞre ligeud, men trÊkker til hÞjre.
Jeg sender den ikke tilbage, men tager den som en oplevelse.
Der bliver dog ikke handlet der mere.
I Þvrigt kom den fra et firma, som hedder Fjernstyret.
Kineser l...
Jammen jeg er da virkelig ked af at I synes jeg er en tidsrÞver.
Men jeg har aldrig - som i ALDRIG nogensinde kÞbt noget så elendigt kineserl... som den Leopard.
Nu kan den ikke bakke og trÊkker kun på et bÊlte.
Behold I bare jeres surt tjente penge arme stakler...
I Þvrigt var der ikke - som der skal - en dansk/skandinavisk brugermanual med.

Ude-leg.dk ããã®åç
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹