レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Det er super Êrgerligt at i stadig kÞrer med en gammeldags ventetone pÃ¥ telefonen, samt at man blive tvunget til at hÞre information og reklamer. Det er virkelig ikke rart at vente i 35 min og skulle... もっず芋る

Der er store besparelser ved at handle hos Ugleapoteket ifh. til andre apoteker eks. Ovestin besparelse 93 kr. el. Regain Forte besparelse 240 kr. og sÃ¥ har de tillige lav fragt el. ofte gratis (afhÊ... もっず芋る

Billigere varer end andre steder MEN forvent lÊngere behandlingstid/leveringstid pÃ¥ dine varer.. sÃ¥ planlÊg lidt pÃ¥ forhÃ¥nd, hvis du gÃ¥r og mangler noget :) Jeg har bestilt her flere gange og det tage... もっず芋る

Falsk markedsfÞring. PÃ¥ deres hjemmeside stod der tilmeld nyhedsbrevet og fÃ¥ en kode til fri fragt. Jeg modtog ikke nogen kode eller fri fragt pÃ¥ anden mÃ¥de, men i mailen stod der 'du fÃ¥r mÃ¥ske en g... もっず芋る

䌁業情報

2.9

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3

34件のレビュヌ

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Synd med gammeldags ventetone

Det er super Êrgerligt at i stadig kÞrer med en gammeldags ventetone på telefonen, samt at man blive tvunget til at hÞre information og reklamer. Det er virkelig ikke rart at vente i 35 min og skulle lytte til disse helt ligegyldige ting. Kunne I i det mindste ikke lave det så man kan slå det fra ved et tryk på en knap. En ekstra bonus kunne også vÊre det system nogle har, hvis man kan blive ringet op når ventetiden er overstået.

2026幎1月23日

DÃ¥rlig service manglende vare

Kunne jeg give minus i stjerne gjorde jeg det.. jeg bestilte min vare den 20/11 .. har intet modtaget endnu her den 12/12 .. pengene er trukket

Jeg har sendt dem adskillige mails hvor de lover at levere varen men. Intet sker ..
jeg vil aldrig kÞbe hos dem mere .. håber så meget at jeg får min vare

2025幎11月29日

Aldrig mere

Det er anden gang jeg handler med Ugleapoteket, og sidste gang. Når man har afgivet ordre og betalt, får man ingen mail om at ordren er modtaget.
Begge gange har jeg måttet skrive en mail for at få en ordrebekreftigelse på at ordren er modtaget,
Min tid kan bruges bedre for at finde ud af om man har ben ordre i gang.

2025幎6月6日

Kvalitet og billige priser

Jeg har kun haft gode oplevelser med handel på Ugleapoteket hjemmeside.
Deres vare er oftes lidt billigere end andre steder.
Leveringstiden er okay hurtig
Og det bedste er, at der nogen gange er en lille gave med i pakken.
SÃ¥ det er mit foretrukne sted at handle.

2024幎9月19日
自発的なレビュヌ

Billigt men med lÊngere leveringstid

Billigere varer end andre steder MEN forvent lÊngere behandlingstid/leveringstid på dine varer.. så planlÊg lidt på forhånd, hvis du går og mangler noget :) Jeg har bestilt her flere gange og det tager altid 3-4 hverdage fra bestilling til man modtager pakken (hvilke måske lige er 1-2 dage for meget fÞr jeg kan give fem stjerner til en webshop).

2024幎7月12日

Vildt godt

Meget billigere end alle andre steder, på det jeg skal bruge. Så gÞr det ikke noget, at der ikke er dag til dag levering. :) Fik også en prÞve med på noget håndcreme, som jeg ikke havde bedt om/bestilt. God stil.

2024幎7月8日

Falsk markedsfÞring

Falsk markedsfÞring. På deres hjemmeside stod der tilmeld nyhedsbrevet og få en kode til fri fragt. Jeg modtog ikke nogen kode eller fri fragt på anden måde, men i mailen stod der 'du får måske en gave med dit kÞb'.

VÊr Êrlige på jeres hjemmeside i stedet for at snyde kunder til at tilmelde sig jeres nyhedsbrev. Nu kÞber jeg mine varer et andet sted.

2024幎7月1日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ