Rigtig fint formÞde hos Josefine, hvor jeg fÞlte mig forstÃ¥et og i trygge hÊnder. Ugen efter fandt selve behandlingen sted og jeg blev mÞdt af en anden behandler end Josefine, hvilke jeg blev noget... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
En virkelig go' oplevelse i de skÞnneste lokaler og hos de sÞdeste mennesker, med en gennemskinnende professionalisme, ej at forglemmelse. Det var rent faktisk hyggeligt (hvis man ellers kan sige d... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg kan kun anbefale Ultrafomer III. Jeg har fÃ¥et lavet knÊ og armhuler og er meget tilfreds med resultatet. Klinikken er meget lÊkkert indrettet og man fÞler sig straks godt tilpas nÃ¥r man trÊder in... ãã£ãšèŠã
Endelig tog jeg mig sammen til at prÞve en behandling hos Ultraformer. Selve behandlingen var en rigtig god oplevelse - og i skÞnne lokaler. Josephine gav en grundig og professionel orientering om... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Ultraformer III behandlinger kan bedst beskrives som et ansigtslÞft uden kirurgi. Behandlingerne har ligeledes god effekt på kroppen, hvor huden opstrammes.
é£çµ¡å
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Meget professionel og behagelig samtaleâŠ
Meget professionel og behagelig samtale , smukke omgivelser, kan varmt anbefales
âŠâŠ..
Kan ikke se en forbedring- dog kun 3-4 uger siden, så håber det bliver bedre. Selve behandlingen tog max 25 min incl vejledning fÞr og efter - så hurtig overstået. TÊnker ikke jeg vil prÞve igen for prisen er alt for hÞj.

Ultraformer ããã®åç
Håber på synlig resultats over de nÊste par måneder
Rigtig fint formÞde hos Josefine, hvor jeg fÞlte mig forstået og i trygge hÊnder.
Ugen efter fandt selve behandlingen sted og jeg blev mÞdt af en anden behandler end Josefine, hvilke jeg blev noget overrasket over. Behandlingen gik godt men rigtig god og sÞd information.
Jeg hÃ¥ber, at kunne se en stÞrre âopstramningâ over de nÊste par mÃ¥neder, for som nu er jeg ikke helt tilfreds.
Jeg var godt tilfreds med konsultation
Jeg var godt tilfreds med konsultation
Fik klar besked om at kontakte egen lÊge.. med hensyn til mit udbrud i ansigtet.
Mvh Alice Slyk Bagge
Det var hyggelige lokaler ,en meget sÞdâŠ
Det var hyggelige lokaler ,en meget sÞd dame, en god kop kaffe og forklaringer der var til at forstå ,ikke noget med at fÞle sig presset til kÞb af behandling, kun rene informationer..
DesvÊrre var oplevelsen ikke detâŠ
DesvÊrre var oplevelsen ikke det allerbedste fÞlte ikke jeg fik nok for mine penge denne gangð

God behandling
God behandling. SupersÞd behandler, som både er professionel og dygtig, men samtidig også er interesseret i kundernes ve og vel.
Super god service
Super god service, sÞde og imÞdekommende personaler, samt skÞnne rene omgivelser. Behandlingen var smertefri og information om trin i behandling blev givet så jeg var tryg hele vejen.
En rigtig god oplevelse
Josefine er meget sÞd, oplysende og Êrlig. Flotte og hyggelige lokaler. En rigtig god oplevelse!
Super sÞde og dygtige
Ultraformer - Professionel behandling og synlige resultater
Min oplevelse hos Ultraformer var gennemgående professionel og positiv. Allerede fra det Þjeblik, jeg trådte ind i klinikken, blev jeg mÞdt med en varm velkomst og fik en grundig introduktion til behandlingsforlÞbet. Personalet var kompetent og imÞdekommende, hvilket skabte tryghed og tillid.
Lokalerne i den smukt renoverede stationsbygning fremstÃ¥r rene, indbydende og afslappende â en atmosfÊre, der gÞr det nemt at slappe af og tage imod behandling.
Som en ekstra bonus kunne jeg se synlige resultater umiddelbart efter behandlingen. Nu ser jeg frem til det fulde resultat, som forventes at vise sig inden for 4-6 måneder.

En fantastisk maskine nr 2 gang kan jegâŠ
En fantastisk maskine nr 2 gang kan jeg virkelig se en forskel og de er super sÞde og professionelle.ð«¶ð
Jeg fik en god konsultation og genereltâŠ
Jeg fik en god konsultation og generelt et godt indtryk af Josefine og hendes behandlingsklinik.
Meget professionel
Meget professionel, behagelig og rolig stemning hos Josephine.
Ekstra dejligt når man er lidt spÊndt og nervÞs over selve behandlingen.
NÞgtern og professionel forklaring omâŠ
NÞgtern og professionel forklaring om selve behandlingen, og undervejs en god fornemmelse af at vÊre i kyndige hÊnder undervejs.
Josephine er super kompetent
Josephine er super kompetent. Under hele behandlingen forklare hvad der foregik
Max Effekt!!
Altid god behandling med max. effekt!! Man kan roligt gå til Josefine og få en behandling!!

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ