Lige fÃ¥et lavet min fÞrste tattoo hos dem, og kan kun give dem 5 stjerner! Super imÞdekommende personale, gennemgÃ¥r alt hvad der kommer til at ske, virkelig professionel tatovÞr fra Mates, og gennemgÃ¥... ãã£ãšèŠã
Fantastisk oplevelse hos Unik Tattoo! âââââ Jeg kan varmt anbefale Unik Tattoo! Fra det Þjeblik man trÊder ind ad dÞren, bliver man mÞdt af en super professionel, imÞdekommende og afslappet atmosfÊ... ãã£ãšèŠã
Super flot tatoo salon med det sÞdeste personale og venlig betjening. Man bliver budt velkommen med et smil. ðð der bliver taget hÃ¥nd om folk og alt foregÃ¥r i et tempo hvor man kan vÊre med. ðâ€ïž... ãã£ãšèŠã
Virkelig professionel tattoo shop med en god og afslappet atmosfÊre. Personalet er venligt, imÞdekommende og tager sig tid til at besvare spÞrgsmÃ¥l. Studiet fremstÃ¥r rent og velorganiseret, og det er... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Fantastisk oplevelse fra start tilâŠ
Fantastisk oplevelse fra start til slut! Studiet er virkelig flot indrettet med en fed, gennemfÞrt stil, der gÞr, at man fÞler sig godt tilpas, så snart man trÊder ind ad dÞren. Omgivelserne er rene, hyggelige og har en helt sÊrlig atmosfÊre.
De ansatte er utroligt imÞdekommende, professionelle og passionerede omkring deres arbejde. Man bliver mÞdt med et smil, får god vejledning, og de tager sig virkelig tid til at sikre, at man er tryg gennem hele processen.
Stemningen i studiet er helt i top â afslappet, positiv og fyldt med god energi. Det er tydeligt, at teamet trives sammen, og det smitter af pÃ¥ hele oplevelsen.
Kan varmt anbefale stedet til alle, der overvejer at få en tatovering. Jeg kommer helt sikkert igen!
Fantastisk oplevelse
Super fed atmosfÊre og virkelig sÞde og imÞdekommende personaleðð dygtige artister, hygiejne i top og man fÞler sig virkelig velkommen.
Helt klart en stor anbefaling herfra - Unik Tattoo Studio er et besÞg vÊrdð€©
Super sÞd betjening og top hygiejne.
Meget fint og flot arbejde
Anbefalelses vÊrdigt
Super fine lokalet
God hygiejne, fint personale
Havde bestilt 3 tatoveringer ved Nikolaj og det gik super fint thumbs up herfra
Og coldplay pÃ¥ playlisten i butikken whats not to like ðª
Kenneth kan klart anbefales.
Kenneth kan klart anbefales..
Han er en super dygtig fyr og behagelig og gÞr at tiden flyver bare afsted...
Stedet er bestemt et besÞg vÊrd
Top herfra
Virkelig god oplevelse
Virkelig god oplevelse, meget behageligt sted. sÞde og rare mennesker.
Godt sted
Fantastisk sted og dygtige tatovÞr , har der ejer stedet er sÃ¥ rar og et fantastisk menneske , god kommunikations og forstÃ¥else ðkan anbefale stedetððª
God service, dygtig artist, generelt rigtig god oplevelse
Fantastisk oplevelse hos Unik Tattoo
Fantastisk oplevelse hos Unik Tattoo! âââââ
Jeg kan varmt anbefale Unik Tattoo! Fra det Þjeblik man trÊder ind ad dÞren, bliver man mÞdt af en super professionel, imÞdekommende og afslappet atmosfÊre.
TatoovÞrerne er utroligt dygtige, lytter til ens Þnsker og formår virkelig at transformere idéer til unikke kunstvÊrker på huden. Hygiejnen er helt i top, og man fÞler sig i trygge hÊnder under hele forlÞbet.
Hvis du leder efter et sted med sublimt håndvÊrk og fantastisk service, så er det helt klart her, du skal bestille din nÊste tid!
Fik fik lavet noget af min arm nede vedâŠ
Fik fik lavet noget af min arm nede ved dem, og er mega tilfreds med det. Et mega godt sted og blive tatoveret, med masser af flinke og rare artister der klar til at tage imod dig. Ville helt klart anbefale det hvis du skal tatoveres
Mega god service
Mega god service, personalet var vildt sÞde og tog rigtig godt imod os. Og resultatet blev rigtig godt.
Rigtig dejlig oplevelse
Rigtig dejlig oplevelse, man bliver taget imod med Ã¥bne arme. Rigtig sÞd personale, de tager sig rigtig godt af en. Kan kun anbefale dem. ð
Et dejligt sted at komme i en godâŠ
Et dejligt sted at komme i en god atmosfÊre med super dygtige og venlige tatovÞr. Man bliver taget godt imod og man fÞler sig virkelig velkommen. Et nyt lÊkkert sted, hvor man mÊrker og tydeligt ser deres års erfaringer bag.
Kan varmt anbefales ðð€
Super og professionelt miljÞ
Super og professionelt miljÞ, smukke lokaler og en fantastisk god stemning.
Jeg er blevet tatoveret 2 gange og er så glad for mine tatoveringer.
Kan klart anbefales.
Jeg blev tatoveret pÃ¥ brystet og jeg erâŠ
Jeg blev tatoveret på brystet og jeg er så glad for min tatovering. Super professionelt Studio og glade og imÞdekommende personale. Vil helt klart anbefale UNIK Tattoo Studio.
Super professionelt sted
Super professionelt sted! Med kvaliteten i top - og virkelig styr på hyrgiejnen
Super professionelt og man bliver tagetâŠ
Super professionelt og man bliver taget rigtig godt imod. De ved virkelig hvad de laver og artisterne er så dygtige. Jeg har fået mange tatoveringer på kort tid og jeg elsker deres udfÞrelse af arbejdet.
God og hurtig svar over besker omkringâŠ
God og hurtig svar over besker omkring tid, design, og pris.
Super gode og professionelle kunstnere og personale. ðð
Der er en god atmosfÊre og dialog mellem kunstner og kunde, kommer helt klart igen.ð