Rigtig fint formÞde hos Josefine, hvor jeg fÞlte mig forstÃ¥et og i trygge hÊnder. Ugen efter fandt selve behandlingen sted og jeg blev mÞdt af en anden behandler end Josefine, hvilke jeg blev noget... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
En virkelig go' oplevelse i de skÞnneste lokaler og hos de sÞdeste mennesker, med en gennemskinnende professionalisme, ej at forglemmelse. Det var rent faktisk hyggeligt (hvis man ellers kan sige d... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg kan kun anbefale Ultrafomer III. Jeg har fÃ¥et lavet knÊ og armhuler og er meget tilfreds med resultatet. Klinikken er meget lÊkkert indrettet og man fÞler sig straks godt tilpas nÃ¥r man trÊder in... ãã£ãšèŠã
Endelig tog jeg mig sammen til at prÞve en behandling hos Ultraformer. Selve behandlingen var en rigtig god oplevelse - og i skÞnne lokaler. Josephine gav en grundig og professionel orientering om... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Ultraformer III behandlinger kan bedst beskrives som et ansigtslÞft uden kirurgi. Behandlingerne har ligeledes god effekt på kroppen, hvor huden opstrammes.
é£çµ¡å
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Rigtig god og behagelig oplevelse
Rigtig god og behagelig oplevelse.
Jeg kan allerede se forandring og glÊder mig til at se det endelige resultat i lÞbet af de kommende måneder.

Jeg har oplevet Ultraformer behandlingâŠ
Jeg har oplevet Ultraformer behandling et par gange, og udover jeg er tilfreds med resultatet, oplever jeg en professionalisme og omsorg i klinikken som betyder meget for mig. Tak for det :)

Behagelig og professionel
SkÞn og professionel klinik og holdbar naturlig skÞnhedsbehandling

Ultraformer ããã®åç
God service i forbindelse med kÞb afâŠ
God service i forbindelse med kÞb af hudprodukter âŠ

Profesionelle
Hej
Jeg har idag fået behandling i klinikken
Det var den sÞdeste sygeplejerske der mÞdte mig . Styr på hele forlÞbet og meget God fagligt vejledning .
Jeg var så tryg i de flotte lokaler og er overbevist om et fantastisk resultant som jeg allerede efter behandlinge kan se .

SkÞn og professionel behandling - man fÞler sig set og hÞrt <3
Jeg vil gerne anbefale Ultraformer hos Josefine til alle, som overvejer at give udseenet et boost. Jeg fÞlte mig meget tryg fra den fÞrste konsultation, hvor Josefine gav sig god tid til at forklare og svare på spÞrgsmål, og jeg nÞd at vÊre på den smukke klinink.
Selve behandlingen var rar og behagelig, selv om den ikke er helt smertefri, takket vÊre Josefines omsorg og professionalisme. Jeg kan se de gode resultater allerede nu, og de bliver bedre med tiden - what's not to like? :-)
Kommer sikkert igen for at behandle andre områder og er i fuld gang med at fortÊlle veninderne om Ultraformer.

Ultraformer ããã®åç
Altid super behagelig og megetâŠ
Altid super behagelig og meget professionel behandling . Kommer gerne igen og igen

SÞd og professionel betjening/pleje
SÞd og professionel betjening/pleje. Trygge og flotte rammer. Råd og vejledning er helt i top!

Ultraformer ããã®åç
Super professionel og tryg behandling
En super positiv oplevelse. Var til konsultation på klinikken på Christianshavn og behandling i VedbÊk og blev begge steder mÞdt af de dejligste mennesker, som også var yderst kompetente og professionelle.
Er spÊndt på resultatet.

God service!! Flotte resultater
God service, sÞde mennesker - perfekte resultater
Kan kun anbefale :-)

En virkeligt positiv oplevelseâŠ
En virkelig go' oplevelse i de skÞnneste lokaler og hos de sÞdeste mennesker,
med en gennemskinnende professionalisme, ej at forglemmelse.
Det var rent faktisk hyggeligt (hvis man ellers kan sige det om at udsÊtte sig selv for moderat smerte - men hey! In the Name of Beauty ;-))
Jeg gÞr det helt sikkert igen :-) Marianne

Super prof sted
Super prof sted. Rigtig god oplevelse og jeg kan allerede se en Êndringðâ€ïžð
Tusind tak

Ultraformer den perfekte behandling
Et prÊsentabelt udseende er for mig lig med velvÊre og bedre selvtillid. Jeg er ikke interesseret i at se yngre ud. Jeg vil bare gerne vÊre den bedste version af mig selv, i den alder jeg har. Derfor er Ultraformer den perfekte behandling for mig, da den booster huden, giver et generelt lÞft og friskere look uden at forandre mig fuldstÊndig.
Man er i de bedste hÊnder hos Josefine, der altid formår at skabe en unik og effektiv skÞnhedsbehandlling.
Jeg kan uden tvivl anbefale klinikken, den imÞdekommende atmosfÊre og altid gode service.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ