we waren de hele reis ontzorgd. Onze gids was goed op de hoogte van onze wensen en handelde daar ook na. Het voortraject van onze reis was voor Undiscovered in verband met de oorlog in het Midden-Oost... もっと見る

企業が回答しました
Proactieve en persoonlijke intake. Meedenken bij het samenstellen van de reis, op basis van recente eigen ervaringen. Vlotte opvolging en mooie digitale offerte en mooie hardcover booklet vlak voor ve... もっと見る
企業が回答しました
Al vanaf het eerste contact was het gevoel goed. Hier gaan wij een prima reis door georganiseerd krijgen. De gekozen bestemmingen waren werkelijk schitterend! Absoluut hoogtepunt, de TAO expedit... もっと見る
企業が回答しました
In samenspraak met Julia een mooi reisvoorstel opgemaakt naar de Filipijnen. Alles was tot in de perfectie geregeld zowel vooraf als ter plaatse. Transfers, vluchten, excursies, rondreis en hotels... もっと見る
当該企業による記述
Vanuit ons kantoor in Den Haag werken we dagelijks met een hecht team en volle passie aan het realiseren van unieke verre reizen.
Ontdek onze reizen
Huwelijksreizen
Doe reisinspiratie op
Bekijk alle reizen
Lees onze blogs & reisgidsen
Schrijf je in voor de nieuwsbrief
当該企業による記述
Binckhorstlaan 36 - M305, 2516 BE , Den Haag, オランダ

Een vakantie hoort natuurlijk altijd leuk te zijn. Maar het is pas fantastisch als alles goed geregeld is. Met Undiscovered was dit zeker het geval.
We boekten via Undiscovered vrij last-minute een privérondreis naar Sri Lanka. Tijdens het boeken werden wij kundig en snel geholpen door Anouk. Voor de reis begon kregen wij op prachtige wijze de reisbescheiden. Netjes in een boek en super 'instawaardig'.
De reis zelf verliep perfect. Alles klopte, de accomodaties waren super en de activiteiten mooi gemixt.
Undiscovered voor ons dan ook een aanrader! Super bedankt!

Undiscovered からの回答
Eens te meer reisden we met Undiscovered en het was weerom een groot succes. Niet zomaar een bestemming maar een echt mooie belevenis.
We hadden de mogelijkheid onze 20-daagse rondreis op maat aan te passen, een optie die we bijzonder appreciëren.
Prima organisatie, van begin tot einde, schitterende accommodaties en mogelijkheid om met de lokale bevolking te communiceren.
Prima onderlegde gids – tevens onze chauffeur – die ons heel wat informeerde en bijleerde over de rijke cultuurhistorische geschiedenis van Sri Lanka, gevarieerde flora en fauna, tradities van de lokale bevolking, culinaire tradities
Geruststellend is dat Undiscovered steeds beschikbaar en responsief: is zowel vóór, tijdens en ná de reis!

Undiscovered からの回答
Wat een fantastische trip hebben wij via jullie reisbureau mogen beleven. Alles, maar dan ook álles, was tot in de puntjes geregeld en georganiseerd. We konden zorgeloos genieten. En wat hebben we genoten en in korte tijd veel beleefd: bijzondere duiken waarin we manta's gespot hebben, uitdagende stromingsduiken, met de catamaran én Greg voor de kust van Coron gevaren, met een kayak over het koraal, verlaten strandjes bezocht, schitterend uitzicht op Coron Island.....Dan denk je alles gehad te hebben en arriveer je op Dimakya Island, het paradijselijke resort, de zonsondergangen, de dugong en flying foxes....Iedere dag werden onze verwachtingen gewoonweg weer overtroffen en élke dag was een feestje. Dankjewel voor de organisatie van deze onvergetelijke trip!

Undiscovered からの回答
Wederom een fantastische reis gemaakt met Undiscoverd. Deze keer naar Oeganda.
De voorbereiding is al geweldig, met goed contact en er is echt geluisterd naar onze wens.
Alles was tot in de puntjes geregeld. Goed uitgekozen accomodaties, we hadden een hele goede gids, fantastische activiteiten enz
We hebben ontzettend genoten van een zorgeloze reis!

Undiscovered からの回答
We hebben een ontzettend mooie reis naar de Seychellen mogen maken. Alles tot in de puntjes geregeld naar onze eigen wensen. Mooie locaties, geweldige excursies en een lokale partner die altijd bereikbaar is. Geweldige ervaring met Undiscovered!

Undiscovered からの回答
wat een goed ontzorgde reis hebben we 3 weken lang gehad in de Filipijnen.
Vervoer: Alles van te voren goed doorgesproken. En ter plekke: alle transfers zijn geregeld. We hebben ons niet druk hoeven naken of we een vliegtuig gingen halen, of we wel van A naar B zouden kunnen. Altijd op de afgesproken plekken en momenten was er vervoer speciaal voor ons 2 geregeld. Geen groeps gebeuren gewoon lekker samen in alle rust vervoerd worden. Top.
En als je dan toch nog vragen hebt, is er een lokale contactpersoon via whatsapp beschikbaar. Een hele snelle responder dus meteen duidelijkheid als je vragen hebt.
Accommodaties: allen geweldig. Kleinschalig, goede ligging en rustig en veel comfort. Persoonlijk, netjes en niet druk, precies hoe we het wilden.
Excursies: buitengewoon leuke excursies. Ook zeer persoonlijk en privé. Geen grote groeps-boten en in een groep dingen beleven. Nee lekker samen met een gids in alle rust alles mogen beleven. Zeer verzorgde en volledige belevingen zijn het ook. Aan alles is gedacht. Een onvergetelijke reis hebben we hierdoor weer mogen beleven met Undiscovered. Was overigens de tweede keer, omdat de eerste ervaring top was.
Wat was het weer een belevenis. Undiscovered bedankt!

Undiscovered からの回答
We hebben een fantastische vakantie achter de rug dankzij Undiscovered. Alles was werkelijk tot in de puntjes geregeld, aan elk detail werd gedacht. Al vóór vertrek kregen we per post een prachtig, in leder ingebonden boekje met info, foto’s van de bestemming, de activiteiten en de accommodaties – super uniek en stijlvol!
Het intakegesprek met Eric verliep geweldig: hij heeft enorm veel kennis van zaken en belde ons zelfs meerdere keren op om de reis verder te finetunen naar onze wensen. Tijdens en na de reis werden we opgevolgd door Julia, die telkens heel snel en behulpzaam reageerde op onze vragen. Zelfs na thuiskomst kregen we van haar nog een vriendelijk mailtje om een follow-up gesprek te plannen.
Kortom: fantastische mensen bij Undiscovered en een ervaring die onze verwachtingen ruimschoots overtrof. Dit was onze eerste keer via een reisagentschap, maar zeker niet de laatste – een absolute aanrader!

Undiscovered からの回答
Voor het 2e jaar op rij hebben we een reis geboekt bij Undiscovered. Vorige zomer gingen we naar de Filipijnen, deze zomer naar Sri Lanka en de Malediven. En weer was het een fantastische reis, zeer goed georganiseerd door Undiscovered. Het contact met Edwin was weer bijzonder prettig en hij heeft goed meegedacht met onze wensen. Hij heeft een reisprogramma samengesteld waarin hij elementen van hun voorbeeldreizen heeft gecombineerd met bepaalde dingen die wij anders wilden. Het contact daarover tijdens de boeking verliep zeer prettig. Vlak voor de reis ontvingen we zeer complete informatie die was gebundeld in een mooie reismap. Qua organisatie verliep alles zoals beschreven in de reismap: we werden op de luchthaven opgehaald door onze reisleider en vervolgens verliep alles volgens plan. Onze reisleider was fantastisch. Hij wist heel veel en wist al onze vragen te beantwoorden. Het contact met hem en de chauffeur was bijzonder prettig. Ook ons verblijf op de Malediven verliep rimpelloos. Het resort was heel goed (wel duur!) en we hebben genoten. Kortom: we kijken zeer tevreden terug op onze reis. We kunnen Sri Lanka / de Malediven absoluut aanraden als bestemming, maar zijn ook weer zeer te spreken over Undiscovered. Op de website ziet Undiscovered er misschien duur/exclusief uit, maar voorafgaand aan deze reis vroegen we offertes op bij verschillende grote/bekende reisorganisaties en toen bleek dat Undiscovered ook qua prijs het meest gunstig uit de vergelijking kwam. Daarbij speelt ook een rol dat bij Undiscovered veel meer inclusief is dan bij andere organisaties. Dat maakt ook dat de reis completer/verzorgder is. Je hoeft bijvoorbeeld niet meer na te denken over het al dan niet maken van een excursie, omdat die toch al is geboekt en betaald. Undiscovered is zonder meer een aanrader!

Undiscovered からの回答
Wij hebben enorm genoten met ons gezin (2 grote kinderen) op de Filipijnen.
Alles was prima geregeld voor ons volle programma. De transfers sloten goed aan en erg mooie en leuke excursies/activiteiten.
Daarnaast verbleven wij met veel plezier op bijzondere en prachtige locaties.
Leuke betrokken gidsen op de eilanden.
Kortom een vakantie waar wij met veel plezier op terug kijken. Super bedankt Undiscovered!

Undiscovered からの回答
Op basis van onze persoonlijke voorkeuren heeft Undiscovered de perfecte rondreis voor ons geregeld. Alle accommodaties, excursies en transfers waren perfect geregeld.

Undiscovered からの回答
Fijne persoonlijke aandacht bij het plannen van onze reis door Undiscovered. Bij aankomst in Namibië stond de andere partij klaar om ons op te vangen. Erg goed geregeld. Onderweg een paar keer de agent in Namibië nodig gehad. Ook daar werd snel en adequaat ingesprongen op onze vragen.
We hebben énorm genoten van deze fantastische ervaring!!

Undiscovered からの回答
Wij hebben 3 weken lang het gevoel gehad dat onze reis volledig werd ontzorgd. Alles was tot in de puntjes goed geregeld en hierdoor hebben we optimaal kunnen genieten. Naast een dikke pluim voor Undiscovered ook een hele dikke pluim voor de lokale partner, met name de gidsen en de mensen die ons stonden op te wachten om ons naar onze bestemming te brengen.

Undiscovered からの回答
De reis verliep zoals gepland met goede transfers tussen verblijfslocaties en vluchten/ferrys. De accomodaties waren goed/prima en de geplande excursies erg goed met fijne gidsen en ook prive.
Er waren ook wel enkele minpuntjes, maar niet het noemen waard.

Undiscovered からの回答
We hebben een geweldige en onvergetelijke rondreis door Sri Lanka & de Malediven gemaakt met hulp van Undiscovered. Er is van tevoren goed naar onze wensen geluisterd, zoals een rustiger reistempo vanwege de kinderen en bij alle verblijven een zwembad, en dit was allemaal naar onze verwachting. Ze werken met betrouwbare lokale partners waardoor alles ter plekke goed geregeld is en je ontzorgd wordt - erg belangrijk tijdens je vakantie. Mocht er tijdens de reis toch iets zijn, dan staan ze altijd voor je klaar. De persoonlijke benadering tijdens de voorbereiding, maar ook tijdens én na de reis is wat Undiscovered onderscheidt van andere reisorganisaties. Dit was onze 2e reis via Undiscovered en dit zullen er nog wel meer worden :)

Undiscovered からの回答
Onze reis naar El Salvador was tot in de puntjes geregeld, zowel vooraf als tijdens onze reis.

Undiscovered からの回答
Goed georganiseerde & gevarieerde reis voor het hele gezin. Samenwerking met locale partner was goed.

Undiscovered からの回答
Alles goed georganiseerd, korte lijntjes met de contactpersonen, zowel in Nederland als op de Filipijnen

Undiscovered からの回答
Ondanks het feit dat we vrij laat waren met de aanvraag heeft Undiscovered heeft een prima reisvoorstel gedaan, die helemaal in lijn lag met de verwachtingen. Dit heeft ons toegelaten Reunion te ontdekken op de diverse manieren die het eiland te bieden heeft met 2 kinderen (9 & 11).
De communicatie verliep vrij vlot & het ter beschikking stellen van de benodigde informatie was prima!
Een reis die heel wat mooie herinneringen heeft opgeleverd!

Undiscovered からの回答
We hebben een onvergetelijke en mooie reis door de Filipijnen gemaakt. Het was een op maat samengestelde reis en voldeed helemaal aan onze wensen en verwachtingen. Ter plaatse was alles perfect geregeld en door Undiscovered ga je totaal ontzorgd op pad. Een absolute aanrader ☀️👍

Undiscovered からの回答
Unieke locaties, exact conform onze wensen. Je wordt tijdens de reis geheel ontzorgt en alles is tot in de puntjes verzorgd. De begeleiding is persoonlijk en betrokken. Undiscoverd gaat 3 stappen verder dan elke ander reisbureau en mede daardoor werd het een vakantie om nooit te vergeten.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。