nu er alt i orden efter min pakke er fundet et andet sted end min fuldmagt siger, figuren er rigtig flot og nu har jeg sat den op i min lille have-tak
Nem bestilling, hurtig levering, og "Den langhÃ¥rede kat" er simpelthen sÃ¥ flot og rigtig fint hÃ¥ndvÊrk. Vi glÊder os til den fÃ¥r sin patina, sÃ¥ den bliver en fin lille skulptur i vores have. De bedste... ãã£ãšèŠã
HÃ¥ndlavet (ikke 2 stk, der er helt ens), dansk kvalitet. Fakturering, betaling, emballering, forsendelse lige efter en snor. Hver gang.
Jeg vil klart anbefale Ullerupgaard Smedie! Fantastisk service og hurtig levering. Startede med at maile med ejeren, da vi gerne ville have skÃ¥ret bogstaver i en kat (vi havde lige mistet vores k... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
spÊndende produkter, bla. plantekasser, bålsteder og figurer i flere former og stÞrrelser til haven.
Amtsvejen 156, 3390, Hundested, ãã³ããŒã¯
- David@staaltech.dk
- ullerupgaard-smedie.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Flot håndvÊrk!
Nem bestilling, hurtig levering, og "Den langhårede kat" er simpelthen så flot og rigtig fint håndvÊrk. Vi glÊder os til den får sin patina, så den bliver en fin lille skulptur i vores have. De bedste anbefalinger til Ullerupgaard Smedie fra Gug, Aalborg!
Fik leveret et rigtigt flot produkt
Fik leveret et rigtigt flot produkt. Beskrivelsen levede op til forventningerne.
Super fine ting .
Den kÞbte vare lever op tilâŠ
Den kÞbte vare lever op til forventningerne, og det er ikke sidste gang jeg bestiller fra dem.
Virkelig fin produkt og levering indenâŠ
Virkelig fin produkt og levering inden for de 7 hverdageððŒð€©
Meget fint arbejde ððââ¬
Skiltet
Skiltet i smukt smedejern, kom indenfor et par dage, og det var fuldkomment som på billederne. Meget flot.
Hurtig levering og godt produkt
Go service og hurtig levering det erâŠ
Go service og hurtig levering det er sådan det skal vÊre .
Hurtig levering og supergod udfÞrelseâŠ
Hurtig levering og supergod udfÞrelse jeg er meget tilfreds og den stÃ¥r nu ved min mors gravsten ð
God kundeservice
De opdagede, at jeg havde lavet en fejl i min ordre, skrev til mig og kom med forslag til hvad jeg så kunne gÞre.
Lynhurtig levering
Lynhurtig levering, og lever op til billederne på hjemmesiden og kvaliteten lovet.