Unikafsked.dk v/ Naja May レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

En bedemand ud over det sÊdvanlige – de varmeste anbefalinger Det er svÊrt at sÊtte ord pÃ¥, hvor stor en forskel en dygtig og omsorgsfuld bedekvinde kan gÞre i en af livets svÊreste periode... もっず芋る

䌁業が回答したした

Tusind tak for den utrolig sÞde og venlig kundeservice hos jer og for denne utrolig smukke begravelse af min mor Med venlig hilsen René Svensson

䌁業が回答したした

Midt i min sorg - blev jeg set, hÞrt og mÞdt med en uforglemmelig varme og indlevelse En hjÊlp til at afskeden blev personlig, som fÞles healende midt i sorgen. Vi fik hjÊlp til den smukkeste stille... もっず芋る

KÊre Naja LÞrdag d 13-01-2024 var dig og dit firma med til at sÞrge for at min Mor kom godt a sted pÃ¥ sin sidste rejse. Mors BisÊttelse vil blive husket i mange Ã¥r frem, der var sÃ¥ mange positive... もっず芋る

䌁業情報

1. 葬儀堎
  2. 葬儀瀟

圓該䌁業による蚘述

Unik Afsked hjÊlper med traditionel bisÊttelse eller begravelse og har i Þvrigt ekspertise i at hjÊlpe med borgerlig afskedsceremoni udenfor folkekirken. Vi kÞrer gerne ud til dig, men du er også meget velkommen hos os. Når du mister en nÊrtstående, kan det vÊre svÊrt at få overblik over, hvad der nu skal ske. Hvis du har brug for et mÞde med Unik Afsked, kan vi hjÊlpe dig med at lÊgge en plan. Vi sender naturligvis skriftligt referat af mÞdet, eventuelle aftaler, huskeliste, omkostninger og tilskudsmuligheder. De mindste ting er ofte de stÞrste, når man skal sige farvel. Hvad med tilknytningssteder og andre vigtige spor, du har behov for bliver respekteret i kÊrlig erindring om den, du har mistet? Det kan vi alt sammen hjÊlpe med. Hos os får du nÊrvÊr, nÊnsomhed, fÞlgeskab, inddragelse og hjÊlp til at lÞfte det tunge i sorgen. Vi udfÞrer selv alle opgaver, omhyggeligt og respektfuldt. Du kan fÞle dig tryg i vores hÊnder. Vi har fysiske kontorer til mÞde med pårÞrende på Frederiksberg og i KÞbenhavn, eller vi kan mÞde familien i hjemmet. Vi kÞrer der til, hvor mennesker har brug for vores hjÊlp, og er geografisk ubegrÊnsede. Det eneste vi plejer, er pårÞrende.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 9ä»¶

レビュヌを曞く

Hvis jeg havde kunnet give 5 hjerter i

Hvis jeg havde kunnet give 5 hjerter i stedet for stjerner sÃ¥ ville det beskrive min og familiens oplevelse af at have Unik Afsked og Naja med til hjÊlpe med min Mors bisÊttelse. SjÊldent har jeg fÞlt mig sÃ¥ meget holdt i hÃ¥nden og hjulpet med alt det praktiske i en kaotisk tid, men ogsÃ¥ fÞlt en helt sÊrlig varme, medfÞlelse og respekt omkring det at miste en meget sÊrlig og helt speciel mor/svigermor/mormor og oldemor som var hÞjt elsket af os alle. SÃ¥ tusind tak Naja💜du gjorde dagen til en meget meget smuk dag.

2024幎6月7日

Unikafsked.dk v/ Naja May からの回答

KÊreste Hanne- jeg bliver så glad for sådan en anmeldelse- det var en fornÞjelse, hvis jeg må bruge det udtryk, at hjÊlpe jer i et varmt, tillidsfuldt samarbejde, hvor der både var plads til latter, tårer og fine fortÊllinger om din mor. KÊrlige hilsner fra Naja

Mors bisÊttelse

KÊre Naja
LÞrdag d 13-01-2024 var dig og dit firma med til at sÞrge for at min Mor kom godt a sted på sin sidste rejse.
Mors BisÊttelse vil blive husket i mange år frem, der var så mange positive tilbagemeldinger om hvordan du som person virkelig formidlede varme kÊrlighed og empati.
Vi som familie har fra Aller fÞrste samtale fÞlt os i trykke hÊnder, ingen Press eller stress fra din side.
Jeg vil med stats garanti anbefale dig og dit firma til mine venner og bekendte.
Kh Fra Sean Heidi og Boris

2024幎1月13日

Unikafsked.dk v/ Naja May からの回答

KÊre Sean, Heidi og Boris-I aner ikke hvor glad jeg er for jeres fine anmeldelse. Af hjertet tak og Þnsker om alt godt. KÊrligst Naja

Naja May er en enestående bedekvinde

Naja May er en enestående bedekvinde. Ved flere lejligheder har jeg oplevet, hvordan hun, på baggrund af en mangeårig erfaring, balancerer fintfÞlende mellem at vÊre dybt professionel og ansvarlig, og samtidig hvert sekund har fokus på det det hele handler om - nemlig at skabe en smuk og mindevÊrdig afsked for de pårÞrende, der har mistet et elsket menneske. Alt hvad Naja May foretager sig er gjort med empati, indsigt og forståelse. Ikke bare for de sÊrlige omstÊndigheder, der knytter sig til en afsked, men også for hver enkelt efterladtes unikke Þnsker. Jeg er ikke sekund i tvivl om, at Unik Afsked er dem jeg både vil anbefale, men også selv vil kontakte, nÊste gang jeg har brug for en bedekvinde.

2024幎1月4日

Unikafsked.dk v/ Naja May からの回答

Af hjertet tak for de smukke ord, Maj. Dem er jeg utrolig glad for. Det bedste nytår til dig! KÊrligst Naja

Kan ikke vÊre bedre. Tusinde tak

Unik Afsked sÞrgede for at det blev en virkelig fin afsked. De var sÞde, imÞdekommende, empatiske og jeg fÞlte mig super godt vejledt og guidet. De tog sig af alt det praktiske.
Og ved selve bisÊttelsen opstod der nogle uforudsete komplikationer for nogle af deltagerne. Det fik Naja tryllet om på en måde, så også dette blev så fint. Jeg er dybt taknemmelig.
Jeg har desvÊrre tidligere 2 gange haft brug for bedemÊnd. Aldrig har jeg fÞlt mig så godt behandlet.
Jeg kan kun give Naja den bedst tÊnkelige anbefaling. Mange tak Naja. <3

2023幎12月13日

Unikafsked.dk v/ Naja May からの回答

Tusind, tusind tak for din fine anmeldelse, Hanne. Den glÊder og varmer. KÊrligst Naja

Min elskede faster gik bort i oktober

Min elskede faster gik bort i oktober sidste år. Hun var elsket af mange og vil blive savnet af flere. Da vi skulle vÊlge hvem der skal sende hende godt afsted, var der kun et valg: Unik Afsked. Den utrolige personlige oplevelse vi fik var unik. Fra start til slut var vi inddraget i alt der var vigtigt og relevant. Intet blev overladt til tilfÊldigheder, alt var planlagt indtil mindste detalje. Tusind tak Naja! Du gjorde den afgÞrende forskeld i vores sorg over at miste. Du får 5 store stjerne fra os! Endnu en gang Tusind tak!

2023幎5月18日

Tryghed og ordentlighed

-efter en rÊkke dÞdsfald bl.a. mine bedsteforÊldre og min tante og begravelser i min familie, er Unik Afsked blevet familiens faste bededame.
En oplevelse af tryghed og ordentlighed som vitterlig er unik.
Jeg kan ikke forestille mig at andre skal stå for mine gamle familiemedlemmers afsked end denne ÊrvÊrdige virksomhed.
Tak! Naja for din unikke medfÞlelse og gode rådgivning.

2023幎2月12日

Nej i HillerÞd ! Ja selvfÞlgelig i KÞbenhavn

Tak til Unikafsked, Borups Alle i KÞbenhavn!
En tak for at vÊre helt i top!
En imÞdekommenhed for en afdÞds Þnske om at undgå bedemÊnd, rustvogn og kirke!
Det vil sige at familien selv skulle stå for alt praktisk!
Det kan ikke lade sig gÞre!
Altså ikke, hvis du bor i HillerÞd!
Et klart nej fra 4 bedemÊnd i byen til salg af kiste og urne!
Der blev ikke lagt skjul på at det drejede sig om for lidt fortjeneste!
Hva’ gÞr man sÃ¥?
En kiste er lovpligtig!
Vi tÊnkte:
KÞbenhavn måske!
FÞrste opkald Unikafsked!
SelvfÞlgelig vil vi efterkomme afdÞdes Þnske sagde de sympatiske SÞren!
Vi kan sagtens sÊlge en kiste og en urne og ellers vÊre behjÊlpelige med det i Þnsker!
Absolut topkarakter til dem og bundkarakter til grådige bedemÊnd i HillerÞd!

Familien Rytter

2023幎4月26日
自発的なレビュヌ

Fantastisk hjÊlp og stÞtte til ateistisk afsked

Naja var en fantastisk hjÊlp ved min fars afsledsceremoni. Hun var en god guide i forhold til min fars Þnske om en ateistisk afsked. Jeg troede det ville vÊre svÊrt at få det hÞjtideligt og smukt uden traditionerne, men vi klarede det ved hjÊlp fra Naja. Hun havde gode ideer til jordpåkastelsesritual og andre muligheder for at nytÊnke måden at bisÊtte. Vi endte med at booke hende til at lede ceremonien og vi valgte så musik og ritualer der passede til. Selvom det var svÊrt, så holdt vi selv mindeord og det var rart at det var os der fortalte om hans liv, og ikke en PrÊst som ikke kendte ham. Unik afsked var en super hjÊlp og stÞtte hele vejen igennem. Hun var behagelig og fin til hårde situationer. Hendes personale der hentede ham var hÞflige og fluer på vÊggen, så vi havde ro til det svÊre Þjeblik. Mange sagde at det var den smukkeste afsked de havde vÊret med til, netop fordi det var så personligt og tilpasset hans liv. Hendes mål er netop også en afsked der handler om det liv der er levet og ikke dÞden.
Min varmeste anbefaling!

2022幎8月31日

Unikafsked.dk v/ Naja May からの回答

KÊre Cecilie- hvor er jeg glad for din anmeldelse her, og for at I synes afskeden med jeres far blev helt i hans ånd. Tusind tak for dine fine ord og mange varme hilsner til jer fra Naja

Tak for en fantastisk hjÊlp i en svÊr tid

Vi fik den bedste hjÊlp i den svÊreste tid da vi mistede vores Far. Vi havde på forhånd valgt Unik Afsked og var i dialog med Claus som med det samme forstod den situation vi stod i. Vi fÞlte at der var masser af tid til os og ingen dumme spÞrgsmål. På dagen da vores Far skulle hentes var Claus og hans kollega var fantastisk til at lÊse vores behov som familie med det samme og fane den stemning som vores far gerne ville have det. Claus har en unik sans for detaljer som gjorde at det sidste farvel blev utroligt personligt. På dagen for bisÊttelsen var han en kÊmpe stÞtte for hele vores familie og stor hjÊlp også i kirken. Vi kan ikke anbefale Unik Afsked og Claus nok. Det betÞd så meget at man har en stÞtte midt i alt det kaos af fÞlelser og savn. Tusind tak.

2022幎9月12日
自発的なレビュヌ

Unik afsked kan klart anbefales

Vi havde en fin afslutning ved vores Mors bisÊttelse som Dorthe og unik afsked gjorde deres til, at det netop var en unik oplevelse.
Vi fÞlte os trygge og i gode hÊnder og Dorthe var med hele vejen og gjorde at alting forlÞb som planlagt. Vi kan klart anbefale unik afsked til andre.
Mvh
Malene, Christoffer og Nicholas Bettencourt.

2022幎6月28日

Unikafsked.dk v/ Naja May からの回答

Åh, tusind tak. Hvor er det godt og lige som det skal vÊre, nÃ¥r nu det skulle vÊre. Mange gode hilsner og tanker til jer fra Dorthe og Naja

Vi brugte Unikafsked på Borups allé

Vi brugte Unikafsked på Borups allé - snakkede med SÞren og Claus.. meget meget sÞde mennesker og de hjalp os med at det blev en meget smuk afsked..

2022幎4月10日

KÊre A.H.
Tusind tak for din fine anmeldelse- det glÊder mig at du synes du har vÊret i så gode hÊnder. Mange hilsner Naja, Unik Afsked

Et stort tak til Naja fra Unik afsked

Et stort tak til Naja fra Unik afsked. Efter fÞrst have talt med Naja i telefonen, fik min sÞster og jeg et mÞde hos Unik Afsked på Frederiksberg. Da vi kom til mÞdet havde Naja allerede haft kontaktet den pågÊldende kirke og undersÞgt muligheden. Vi fÞlte at Naja hurtigt fik pejlet sig ind på, hvordan min sÞster og jeg som personer håndterede dette. Dagen fÞr bisÊttelsen ringede Naja for at hÞre om der var nogle ting vi var kommet i tanke om eller andet vi ville tale om. På selve dagen var Naja i kirken og vi var fuldstÊndig trygge og tÊnkte ikke på, om der var noget vi selv skulle holde Þje med. Kistedekoration var som håbet og vi havde ro. Vi kunne koncentrere os om sorgen, hinanden og gÊsterne i kirken. Da fakturaen kom, som aftalt, ringede Naja for at sige ordentlig farvel. Når det er nu engang er dén situation man står i at have mistet, kunne vi ikke have Þnsket os en bedre til, at håndtere bisÊttelsen. Vi fÞlte at både vi, som efterlevende blev hÞrt og at mors Þnsker blev opfyldt. Tak.
H. Krog

2022幎4月3日

Tusind tak for den fine anmeldelse🙏 Varme hilsner fra Naja

Det godt nok nogle år siden jeg kom i

Det godt nok nogle år siden jeg kom i kontakt med naja da min far dÞde og har da mega dårlig samvittighed Over at jeg ikke har lavet denne anmeldelse noget fÞr men bedre sent end aldrig! Og det er virkelig så nemt at anmelde for der er absolut intet negativt at sige om det naja gÞr/kan i den situation man nu er i ! Det er jo ikke sådan noget man bare gÞr som f.eks at kÞbe en skjorte eller noget tÞj for hvor mange ved egentlig hvad man skal når en af ens nÊrmeste går bort? Og har du snakket med afdÞde om hvad deres Þnske er? Nej vel det tabu men det så her naja kommer ind og virkelig lytter til dig og ud fra det kommer med ideer og tro mig hun er go til det! Hvis jeg kunne gav jeg ti stjerner her !

2021幎9月29日

Unikafsked.dk v/ Naja May からの回答

KÊre sÞde Dennis. Tusind af hjertet tak for din anmeldelse. Selvom den nok kan siges at vÊre forsinket:-) så varmer den ikke desto mindre lige så meget som hvis den ikke var. Jeg husker med al tydelighed din og din fars historie. RÞde seler og B&W bliver aldrig helt det samme. KÊrlige hilsner fra Naja

Jeg anbefaler UNIK Afsked

UNIK Afsked lever helt op til deres navn. Fra start til slut blev vi holdt i hånden. Vi blev lÞbende informeret, og vi havde ikke kunnet gÞre det så smukt uden UNIK Afsked, som både er professionelle, empatiske og dygtige. Stor og varm anbefaling herfra.

2021幎6月20日
自発的なレビュヌ

En fantastisk hjÊlp i en svÊrt tid

En fantastisk hjÊlp i en svÊrt tid. Et firma der viser empati og er passioneret om sit arbejdsfelt. Stor anbefaling!

2021幎3月25日

Tusind tak, Britt.

Du kan tro at dine ord glÊder og varmer- det har vÊret så fint at hjÊlpe jer.

KÊrlige hilsner
Naja, Unik Afsked

Opfyldte ikke forventningerne

Opfyldte ikke forventningerne.
Tjek alt lÞbende, dette anbefales.

2021幎3月21日

KÊre Lisica19

Tak for din anmeldelse. Vi tager meget gerne eventuel kritik til os, og Êndrer procedurer, hvis der mod forventning skulle vÊre noget i et forlÞb, der kunne vÊre anderledes.

Jeg ville derfor Þnske at du, hvis der er noget, du ikke har vÊret tilfreds med, havde rettet direkte henvendelse til os, så vi vidste og hvem og hvad anmeldelsen beror på. Jeg vil sÊtte stor pris på at du vil skrive konkret, hvad det drejer sig om, og i Þvrigt lÊgge navn til din anmeldelse, nu når du har sendt den.

Naja, ejerleder, Unik Afsked

Super tilfreds !

Vi oplevede fantastisk lydhÞrhed overfor vores Þnsker. Fin kommunikation samt stor empati og gode forslag til ikke-kristne afskedsritualer. Et ekstra prik over iét var de gravÞl vi fik til en lille privat samling efterfÞlgende som var meget rÞrende og forlÞsende.

2017幎4月5日