Vi fik en rigtig god service og anbefaling af et lokalt bedemands firma, der i Þvrigt indfriede alle vores forventninger. Vi var meget glade for Nielsâs hjÊlp og assistance. Vi anbefaler gerne Niels.... ãã£ãšèŠã
Jeg har kun fået en god oplevelse ved at besÞge begravelsesguiden og kan kun anbefale andre at gÞre det. Man får nogle emner at vÊlge imellem.
Midt i en stor sorg, skulle jeg finde hoved og hale i alt det praktiske der fÞlger, i forbindelse med min mors dÞd. Jeg googlede lidt i blinde og fandt heldigvis begravelsesguiden. Ringede dem op o... ãã£ãšèŠã
Ud fra min beskrivelse af min afdÞde bror og mig, blev der hurtigt fundet 2 muligheder der passede vore behov. Super dejlig samtale og hjÊlp. Desuden var der oplysninger med om alt der vedrÞrte i p... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Jeg har kun fÃ¥et en god oplevelse vedâŠ
God service og megen tid sparet.
Vi var meget glade for Nielsâs hjÊlp og assistance. Vi anbefaler gerne Niels.
Godt koncept med fin rådgivning.
Godt koncept med fin rådgivning og gode konkrete forslag til valg af bedemÊnd/kvinder.
Havde ingen anelse om hvor jeg skulleâŠ
Havde ingen anelse om hvor jeg skulle starte, efter min mor gik bort. Begravelsesguiden var et godt sted at starte med god vejledning og hjÊlp til at finde den rette bedemand.
En rigtig god bededame
En rigtig god bededame. SÞd og empatisk, men samtidig effektiv og professionel med sans for detaljer.
Hurtig og god vejledningð€
Fantastisk oplevelse i en svÊr tid
Fantastisk oplevelse i en svÊr tid. FÞlsom og forstående og total service minded. Kun top 10 herfra og mange tak for måden i håndeteret det hele :)
Jeg har vÊret sÃ¥ tilfreds og fik altâŠ
Jeg har vÊret sÃ¥ tilfreds og fik alt den guide jeg havde brug for i en svÊr tid Tak âºïž
i forbindelse med vore kÊre morsâŠ
i forbindelse med vore kÊre mors pludselige bortgang, var det en fantastisk stor hjÊlp at få rådgivning af begravelsesguiden. Jeg fik kontakt med en som hed Eigil og han hjalp mig seriÞst igennem denne opgave med bedemand kontakt etc. og opfÞlgning derefter, fantastisk at i findes, super god service, ring altid til begravelsesguiden inden i kontakter en bedemand for at vÊre sikker på i får den bedste pris/vÊrdige behandling som man fortjener når man står midt i stor sorg.
Utrolig positiv oplevelse i en svÊrâŠ
Utrolig positiv oplevelse i en svÊr tid. Fik svar på alle mine spÞrgsmål. De bedste anbefalinger herfra.
rigtig god oplevelse.
Jeg slog tilfÊldigt op på nettet og fandt begravelsesguiden, som jeg ringede til og fik god vejledning i at finde en bedemand i mit område. Han henviste til to forskellige og vi valgte UnikAfsked som så flinke og empatiske hele vejen igennem.Derfor kan jeg kun anbefale at gå forbi begravelsesguiden og få vejledning.
Meget hjÊlpsom ham jeg talte med
Meget hjÊlpsom ham jeg talte med. Og den bedemand som de anbefalede, levede helt op til mine behov.
Så kontakt begravelsesguiden.dk inden du kontakter en tilfÊldig bedemand!
God og professionel oplevelse
God og professionel oplevelse
Blandet oplevelse
Venlig og omsorgsfuld kontakt da jeg henvender mig, og jeg får efter en god snak anbefalet to bedemÊnd.
Jeg går på dette tidspunkt ud fra, at det er uvildig rådgivning, ud fra nogle kendte kriterier, og jeg er ligeledes bekendt med, at den valgte bedemand betaler et belÞb til BG for anbefalingen.
DesvÊrre har vi en meget dårlig oplevelse med den valgte bedemand (ikke selve firmaet) hvilket Begravelsesguiden (BG) får besked om via den opfÞlgende mail de sender mig, med et standard spÞrgeskema, lige efter bisÊttelsen.
Trods den meget dårlige feedback hÞrer jeg ikke noget tilbage fra BG.
Efter nogen tid kontakter jeg dem selv, og i mellemtiden har jeg fundet ud af, at bedemandsfirmaet Funeo har samme direktÞr/CEO som BG, og âudspringer afâ BG. Dette blev jeg ikke informeret om, men kan efter lidt sÞgen lÊse det pÃ¥ Funeos hjemmeside.
Den person jeg taler med da jeg 2.gang kontakter BG, er også meget imÞdekommende.
Han anerkender det uhensigtsmÊssige i, at jeg ikke er gjort opmÊrksom på at firmaerne er beslÊgtede, samt at de skulle have fulgt op på min dårlige feedback, overfor mig, og ikke kun overfor Funeo, som han fortÊller at de har gjort.
Jeg sidder tilbage med en fÞlelse af at det hele er lidt âmÊrkeligtâ, og slet ikke sÃ¥ transparent, som begge firmaer ellers udtrykker at lÊgge stor vÊgt pÃ¥.
Begravelsesguiden gjorde det meget letâŠ
Begravelsesguiden gjorde det meget let og overskueligt at få styr på alle de ting, der opstår, når man uventet står og skal have valgt bedemand. Opslag i den lokale avis, som jeg gjorde fÞrst, bÞd på 7 forskellige, men uden at jeg blev klogere på, hvem der ville passe til mig. Begravelsesguiden gav mig flere valgmuligheder, og deres fÞrste prioritet var den helt rigtige til mig. Gennemskuelige priser, ingen overraskelser, og super empatisk bedemand.
Fantastisk hjÊlpsom og vidende i enâŠ
Fantastisk hjÊlpsom og vidende i en meget sårbar situation. Tusind tak.
Utroligt venlige og empatiskeâŠ
Utroligt venlige og empatiske medarbejder, meget fin borgerlig ceremoni. PÃ¥ sÃ¥ trist en dag er det altsÃ¥ SÃ
vigtigt.
Tusind tak.