Ultrashop レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Nem bestilling, hurtig levering og et produkt der bare virker upåklageligt! Vi bestilte en ledningsfri støvsuger som virker lige så godt som en af de meget dyre, den kan holde flere dage på en opladni... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg bestilte en HP Series 5 Pro 34” WQHD skærm hos UltraShoppen, og jeg er meget tilfreds med hele oplevelsen. Bestillingen på hjemmesiden var nem og overskuelig, prisen var god, og leveringen kom hur... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Super service, og hurtig levering! 🚚 Jeg havde brug for nogle forskellige kabler til hjemmet, og arbejdspladsen, og her var der altså tale om 12 forskellige slags kabler. Hos Ultrashop kun... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg købte en robotstøvsuger hos Ultra Shop. Der opstod et lille problem med min bestilling, men deres kundeservice var meget proaktiv og fik løst det hurtigt – uden at jeg selv nåede at kontakte dem.... もっと見る

企業情報

1. パソコンと周辺機器の店
  2. 携帯電話アクセサリ店

当該企業による記述

Alt det, du mangler – samlet ét sted! Fra hverdagens must-haves til de nyeste gadgets. Vi har det hele!

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 15件

レビューを書く

Virkelig god oplevelse

Virkelig god oplevelse. Levering dagen efter og kvaliteten af kablerne er i top.

2024年6月20日

Ultrashop からの回答

Tusind tak for din anmeldelse, Jesper!
Det glæder os virkelig at høre, at du fik leveringen allerede dagen efter, og at du er tilfreds med kvaliteten af kablerne. Det betyder meget for os.

Du er altid velkommen hos os igen! 🙏😊

Fantastisk oplevelse!

Super nem og overskuelig hjemmeside, havde lidt spørgsmål og fik hurtige og præcise svar på chatten, modtog min ordre dagen efter! Kan varmt anbefales!

2024年6月13日

Ultrashop からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Kaare!
Det glæder os virkelig at høre, at du fandt hjemmesiden nem og overskuelig, og at du fik hurtigt og præcist svar på chatten. Det betyder også meget for os, at din ordre nåede frem allerede dagen efter.

Tak for anbefalingen, du er altid mere end velkommen hos os igen! 🙏😊

5つ星のうち4の評価

Hurtig levering, ingen problemer.

2024年6月13日

Ultrashop からの回答

Tusind tak for din anmeldelse, Jan!
Det er dejligt at høre, at alt gik problemfrit, og at leveringen kom hurtigt frem. Du er altid velkommen hos os igen! 🙏😊

God service og hurtig levering

God service og hurtig levering

2024年6月12日

Ultrashop からの回答

Tusind tak for din anmeldelse, Sacha!
Det glæder os at høre, at du oplevede både god service og hurtig levering. Du er altid velkommen hos os igen! 🙏😊

Hurtigt og nemt

2024年6月14日

Ultrashop からの回答

Tusind tak for din anmeldelse!
Det er dejligt at høre, at alt var hurtigt og nemt for dig. Du er altid velkommen hos os igen! 🙏😊

5つ星のうち5の評価

I had the pleasure of doing business…

I had the pleasure of doing business with these fellows and can say if all internet stores were like this we will never need the internet police:) Keep up the good work. My warmest recomendations

2024年5月29日

Ultrashop からの回答

Thank you so much for your wonderful review, Panos!
We truly appreciate your kind words, it means a lot to us. We’re really happy to hear that you had such a positive experience!

Thanks for the warm recommendation. You’re always welcome back! 🙏😊

5つ星のうち5の評価

Hurtig levering og super service!

Hurtig levering og super service!
Kan stærkt anbefales!

2024年5月28日

Ultrashop からの回答

Tusind tak for anmeldelsen, Alessandro!
Det glæder os virkelig at høre, at du oplevede både hurtig levering og super service. Tak for anbefalingen! 🙏😊

Suveren service

Suveren service, kan klart anbefales🤘

2024年5月28日

Ultrashop からの回答

Tusind tak for din anmeldelse, Danny!
Det betyder rigtig meget for os, at du oplevede suveræn service. Tak for anbefalingen, du er altid mere end velkommen hos os igen! 🤘🙏😊

5つ星のうち5の評価

Fed butik med god service og engagerede medarbejdere.

2024年5月22日

Ultrashop からの回答

Tusind tak for din anmeldelse, Andreas!
Det glæder os virkelig at høre, at du synes godt om butikken, og at vores service og medarbejdere gør en positiv forskel. Det betyder meget for hele teamet.

Du er altid velkommen hos os igen! 🙏😊

5つ星のうち5の評価

Super service, og meget hurtig levering - det bliver ikke sidste gang vi handler her

2024年5月24日

Ultrashop からの回答

Tusind tak for din anmeldelse, Rikke!
Det er virkelig dejligt at høre, at du oplevede super service og hurtig levering. Vi sætter stor pris på, at du vil handle hos os igen – du er altid mere end velkommen! 🙏😊

5つ星のうち5の評価

Super service. Kan klart anbefaledes.

2024年5月23日

Ultrashop からの回答

Tusind tak for din anmeldelse, Phillip!
Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. Tak for anbefalingen – du er altid velkommen igen! 🙏😊

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。