Super bra Ã¥ trevlig personal. :-) Fick ett samtal av ansvariga person för min bestÀllning, dÀr han uppmÀrksammat att ett av plaggen jag bestÀllt var nÃ¥gra storlekar mindre Àn dom andra Ã¥ det var j... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jag hittade ett par jÀttebra trÀningstights nedsatta till mindre Àn halva priset. Det tog bara en eller tvÃ¥ dagar innan varan kom pÃ¥ posten och jag blev meddelad nÀr ordern var mottagen, paketet po... ãã£ãšèŠã
Snabb leverans, varorna fanns i lager. Det borde dock finnas ett fÀrdigt klistermÀrke för eventuell retur, samt att fraktpÃ¥sen/paketet bör kunna Ã¥terförslutas nÀr man endÃ¥ betalar frakten. Skriv gÀrn... ãã£ãšèŠã
Schysst utbud, jag lade min order och kort dÀrefter, kanske 15 min ringde en anstÀlld och bad om ursÀkt för en tyvÀrr slutförsÀljning pÃ¥ en av tvÃ¥ tröjor jag bestÀllt, gick in och valde ut en ny och f... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Mycket bra,snabb leverans+++++
Bra kvalité och snabb leverans
Snabba och bra kvalitet.
ððð
Skön o snygg byxa, lite slapp lÀngst ner vid vristen annars bra stretch..
Under all kritik, oseriöst rÀcker inte som beskrivning
Under alla Ã¥r utav bestÀllningar via nÀthandel sÃ¥ har det endast hÀnt en enda gÃ¥ng tidigare att ett företag har ignorerat mail och kontaktförsök. Jag fick ett par trÀningstights av en kompis i present frÃ¥n företaget, vilka visade sig vara defekta i form utav en flÀck/flÀckar pÃ¥ in och utsida. Jag kontaktade företaget med bilder och beskrivning och bad om möjligheten att fÃ¥ byta till ett par nya. Jag fick ett enda mailsvar dÀr de frÃ¥gade vilket mÀrke det var pÃ¥ tightsen (det syntes f ö i orderbekrÀftelsen som jag bifogade). Jag svarade pÃ¥ detta och sen dess har jag inte hört ett knyst frÃ¥n dom trots 7 mail totalt frÃ¥n den 12 dec-23 dec. Ãven vÀnnen som bestÀllde tightsen har mailat företaget utan nÃ¥gon som helst respons. Jag har alltsÃ¥ varken fÃ¥tt byta mot ny felfri vara eller fÃ¥tt pengar tillbaka. Jag har nu kontaktat reklamationsnÀmnden som har tagit Àrendet till sig. Hemskt trÃ¥kigt dÃ¥ andra verkar ha haft bra upplevelser av företaget. Det gÀller att inte stöta pÃ¥ problem med bestÀllningen för dÃ¥ tycks det inte alls fungera med kontakten. Mycket besviken..
Super!!
Snabb leverans. Riktigt grymma trÀnings taighs. Köpt flera par! Grymt bra.
Köp av trÀningsthights
Bra leveranstid och bra priser. Dock var tightsen genomskinliga men snygga Àndå.
Supernöjd!
Bra passform och storlek på de tights jag köpte. Snabb och smidig leverans samt betalningsalternativen Àr bra!
Snabb frakt och generös service!
Blick fångare !!
LÀckra, snygga, sköna och perfekt passform. Har köpt 2 st . Kommer att bli flera ! Kanon nöjd!! Mvh Anneli Dahl
Snabbt & enkelt
Köpte ett gymbÀlte som var kraftigt prissÀnkt. BÀltet höll riktigt bra kvalitet, köpet gick smidigt att genomföra och grejerna kom fort hem till mig. Mycket nöjd med undiputed!
Besvikelse
Fick fel tröja och slut på produkter efter lagd bestÀllning.
Toppen site!
mycket bra service samt bra leveranstid...det finns ingen annan site med så bra priser och kvalitetsprodukter. Àrligt så kommer jag att köpa massor ifrån undisputed.se.
Grymt bra butik.
Många bra alternativ att vÀlja bland, bra produkter till ett bra pris.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ