we waren de hele reis ontzorgd. Onze gids was goed op de hoogte van onze wensen en handelde daar ook na. Het voortraject van onze reis was voor Undiscovered in verband met de oorlog in het Midden-Oost... もっと見る

企業が回答しました
Proactieve en persoonlijke intake. Meedenken bij het samenstellen van de reis, op basis van recente eigen ervaringen. Vlotte opvolging en mooie digitale offerte en mooie hardcover booklet vlak voor ve... もっと見る
企業が回答しました
Al vanaf het eerste contact was het gevoel goed. Hier gaan wij een prima reis door georganiseerd krijgen. De gekozen bestemmingen waren werkelijk schitterend! Absoluut hoogtepunt, de TAO expedit... もっと見る
企業が回答しました
In samenspraak met Julia een mooi reisvoorstel opgemaakt naar de Filipijnen. Alles was tot in de perfectie geregeld zowel vooraf als ter plaatse. Transfers, vluchten, excursies, rondreis en hotels... もっと見る
当該企業による記述
Vanuit ons kantoor in Den Haag werken we dagelijks met een hecht team en volle passie aan het realiseren van unieke verre reizen.
Ontdek onze reizen
Huwelijksreizen
Doe reisinspiratie op
Bekijk alle reizen
Lees onze blogs & reisgidsen
Schrijf je in voor de nieuwsbrief
当該企業による記述
Binckhorstlaan 36 - M305, 2516 BE , Den Haag, オランダ

Super leuke en mooie vakantie gehad, in een heel mooi land, perfect georganiseerde rondreis, en telkens werden we netjes en correct opgewacht en naar de volgende bestemming gebracht. De gekozen locaties waren heel mooi, in het groen en sustainable.
Eliane en Yves

Undiscovered からの回答
Alles was perfect geregeld, overal was de transfer perfect op tijd. We konden tijden aanpassen als we dachten dat het te ruim was bv voor een vlucht.
Zou het zeker aanraden en voor een volgende reis gaan we ook weer bekijken wat undiscovered voir ons kan betekenen.
Onze laatste locatie( dimakya) viel een beetje tegen, we hadden er meer van verwacht.

Undiscovered からの回答
In een woord fantastisch! Wat hebben wij genoten van onze reis naar Sabah Borneo. Overal was alles tot in de puntjes geregeld. Van te voren, tijdens ( zonder twijfel zeg ik ) ook na. Op Borneo begon het al met een heel warm en persoonlijk welkom . Nergens was het moeilijk te vinden. En die ene keer dat de chauffeur later was had ik 5 min voor tijd al een appje van de begeleiding ter plaatse. Enige constructieve opmerking is: Je krijgt hier een dagschema, dan ter plaatste een tijdschema. En op een resort kregen we weer een blad met andere info. Goed bedoeld maar gaf verwarring. Twijfel je of het dat extra geld waard is? Niet twijfelen ! ik gun iedereen zo’n prachtervaring

Undiscovered からの回答
Maatwerk en flexibel, meedenkend bij last minute veranderingen in het reisschema.

Undiscovered からの回答
Prettige afstemming over de opbouw en inhoud van de reis. Dit was ook tijdens de reis zelf prima geregeld. Contact met lokale reisbureau was goed. Snel bereikbaar en probleem met pick-up voor excursie werd snel opgelost.
Zeer uitgebreide en luxe informatiemap met overzicht en alle nodige informatie over de reis.

Undiscovered からの回答
Onze reis naar Madagaskar werd een groot succes dankzij de uitstekende organisatie van Undiscovered. Wat een avontuur is het geweest, onbeschrijflijk, en zo goed georganiseerd. Er valt werkelijk niets op aan te merken! Tot in de puntjes uitgevoerd en veel informatie vooraf. En vooraf werd ook goed geluisterd naar onze wensen. Wat een prachtig, maar zeer arm land. De natuur is er zo mooi, de dieren heel bijzonder en het eten was er heerlijk. We hebben vaak Malagassi gegeten!
Onze chauffeur Valentin was een topper! We hebben wat afgelachen en altijd keurig op tijd en bereid om alles te doen!
Een ervaring die we niet zullen vergeten, zeker niet gezien de vele mooie foto's die we hebben.
Edwin, bedankt voor je bemoeienissen!
Jan en Hannie

Undiscovered からの回答
Het werd een droomreis. Alles tot in de puntjes georganiseerd 👏👌 Ontzettend uitgebreid en heel mooi boek over onze reis : reisoverzicht, vluchten en vervoer samengevat, uitgebreide uitleg over alle bestemmingen met prachtige foto's, alle excursies met uitleg en foto's, idem dito over de accommodaties, lijst met (in- en niet) inbegrepen. Tenslotte veel info over de Filipijnen, praktische tips... teveel om op te sommen en geweldig interessant!!!

Undiscovered からの回答
Voor we vertrokken kregen we een leuke map met duidelijk alle informatie die we nodig hadden. De rondreis had veel transfer (boot, vliegtuig, bus, auto) alles was tot in de puntjes geregeld. Ook de contacten persoon ter plaatsen was goed bereikbaar en heeft ons goed geholpen. Door het weer ging onze boot niet naar onze volgende bestemming. De contactpersoon ter plaatsen heeft voor deze dag de accomodatie, transfer en de volgende dag de transfer naar de boot en de nieuwe boottocht geregeld. Ook het contact voor, tijdens en na de reis met de specialisten in Nederland was super goed. Ik zou iedereen Undiscovered aanraden.

Undiscovered からの回答
Wat een prachtige reis hebben we gehad in de Filipijnen. Alles wat zo ontzettend goed geregeld, heel erg blij dat we onze reis geboekt hebben bij Undiscovered!

Undiscovered からの回答
We hadden i.v.m. zwangerschap wel wat eisen aan de huwelijksreis en daarnaast ook nog wel een setje wensen. Edwin heeft heel goed naar ons geluisterd en zijn eerste voorstel was al heel verrassend. Samen wat kleine aanpassingen gemaakt waardoor het helemaal perfect werd. En de uiteindelijke reis was helemaal fantastisch, eentje om nooit meer te vergeten!

Undiscovered からの回答
Undiscovered heeft voor ons een rondreis over de Filipijnen geregeld. En die is fantastisch bevallen. Goede rustige hotels, leuke activiteiten en veel water om te snorkelen en te duiken.
Vooral de tweedaagse met de boot om Coron Island was prachtig. Weinig tot geen toeristen en prachtige natuur. Daar hebben we ook gesnorkeld en zijn er met de kano op uit gegaan. En natuurlijk geslapen in een tentje op het strand.
Het water rond de eilanden is kristal helder en er is veel koraal en vis. Filipijnen is een aanrader, zeker met Undiscovered.

Undiscovered からの回答
ij wilden voor onze huwelijksreis iets bijzonders doen en dit is gelukt met Undiscovered.
Het was de eerste keer dat we een reis hebben geboekt via een (online) reisbureau, maar het is een absolute aanrader.
We hebben onze wensen aangegeven en dit is perfect uiteengezet. Voor de vakantie werden we goed geïnformeerd en kregen zelfs een mooi custom made boekje waarin onze reis staat beschreven.
Tijdens de vakantie was er altijd iemand goed bereikbaar om ons te helpen, op het moment dat het nodig was.

Undiscovered からの回答
Er werd goed naar onze wensen geluisterd bij het samenstellen van de reis. Tijdens dit proces was Undiscovered ook heel flexibel in het aanpassen van sommige onderdelen. Op deze manier hebben wij een vakantie beleefd die perfect bij ons gezin past.
Op reis was alles super goed geregeld! Van hotels, (privé)excursies en (privé)transfers tot de (binnenlandse) vluchten. Hierdoor hebben we een hele relaxte vakantie gehad en konden we maximaal genieten!
We vonden het persoonlijke contact met Leonie erg prettig. De dag voordat we vertrokken belde ze nog even of alles helder was. Tijdens de reis stond er in het hotel een attentie klaar en is er ook nog contact geweest via de mail.

Undiscovered からの回答
Een goed georganiseerde priverondreis door madagascar. Goed opgebouwd en op prachtige locaties geslapen met nog mooiere uitzichten. De restaurants op die locaties waren boven verwachting erg goed. De gids/chauffeur deed het maximale voor ons, voelde voor ons gelijk vertrouwd. De nationale parken waren avontuurlijk mooi,met veel dieren, prachtige natuur. Goede balans in rust en activiteit. De reistijd was soms lang op nogal slechte wegen. Zorg dat je voldoende lokaal geld hebt, want weinig pin mogelijkheden, alleen in de stad. Verder zijn de mensen daar echt wel heel arm vooral in t zuiden. Een extra fooi wordt dan ook erg gewaardeerd. Vriendelijke mensen, die hard moeten werken. Ze hebben primitieve omstandigheden. Kortom, deze reis is echt een aanrader als je van natuur houd. 3 weken is wel aan te raden als je ook nog binnenlandse vluchten hebt. Nosy be als afsluiter is een pareltje met prachtige snorkelplekken.

Undiscovered からの回答
Prachtige reis waarbij ook de rit van de ene naar de ander locatie met mooie uitjes werd verrijkt. Goede balans tussen natuur, cultuur, geschiedenis, religie en het dagelijks leven. Alle overnachtingen op bijzondere plekken, variërend in luxe, maar echt bijzonder en heel dicht bij de natuur. Onze gids Sumith maakte de reis nog persoonlijker en wist veel te vertellen bij iedere stop en ook onderweg. Een reis met heel veel indrukken en belevenissen, bijkomen op prachtige plekken en heerlijk in de watten gelegd op de Malediven (en ook daar prachtige natuur zowel boven als onder water).

Undiscovered からの回答
Alles perfect geregeld!!!!! Iedereen stond volgens afspraak klaar. Van tevoren de reis papieren in een mooie lederen map. Perfect alles uitgebreid beschreven.
De vakantie was in 1 woord, fantastisch!!!!!

Undiscovered からの回答
Alles was perfect geregeld, prettige communicatie en reisprogramma was uitstekend opgebouwd. Super gevarieerde reis met geweldig leuke activiteiten en in relatief korte tijd veel gezien van dit prachtige land.

Undiscovered からの回答
Undiscovered heeft ervoor gezorgd dat onze reis naar Sri Lanka en de Malediven tot in de puntjes was verzorgd. Tijdens de reis reageerden ze ook nog eens zeer snel op de door ons gestelde vragen.

Undiscovered からの回答
Ronduit geweldig! De mooiste reis gemaakt, heldere communicatie, goede persoonlijke adviezen, ervaren reisadviseurs.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。