Det er super ærgerligt at i stadig kører med en gammeldags ventetone på telefonen, samt at man blive tvunget til at høre information og reklamer. Det er virkelig ikke rart at vente i 35 min og skulle... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Billigere varer end andre steder MEN forvent længere behandlingstid/leveringstid på dine varer.. så planlæg lidt på forhånd, hvis du går og mangler noget :) Jeg har bestilt her flere gange og det tage... もっと見る
Falsk markedsføring. På deres hjemmeside stod der tilmeld nyhedsbrevet og få en kode til fri fragt. Jeg modtog ikke nogen kode eller fri fragt på anden måde, men i mailen stod der 'du får måske en g... もっと見る
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Hurtig levering og lave priser!
Hurtig levering og lave priser!! :) Vil 100% handle igen
Tak for gaven i min første ordre fra…
Tak for gaven i min første ordre fra Ugleapoteket. Nemt at søge på jeres hjemmeside og finde varerne. Super hurtig levering.
Fantastiske oplevelser
Jeg har købt fra Ugleapoteket et par gange, og gør det absolut igen! Priserne er billigere hos dem, de leverer lynhurtigt, og der er bare virkeligt god service. Kan virkeligt anbefales!
Danmarks billigste Apotek......
Der er store besparelser ved at handle hos Ugleapoteket ifh. til andre apoteker eks. Ovestin besparelse 93 kr. el. Regain Forte besparelse 240 kr. og så har de tillige lav fragt el. ofte gratis (afhænger af total beløbet) samt de lige ligger en gratis prøve med.
Vil du spare penge - så køb' hos Ugleapoteket :-).
Ofte billigere varer i forhold til…
Ofte billigere varer i forhold til andre online steder, lav forsendelse, og en lille gave når der købes for et vist beløb. Tak herfra og på gensyn.
Altid god betjening og forsendelse fra Uglapoteket, lidt lavere priser på en del varer, og så får man måske også en lille gave med oven i købet 🤩
Fantastisk service og leveringstid
Fantastisk service og leveringstid. Stort og varieret udvalg til super gode priser. Perfekt oplevelse 👍
super apotek
gode vare,gode priser,og altid hurtig levering det er altid dejligt at handle hos jer
Jeg har handlet mange gange på…
Jeg har handlet mange gange på UGLEAPOTEKET og har altid fået mine varer præcis som de beskrev. Mine oplevelser er 100% gode, vil anbefale UGLEAPOTEKET til enhver, der har brug for et apoteker produkt, det kommer til tiden og er billigere.
Ugleapoteket er et billig apotek.
Jeg ringede til Ugleapoteket for at spørge om Zinksalve og de undersøgte hvilken salve jeg skulle bruge, de hjalp mig til at vælge den rigtige salve. Jeg har købt hos Ugleapoteket mange gange, og de har altid været behjælpelig.
Ugleapoteket havde de billigste priser…
Ugleapoteket havde de billigste priser på La roche-posay solcremerne, som jeg skulle købe. Så det blev første køb hos dem. De havde også lav grænse for gratis fragt, og så sendte de hurtigt med bestilling. Hvad mere kan man ønske sig. Der var endda ekstra produkt prøver i pakken.
Jeg handler gerne der igen!
Jeg bestilte 12 pakker Resorb Orginal
Jeg bestilte 12 pakker Resorb Orginal, med nye smage. 6 pakker med mango smag, og 6 pakker med skovbær smag. De er virkelig gode.
Oveni medsendte Ugle Apoteket 2 flasker hånd desinfektion ganske gratis. TAK. Jeg er meget tilfreds.
God anbefaling:-)
Gide varer, rimelige priser og hurtig levering. Derfor skal Ugleapoteket have 5•
Rimelige priser og hurtig levering…
Rimelige priser og hurtig levering endda med en lille ekstragave i pakken.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。