Vi kÞbte for halvanden mÃ¥ned siden et legestativ til haven. Vi lavede nogle ekstra tilvalg. Leveringen kom egentlig relativt hurtigt - men da vi kiggede det leverede igennem var der adskillige dele de... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Gode muligheder for at vÊlge det rigtige hus der passede os, samt mulighed for tilpasning sÃ¥ det passede helt ind i vores have pakken kom fint pakkede ind med en god vejledning, med nogle fÃ¥ ven... ãã£ãšèŠã
We were looking for a climbing frame for LB birthday! Wickeys had a great range to choose from struggled to pick one but got there eventually (after having 5 in our basket ðð) which was all on sale... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Super nem hjemmeside at finde rundt pÃ¥. Dejligt med muligheden at vÊlge hvilke ting (rutchebane, gynger osv.) der skal vÊre pÃ¥ legetÃ¥rnet. Og derudover et fantastisk udvalg af legetÃ¥rne, havde ledt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
KÊmpe udvalg af legetårne med rutschebane og gynge. Topkvalitet, gode priser og 10 års garanti. Det sjove begynder i Wickey-Shop!
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Manglende dele i leveringen
Vi kÞbte for halvanden måned siden et legestativ til haven. Vi lavede nogle ekstra tilvalg. Leveringen kom egentlig relativt hurtigt - men da vi kiggede det leverede igennem var der adskillige dele der manglede, inkl. jordspyd til montering af rutschebanen og nogle brÊdder. Vi har sidenhen forsÞgt at kontakte Wickey af adskillige omgange, mhp. at få leveret de manglende dele - men vi hÞrer absolut intet tilbage. Så lige nu har vi et legestativ vi ikke kan samle pga manglende dele, og har indtil videre ventet over to uger, blot på at få svar på vores henvendelser.
SÃ¥ ringe oplevelse allerede
Så ringe oplevelse allerede! Vi bestilte et legetårn til vores bÞrn, der skulle vÊre en fÞdselsdagsgave.
Det er nu 3 uger siden vi bestilte det - vi var helt med på lang levering og indforstået med den prÊmis - men dÊleme ikke at vi nu 3x har fået mails om, at vi mangler at betale dem. Det er alligevel ret store belÞb man betaler for et legetårn, så når der pludseligt kommer beskeder om, at vi skal overfÞre igen, så begynder man at tvivle på professionalismen i firmaet.
Har nu kontaktet dem 4x gennem deres âkontaktformularâ, hvor det hverken er muligt at fÃ¥ svar tilbage eller at vedhÊfte dokumenter for betalingsoverfÞrsel. Vi fÃ¥r blot besked om, at vores bestilling ikke er gennemfÞrt, da de mangler betalingââŠ..
Kan ikke anbefale dette âfirmaâ- er sÃ¥ skuffet over det og deres ikke eksisterende kundeservice er da helt til grin!
Frustrating
I am writing this review out of sheer frustration with the lack of customer service from Wickey.
We received a spring rocker as a gift purchased from your website, but unfortunately the wrong mounting option was selected when it was ordered. We are not asking for anything unreasonable â we simply want to order the correct mounting option so we can actually use the product.
However, getting any form of help from your company has been impossible. I have called three times and each time spoken to an employee who promised to call me back. Not once has that happened. My husband has also tried contacting you by email, but he has received no clear or helpful response.
At this point, we are left with a product we cannot use and no support from the company that sold it. This is completely unacceptable.
I am now forced to write this review on Trustpilot in the hope that someone from Wickey will finally take responsibility and contact me with a solution.
This situation is especially disappointing because the rocker was meant to be a christening gift for our son â something that should have been a joyful experience has instead become stressful and frustrating.
If no one from your company steps up to resolve this issue, then I cannot recommend Wickey to anyone.
I expect to be contacted and this matter resolved without further delay.
Super nemt
Super nemt, bare svÊrt at beslutte sig med alle de fantastiske lÞsninger de har men vi fandt det rigtige for os og den perfekte stÞrrelse til pigerne og baghavenðð€©
Nem og overskuelig web side.
Nem hjemmeside og god kundeservice
Nem hjemmeside og god kundeservice. TÃ¥rnet er ikke modtaget endnu
God og nem side at bestille fra!
Very well structured site
Very well structured site, user frendly
Rigtig god isÊr visuel placering i haven
Det har vÊret en rigtig god kÞbsoplevelse hvor vi tydligt har kunne se hvad kÞbet/legetårnet indeholder, hvilke betingelser der er til stede ift. garanti mv. Det hjalp os meget at vi kunne lave en brugbar sammenligning mellem de forskellige legetårne vi havde kig på og ikke mindst at vi visuelt på mobilen kunne placere legetårnet i haven for tydligt at se placeringen og hvor meget det ville fylde via 'Annoncer i haven' muligheden.
The choice of colors with swing seatâŠ
The choice of colors with swing seat and slide was a bit confusing
Otherwise all good and easy
Forkert produkt leveret - langsom kundeservice
âVi bestilte et legetÃ¥rn ("Multiflyer with picnic table"), og vi modtog en levering inden for den lovede tid. Det er omtrent ogsÃ¥ det eneste positive, vi har at sige om Wickey. For det fÞrste var forsendelsen vedlagt en brugsvejledning til et andet legetÃ¥rn. Vi skriver til kundeservice, som efter et par dage sender et link til den rigtige brugsvejledning, der skulle vÊre gyldigt i tre dage. Det var dog allerede udlÞbet. Efter et par dage sender de et nyt link, der virker. De oplyste ogsÃ¥ at have sendt vejledningen fysisk, men her en lille uge efter har vi endnu ikke modtaget noget. Med den korrekte vejledning kan vi nu, for det andet, se, at det trÊ, vi har fÃ¥et leveret, udgÞr et sammensurium af dele til forskellige legetÃ¥rne, primÊrt et andet produkt end det, vi har bestilt. Efter 3 dage svarer kundeservice, at de gerne vil eftersende de manglende dele og tilbyder en reduktion i prisen pÃ¥ 5% (svarende til 200 kr.(!)) Men det drejer sig om mere end 40 stykker trÊ og en masse skruer og smÃ¥dele, og vi spÞrger derfor kundeservice, om ikke de blot kan give os et vÊsentligt nedslag i prisen mod at vi accepterer at have modtaget et forkert (og i Þvrigt billigere og ikke engang komplet) produkt, end vi har bestilt. Deres kundeservice bruger gerne min. 3 hverdage pÃ¥ at svare og er fortsat ikke er vendt tilbage med en lÞsning. En prisreduktion pÃ¥ 200 kr. for at Wickey har sendt os diverse dele til et helt andet produkt, synes vi faktisk er lidt til grin, og den uafklarede situation er dybt utilfredsstillende.
Fantastic.
Overall the site is awesome with a good choices.
I had a problem with some pieces but they reply me really fast and fast aswell they send me new pieces.
Super god levering
Super god levering. Overholdte deres leveringstid og gav god information undervejs.
Manglede et stykke trÊ, der reagerede kundeservice hurtigt. De tilbÞd at refundere, hvad det kostede at kÞbe nyt eller sende en erstatning.
Fast email response
Fast email response
1 missing component though. Luckily i have some wood in my garage.
God kunde support
God kunde support, dog kunne lev. tid vÊre lidt hurtigere - men acceptabel.
Havde en fået lev. en defekt rutsjebane, men har fået en ny - uden problemer, hvilket var dejligt.
Dog, som nÊvnt tideligere - der kan vÊre en lidt lang lev. tid, specielt, når det gÊlder ting til bÞrn, da når fÞrst ved, så vil de have.
Gode muligheder for at vÊlge detâŠ
Gode muligheder for at vÊlge det rigtige hus der passede os, samt mulighed for tilpasning så det passede helt ind i vores have
pakken kom fint pakkede ind med en god vejledning, med nogle få venner fik vi stille og roligt bygge legehuset i forskellige etaber
vi valgt at justere en lille smule hvilket desiget gav god mulighed for , der var plads til en sandkasse vi valgte at droppe grundet katte i området. vi flyttet så bare vÊggen til et andet sted og skabte et stÞrre legerum
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ