レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Rigtig fint formÞde hos Josefine, hvor jeg fÞlte mig forstÃ¥et og i trygge hÊnder. Ugen efter fandt selve behandlingen sted og jeg blev mÞdt af en anden behandler end Josefine, hvilke jeg blev noget... もっず芋る

En virkelig go' oplevelse i de skÞnneste lokaler og hos de sÞdeste mennesker, med en gennemskinnende professionalisme, ej at forglemmelse. Det var rent faktisk hyggeligt (hvis man ellers kan sige d... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg kan kun anbefale Ultrafomer III. Jeg har fÃ¥et lavet knÊ og armhuler og er meget tilfreds med resultatet. Klinikken er meget lÊkkert indrettet og man fÞler sig straks godt tilpas nÃ¥r man trÊder in... もっず芋る

Endelig tog jeg mig sammen til at prÞve en behandling hos Ultraformer. Selve behandlingen var en rigtig god oplevelse - og i skÞnne lokaler. Josephine gav en grundig og professionel orientering om... もっず芋る

䌁業情報

1. スキンケア クリニック

圓該䌁業による蚘述

Ultraformer III behandlinger kan bedst beskrives som et ansigtslÞft uden kirurgi. Behandlingerne har ligeledes god effekt på kroppen, hvor huden opstrammes.

4.4

hellerup

Meget tilfreds

2022幎6月21日

Ultraformer からの回答

Det er vi glade for, mange tak
Emily, Ultraformer ✹

Rigtig god og behagelig oplevelse

Rigtig god og behagelig oplevelse.
Jeg kan allerede se forandring og glÊder mig til at se det endelige resultat i lÞbet af de kommende måneder.

2022幎6月16日

Hej Lene,
Det er vi bare mega glad for at hÞre! Tusinde tak for dine ord, det sÊtter vi pris på

Jeg har oplevet Ultraformer behandling

Jeg har oplevet Ultraformer behandling et par gange, og udover jeg er tilfreds med resultatet, oplever jeg en professionalisme og omsorg i klinikken som betyder meget for mig. Tak for det :)

2022幎6月10日

Hejsa,
Hvor er det bare dejligt at hÞre, mange tusinde tak for din anmeldelse og de fine ord ✹

Behagelig og professionel

SkÞn og professionel klinik og holdbar naturlig skÞnhedsbehandling

2022幎5月28日

Hej,
Tusinde tak for din anmeldelse, det er vi meget glade for ✹

Profesionelle

Hej
Jeg har idag fået behandling i klinikken
Det var den sÞdeste sygeplejerske der mÞdte mig . Styr på hele forlÞbet og meget God fagligt vejledning .
Jeg var så tryg i de flotte lokaler og er overbevist om et fantastisk resultant som jeg allerede efter behandlinge kan se .

2022幎5月19日

Ultraformer からの回答

KÊreste Inge, tusind tak for din fine anmeldelse. Det var så dejligt at mÞde dig
Med venlig hilsen Josefine Ultraformer

SkÞn og professionel behandling - man fÞler sig set og hÞrt <3

Jeg vil gerne anbefale Ultraformer hos Josefine til alle, som overvejer at give udseenet et boost. Jeg fÞlte mig meget tryg fra den fÞrste konsultation, hvor Josefine gav sig god tid til at forklare og svare på spÞrgsmål, og jeg nÞd at vÊre på den smukke klinink.
Selve behandlingen var rar og behagelig, selv om den ikke er helt smertefri, takket vÊre Josefines omsorg og professionalisme. Jeg kan se de gode resultater allerede nu, og de bliver bedre med tiden - what's not to like? :-)
Kommer sikkert igen for at behandle andre områder og er i fuld gang med at fortÊlle veninderne om Ultraformer.

2022幎5月7日

Ultraformer からの回答

KÊreste Liliana, Tusind tak for den meget flotte anmeldelse. jeg glÊder mig til at se dig igen.
Knus Josefine

Tryghed

Tryghed, vejledning og super professionelt
Varmeste anbefalinger:.

2022幎5月1日

Tusind tak🙏🏌🌞🧚🏌‍♂

Altid super behagelig og meget

Altid super behagelig og meget professionel behandling . Kommer gerne igen og igen

2022幎4月25日

KÊreste Maria,
Tusind tak for din fine anmeldelse.
GlÊder mig til at se dig igen.
De bedste hilsner Josefine

Super professionel og tryg behandling

En super positiv oplevelse. Var til konsultation på klinikken på Christianshavn og behandling i VedbÊk og blev begge steder mÞdt af de dejligste mennesker, som også var yderst kompetente og professionelle.
Er spÊndt på resultatet.

2022幎4月1日

Ultraformer からの回答

Tusinde tak for dele din oplevelser hos Ultraformer, sÃ¥ dejligt med dine skÞnne ord!✹
Emily, Ultraformer

En virkeligt positiv oplevelse

En virkelig go' oplevelse i de skÞnneste lokaler og hos de sÞdeste mennesker,
med en gennemskinnende professionalisme, ej at forglemmelse.
Det var rent faktisk hyggeligt (hvis man ellers kan sige det om at udsÊtte sig selv for moderat smerte - men hey! In the Name of Beauty ;-))
Jeg gÞr det helt sikkert igen :-) Marianne

2022幎3月26日

Hej Marianne
Det er vi så glade for at hÞre! Tusinde tak
- Emily, Ultraformer ✹

Super prof sted

Super prof sted. Rigtig god oplevelse og jeg kan allerede se en Êndring😁❀🙏
Tusind tak

2022幎3月21日

Ultraformer からの回答

Det er vi glade for at hÞre! Du er altid velkommen til at skrive til os ✹
- Emily, ultraformer ✹

Ultraformer den perfekte behandling

Et prÊsentabelt udseende er for mig lig med velvÊre og bedre selvtillid. Jeg er ikke interesseret i at se yngre ud. Jeg vil bare gerne vÊre den bedste version af mig selv, i den alder jeg har. Derfor er Ultraformer den perfekte behandling for mig, da den booster huden, giver et generelt lÞft og friskere look uden at forandre mig fuldstÊndig.
Man er i de bedste hÊnder hos Josefine, der altid formår at skabe en unik og effektiv skÞnhedsbehandlling.
Jeg kan uden tvivl anbefale klinikken, den imÞdekommende atmosfÊre og altid gode service.

2022幎3月16日
自発的なレビュヌ

Ultraformer からの回答

Det er vi mega glade for at hÞre! Altid dejligt med positiv respons ✹
- Emily, Ultraformer ✹

Top oplevelse

Helt fantastisk oplevelse SÅ god behandling på alle måder

2022幎3月15日

Ultraformer からの回答

Det er vi sÃ¥ glade for at hÞre! Husk du altid er velkommen til at kontakte os, med evt. spÞrgsmÃ¥l ✹
- Emily, Ultraformer

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。