Hei!
Hei, jeg har kjÞpt garn hos dere til en lue, men dette garnet ryker så fort man ser på det. Hva er galt?
Hillesvåg Ullvarefabrikk as har levert ull og garn til hele Norges land siden 1898.
5915, HjelmÃ¥s, ãã«ãŠã§ãŒ
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Garnet er ikke rullet ordentligt op, så der går kluddet i det fordi der kun er en sammenbinding om feddet Þv at kÞbe så dyrt garn
Jeg bestilte fra denne bedriften fordi jeg elsker å handle norsk og kvalitet der jeg kan, og spesielt hos bedrifter med fokus på dyrevelferd. Det er ekstremt viktig for meg, og jeg legger gjerne mer penger i å kjÞpe kvalitet.
Har ikke mottatt garnet enda, så kan ikke si noe om kvaliteten, men det jeg i hvert fall kan si, er at det ikke rekker å bli til julegavene jeg hadde tenkt, selv om jeg la inn bestillingen 1. desember. Det kjennes ganske skuffende.
Synes at over en uke fra bestiling til varene sendes er for lenge, selv i en travel periode for netthandelen. Spesielt uten å sende en oppdatering om hva som er status. Jobber selv i en liten nettbutikk med få ansatte, og vi sÞrger for å få varene sendt innen neste virkedag uansett om vi må ha flere på jobb enn vanlig for å få det til.
Når varene fÞrst ble sendt, ser det ut som at ett eller flere produkter ikke var på lager likevel, og ble refundert.
Ser ut som at andre har hatt bedre opplevelser, så satser på at jeg bare har vÊrt uheldig! Kommer nok til å gi dem en ny sjanse, men ikke når det er noe jeg vil strikke innen en viss tid.
Bra kvalitet pÃ¥ ulla, fine og realistiske farger. De sender tidlig nÃ¥r man har behov for det, noe som er utrolig kjekt! Handler gjerne her igjen. Takk for god service!ð