Banner for Undiscovered

TrustScore 5段階評価の5

4.9

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

we waren de hele reis ontzorgd. Onze gids was goed op de hoogte van onze wensen en handelde daar ook na. Het voortraject van onze reis was voor Undiscovered in verband met de oorlog in het Midden-Oost... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Proactieve en persoonlijke intake. Meedenken bij het samenstellen van de reis, op basis van recente eigen ervaringen. Vlotte opvolging en mooie digitale offerte en mooie hardcover booklet vlak voor ve... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Al vanaf het eerste contact was het gevoel goed. Hier gaan wij een prima reis door georganiseerd krijgen. De gekozen bestemmingen waren werkelijk schitterend! Absoluut hoogtepunt, de TAO expedit... もっと見る

5つ星のうち5の評価

In samenspraak met Julia een mooi reisvoorstel opgemaakt naar de Filipijnen. Alles was tot in de perfectie geregeld zowel vooraf als ter plaatse. Transfers, vluchten, excursies, rondreis en hotels... もっと見る

企業情報

1. ツアー オペレーター
  2. スキューバ ダイビング ツアー代理店
  3. 旅行代理店

Undiscovered について

当該企業による記述

Undiscovered is gespecialiseerd in het organiseren van privé rondreizen naar bijzondere verre bestemmingen. Al onze reizen zijn uniek en worden op maat samengesteld naar de wensen van de reiziger. We stellen beleving centraal in elk facet van de reis en focussen op de minder bereisde paden. Nieuwe uitdagingen, de zintuigen prikkelen, net een stapje verder gaan dan doorgaans wordt ondernomen en echt onderdompelen in de plekken die je bezoekt. Dat is reizen met Undiscovered.

Vanuit ons kantoor in Den Haag werken we dagelijks met een hecht team en volle passie aan het realiseren van unieke verre reizen.

Ontdek onze reizen
Huwelijksreizen

Doe reisinspiratie op
Bekijk alle reizen
Lees onze blogs & reisgidsen
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Waarom Undiscovered?

当該企業による記述

Beleving
Als ervaren reizigers zijn wij altijd op zoek naar nieuwe ervaringen, nieuwe ontmoetingen. De mooiste momenten van een reis zijn vaak de onverwachte momenten, maar vinden vooral plaats op de bestemmingen met kleinschalig toerisme. We brengen je graag naar die plekken waar natuur onaangetast is.
Uniek ontwikkelde excursies
In samenwerking met onze lokale partners hebben we unieke excursies ontwikkeld die alleen door Undiscovered kunnen worden uitgevoerd. Hierbij reizen we doorgaans buiten de gebaande paden en ontwijken we de piekmomenten op populaire bestemmingen.
Lokaal getrainde gidsen
Undiscovered streeft ernaar om de reis zo duurzaam mogelijk in te zetten. Daarom kiezen wij o.a. voor lokaal gecertificeerde gidsen die we aanvullend trainen om onze reizigers optimaal te bedienen. Elke privé gids kan zich aanpassen, volgt geen standaard checklist.
Persoonlijke benadering
Elke reis die we organiseren is uniek afgestemd op de reiziger. En omdat iedereen andere wensen heeft voor zijn of haar reis, worden onze reizen volledig op maat samengesteld op basis van jouw wensen en interesses.
Verantwoord reizen
We zijn ons ervan bewust dat onze reizigers druk uitoefenen op de natuur en invloed hebben op de lokale cultuur in de aangeboden bestemmingen. En we willen graag dat ook in de toekomst reizigers kunnen genieten van deze uitzonderlijke oorden. We streven naar het zo min mogelijk belasten van milieu en natuur en zorgen ervoor dat de lokale bevolking profiteert.

連絡先

Promotion box for Undiscovered

Bijzondere bestemmingen

Undiscovered laat je grenzen verleggen. Verken de mogelijkheden!

4.9

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

De hele reis was fantastisch.

De hele reis was fantastisch.
Goede begeleiding, alles tot in de puntjes geregeld.

2025年2月4日

Undiscovered からの回答

Bedankt voor deze fijne review! Erg leuk jullie vorige week gesproken te hebben en jullie enthousiaste reisverhalen te hebben vernomen. Graag tot een volgende keer!

Fijn georganiseerde reis

Het was perfect in elkaar gezet. We hebben veel gezien en gedaan en zijn op unieke plekjes verbleven. De lokale agenten waren ook heel erg behulpzaam en goed bereikbaar.

2025年2月6日

Ha Gisela,

Wat leuk om deze review te ontvangen, hartelijk dank daarvoor!

Fijn dat jullie zo hebben kunnen genieten van de reis. Ik neem nog even contact op om jullie even persoonlijker te bedanken.

Tot snel,

Geweldige vakantie naar Sri Lanka en de Maladiven

Twee jaar geleden voor het eerst met Undiscovered gereisd naar Belize. Dat was een geweldige vakantie. In januari 2025 hebben we weer een reis gemaakt naar Sri Lanka en de Maladiven. Wederom was een prachtige vakantie. Heel goed geregeld, prachtige boutique hotels met een eigen chauffeur. Vooraf hadden we al veel geregeld via Undiscovered. Ter plaatse konden we nog veel extra activiteiten regelen met onze geweldige chauffeur. Veel en duidelijke informatie vooraf en prettig contact. Wij raden iedereen deze reis aan.

2025年2月3日

Ha Linda,

Dank je wel voor je mooie review en wat fijn dat jullie na Belize ook zo van Sri Lanka en de Malediven hebben genoten! Wellicht kunnen we in de toekomst weer een mooie reis voor jullie organiseren.

Edwin

Top bedrijf!

Hele goede ervaring. 16-daagse reis naar de Filipijnen via undiscovered verzorgt. Tot in de puntjes goed geregeld! Alles verliep soepel en prachtige reis gemaakt mede door hun. Zeker een aanrader!

2025年1月28日

Undiscovered からの回答

Wat een fijne woorden en wat geweldig om te zien dat jullie een prachtige reis in de Filipijnen hebben gemaakt! Heel erg leuk om jullie enthousiaste verhalen te hebben aangehoord, herinneringen om nooit meer te vergeten!

Léonie - team Undiscovered

Mooie reis door de Filepijnen

Alles perfect geregeld door Undiscovered. Fijne hotels en leuke excursies. Prachtige reis in de Filepijnen gehad waar al onze zorgen uit handen waren genomen.

2025年1月21日

Undiscovered からの回答

Bedankt voor de mooie woorden Cathy! Fijn dat jullie zo'n fijne en geslaagde reis hebben gehad vol bijzondere herinneringen! Bedankt voor het leuke contact en in de toekomst staan wij graag weer voor jullie klaar.

Privé reis Borneo en de Filipijnen

Wat hebben wij een ontzettend mooie reis achter de rug! Undiscovered heeft alles vooraf goed met ons doorgenomen en goed naar onze wensen geluisterd. Tijdens onze reis was alles enorm goed geregeld, tot in de kleine details. We waren voorbereid op wat we konden verwachten. Zo hebben we een nacht in het Bako National Park overnacht, waar een wat meer luxe overnachting niet mogelijk is, dus hier waren we goed over ingelicht. Undiscovered had volledig gelijk dat dit onze keuze om er toch de nacht te verblijven niet moest beïnvloeden en daar hadden ze volledig gelijk in - hierdoor konden we namelijk meedoen aan de avondwandeling en deze was onvergetelijk mooi!
Alle transfers waren ook tot in de puntjes geregeld.
Wij hebben hierdoor een ontspannen vakantie gehad en zoveel moois kunnen zien! Absoluut een aanrader om je reis door Undiscovered te laten organiseren!

2024年12月28日

Ha Janine,

Nogmaals dank voor deze mooie review. We hebben elkaar natuurlijk al even gesproken via de telefoon en jullie ervaringen doorlopen. We zijn blij dat jullie terugkijken op zo'n geslaagde reis en hopen jullie opnieuw van dienst te zijn in de toekomst.

Ook veel dank voor het leuke contact!

Eric en team Undiscovered

Hidden Gems - Undiscovered

Wij kunnen ons volledig vinden in alle voorgaande positieve reviews over de privé rondreis in de Filipijnen. Door het transport van eiland naar eiland en de privé-transfers zijn het geen goedkope reizen, maar het is het waard. Daartegenover zijn de levensonderhoudkosten laag te noemen. De Hidden Gems reis is voor ons maatwerk gemaakt en omgezet met meer accenten op duiken en snorkelen op prachtige lokaties. Dat geldt ook voor de hotels. Enig minpuntje van het land zijn de hanen, dus oordopjes mee voor enkele hotels. Undiscovered en in het bijzonder Léonie bedankt!!

Undiscovered からの回答

Bedankt voor deze mooie woorden, Willem! Ook erg leuk je gisteren weer even gesproken te hebben en wat fijn dat jullie een geweldige reis hebben gehad met bijzondere ontmoetingen onder water. Mooie herinneringen!

Bedankt voor het vertrouwen en het leuke en gezellige contact!

Léonie - Undiscovered

Fantastische rondreis Filipijnen door Luzon, Negros, Cebu en Bohol

Undiscoverd heeft goed naar onze reiswens-doel geluisterd en hebben een fantastische rondreis door de Filipijnen voor ons samengesteld. We zijn voor de reis goed geinformeerd en tijdens de reis was er ook contact. Undiscoverd werkt met betrouwbare partners en alles was in de puntjes geregeld zodat wij optimaal konden genieten van onze rondreis door de Filipijnen.

2025年1月7日

Ha Jva,

Super om te horen dat jullie een geweldige reis hebben beleefd, we hebben er met veel plezier aan gewerkt!

Dank voor het vertrouwen en het leuke contact dat we hebben gehad, ik hoop dat we jullie in de toekomst opnieuw van dienst kunnen zijn!

Eric - Undiscovered

5つ星のうち5の評価

Was allemaal perfect geregeld!

Was allemaal perfect geregeld: de organisatie, de accomodaties, de excursies.
Goede gidsen en een mooi programma op maat!

2025年1月4日

Ha Ine,

Veel dank voor de review, fijn om te vernemen dat alles zo perfect is geregeld!

Ik zal nog even bellen om jullie persoonlijk nog even te bedanken en te horen hoe alles is geweest.

5つ星のうち5の評価

Tweede keer Filipijnen, hoe mooi kan het zijn

Tweede keer Filipijnen met Undiscovered, en weer alles tot in de puntjes goed geregeld. Deze keer anders dan vorig jaar, maar wat weer geweldig. Volgens Eric moesten we Miniloc niet overslaan, en dat hebben we ook niet gedaan, dit is ook echt iets om niet te vergeten ( wel een dikke portemonnee meenemen ). Al met al blijf ik zeggen, de Filipijnen daar kun je 20 jaar naar toe gaan, en dan heb je 20 jaar, als je het goed doet, een andere vakantie.
Eric, en de rest van Unduscovered bedankt, en zeker tot een volgende keer ( waarschijnlijk dit jaar al).

2024年12月21日

Ha Ronny,

Veel dank voor jullie review, super leuk dat ook jullie tweede reis in de Filipijnen zo'n succes was!

Dank voor het vertrouwen en tot de volgende keer!

Toppertje!

Een fijne reisorganisatie die alles naar onze wens tot in de puntjes heeft geregeld. Ook bij betrokken tijdens de reis. Kleinschalig, persoonlijk en professioneel.
Lieve mensen van Undiscovered bedankt voor een prachtige reis naar de Filipijnen.

2024年12月29日

Undiscovered からの回答

Heel erg bedankt voor de lieve woorden Arleta! Heel erg fijn om te zien dat jullie reis tot in de puntjes naar wens is geweest en volop hebben kunnen genieten. We zijn jullie in de toekomst weer heel graag van dienst.

Léonie van Undiscovered

Huwelijksreis

Eric en Leonie hebben vanaf dag één, alleen maar kwaliteit en klantgerichtheid laten zien. Voor ons is een drieweekse- prachtige huwelijksreis samengesteld in de Filipijnen. Helaas hadden wij de eerste week van onze huwelijksreis te maken met een tyfoon, waardoor bepaalde reisactiviteiten niet door konden gaan en aanpassingen nodig waren. Iets waar beiden partijen niets aan kunnen doen helaas.
Er is toen dagelijks met ons gecommuniceerd en getracht het ons zo gemakkelijk mogelijk te maken. Zo werd voor ons zelfs een upgrade georganiseerd in een prachtige resort bij Siquijor.

Voor ons is Undiscoverd een professioneel reisbureau die net dat extra stapje verder gaat, in het leveren van kwaliteit. Deze bevatten de ingrediënten voor het creëren en verzorgen van een onvergetelijke reis.

Ons dank is groot lieve lui!

Jester & Shannon

2024年9月10日

Ha Shannon en Jester,

Super veel dank, heel leuk!

Het doet ons goed dat jullie na het slechte weer in de eerste week de schoonheid van het land hebben kunnen ervaren met de zon erbij, het was jullie echt gegund!

We hopen jullie in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn!

Groetjes van Leonie, Eric en het hele team Undiscovered

Een geweldige huwelijksreis

We hebben onze huwelijksreis laten regelen door undiscovered, 21 daagse rondreis door de Filipijnen. Bij het eerste gesprek voelden we ons direct begrepen en werd er goed geluisterd naar onze wensen. Waarna we een super reis voorgesteld kregen waarin we nog zelf kleine aanpassingen konden doen naar wens.
Van te voren goed geïnformeerd over reis/vluchten/voorbereiding etc. Eenmaal op reis konden we onbezorgd overal instappen en stond netjes op de afgesproken tijdstippen de transfers klaar om ons naar de volgende accommodatie te brengen. De contactpersoon van de reisorganisatie was goed bereikbaar en hielp graag waar nodig. Kortom, alles tot in de puntjes geregeld en een reis precies voor ons samengesteld!

Undiscovered からの回答

Ontzettend bedankt voor deze mooie en uitgebreide review! Wat fijn om te zien dat jullie een onbezorgde huwelijksreis hebben gehad, precies naar jullie wensen. Ik bel jullie graag volgende week nog even op om jullie verdere reisverhalen te vernemen. Nogmaals bedankt!

Next level reiservaring

Het maatwerk icm de persoonlijke benadering en begeleiding vanaf offerte, de reis en de nazorg is hetgeen waarmee Undiscovered zich onderscheidt. Het resultaat is een onbezorgde- en onvergetelijke vakantie reis.

Undiscovered からの回答

Heel veel dank voor deze mooie review Aad.

Dit is waar we inderdaad zoveel waarde aan hechten, fijn dat jullie een onbezorgde en onvergetelijke reis hebben ervaren!

Ik zal na de feestdagen nog even bellen om te horen jullie alles is geweest.

Hele fijne dagen,

Perfect georganiseerd. Het was top 👍

We waanden ons in het paradijs. Onze reis op de Visayas eilanden en een dagje Manila in de Filipijnen, samengesteld door Undiscovered.nl en ons, was een voltreffer. Enkel genieten en nogmaals genieten van het prachtige land, zijn immens hartelijke bevolking, heel lekkere keuken en het fantastische klimaat. Voor alles werd gezorgd door Undiscovered.nl en zijn plaatselijke toeristische agentschap. Indien een hapering of een vraag, één telefoontje naar plaatselijke agent en direct opgelost of aangepast. Dikke 10 op 10 voor Undiscovered.nl en zijn plaatselijke agent Mayet. Dank u.

2024年12月13日

Ha Hilde,

Hartelijk bedankt voor deze lovende woorden en wat geweldig dat jullie volop hebben genoten van al het moois dat de Filipijnen te bieden heeft. Ik hoop jullie nog te spreken en jullie verdere reisverhalen te vernemen. Bedankt voor jullie vertrouwen en hopelijk tot een volgende keer!

Groetjes,
Léonie - Team Undiscovered.

5つ星のうち5の評価

Perfect georganiseerde en gevarieerde privé rondreis

Onze privé rondreis Hidden Gems naar de Filipijnen was van voor tot achter perfect georganiseerd. Fijne en mooie hotels, lieve mensen en mooi vervoer bij de transfers en bijzonder excursies. Alles sloot naadloos op elkaar aan. De reis was gevarieerd en uitgebalanceerd met fantastische activiteiten, maar ook voldoende relaxmomenten. Bedankt Undiscovered!

Ha Petra en Peter,

Wat een leuke reis is dit he? Fijn dat jullie zo enorm hebben genoten van alles wat de Filipijnen te bieden heeft.

Veel dank voor de review en tot een volgend avontuur!

5つ星のうち4の評価

Professionele begeleiding bij luxe reis

Het eerste contact met Leonie was fijn en we kwamen direct tot iets. De reis naar Guatemala en Belize was snel samengesteld en ook werd er goed ingespeeld op onze ideeën!
De reisbescheiden zagen er heel verzorgd uit en ook na onze reis was er voldoende belangstelling voor onze feedback.

Undiscovered からの回答

Bedankt voor deze mooie review Ilona! Fijn om te zien dat jullie reis naar Guatemala en Belize helemaal naar wens is geweest. Erg leuk om jullie na de reis nog even gesproken te hebben en jullie reisverhalen en feedback te hebben vernomen. Nogmaals bedankt voor jullie vertrouwen en hopelijk tot ziens!

5つ星のうち5の評価

Een geweldige reiservaring van begin tot eind

Een geweldige reiservaring van begin tot eind! Alles was tot in de kleinste details geregeld, waardoor we ons nergens zorgen over hoefde te maken. Zeer betrouwbaar en altijd helder in de communicatie. De organisatie straalt professionaliteit uit en heeft onze verwachtingen volledig overtroffen. Absoluut een aanrader voor iedereen die zorgeloos wil genieten!"

Dus vlug Samengevat:
Zeer goed : Een reiservaring van topkwaliteit.
Betrouwbaar : Alles volgens afspraak en perfect geregeld.
Bijzonderheden : Elk aspect is tot in de puntjes verzorgd.
Goede communicatie : Transparant, duidelijk en vriendelijk. Ook de communicatie met de lokale contactpersonen via whattapp liep vlot.
Perfect voor wie een probleemloze reis wil beleven!

Ha Luc,

Wat een geweldige review, super leuk om te lezen en ontvangen. Dank jullie wel!

Ik neem nog even contact op om jullie verhalen te horen en persoonlijk te bedanken.

Eric
Undiscovered

Hartverwarmende zorg en begeleiding

Omdat jullie ons compleet ontzorgd hebben zodat we onze tijd in de Philipijnen optimaal konden benutten. We hebben zooooo genoten.! Volgende keer weer Undiscovered !

2024年12月4日

Undiscovered からの回答

Ha Gerard, hartstikke bedankt voor deze geweldige review en lovende woorden. Heel erg leuk om je gisteren nog even gesproken te hebben en jullie mooie verhalen te hebben vernomen. Fantastisch dat jullie op en top genoten hebben! Bedankt voor het leuke contact en ik sta graag weer voor jullie klaar bij een eventuele volgende reis!

Léonie van Undiscovered

5つ星のうち5の評価

Top vakantie door top organsatie!

Hoewel we beiden zeer ervaren reizigers zijn blinkt de organisatie van Undiscoverd er wel heel super goed uit! Accuraat geregeld en luisterend naar je wensen. Dit is echt 1 van onze mooiste reizen geweest! (Filipijnen)
Undiscoverd team: zeer bedankt! Jullie zijn professionals!

2024年11月4日

Wow Bart,

Wat een leuke review om te ontvangen, dank je wel! We hebben jarenlang gewerkt aan het product in de Filipijnen en zijn ontzettend trots op de gehele beleving en het betrouwbare netwerk van gidsen, contactpersonen en vervoerders dat is opgebouwd. Leuk dat jullie het zo waarderen!

We bellen snel even om elkaar nog even te spreken!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。