レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Købte et par shorts online da de var udsolgt i fysisk forretning.Fik dem leveret til forretningen.De var desværre for små.Kunne ikke fåes i nr større.Kunne kun byttes til anden vare i forretningen og... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Horrible delivery and customer service. I paid extra for fast delivery. The driver passed by my appartment without delivering and took the package directly to a diatribution point at his convenience.... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Jeg har købt mindst 10 stykker tøj fra Uniqlo det seneste halve år, og har ikke oplevet nogen former for kvalitetsproblemer. Faktisk synes jeg at kvaliteten har været meget højere end andre fast fashi... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg læste her på trustpilot om firmaet, men tog alligevel chancen og købte et par bukser. 2 dage senere var det leveret og de er fuldstændig som forventet og leveringen virkelig hurtig - især nu hvor... もっと見る

企業情報

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 31

レビューを書く

Aldrig igen online!

Jeg elsker UNIQLO på Strøget, deres varer er lækre og kvaliteten er god! MEN jeg kommer ALDRIG til at købe noget online hos dem igen. Jeg har returneret en vest for 14 dage siden jeg har stadig intet hørt eller fået mine penge retur. Kundeservicen er ikke-eksisterende. Super uprofessionelt!!!!

2023年10月5日

Laaangsom levering

Bestiller en jakke online… dagen efter modtager jeg en mail med varen er sendt og de trækker pengene lynhurtigt… her én uge efter er jakken stadig på deres lager og afventer pickup fra deres speditør. Dette burde meldes til Forbrugerstyrelsen da det først er tilladt at trække pengene NÅR varen er afsendt!! Elendig kundeservice som blot skriver “vi undersøger…” og man hører naturligvis intet. Ufatteligt man har kunder i 2023 med sådan en service!!! Ville gerne give 0 stjerner.

2023年10月15日
5つ星のうち1の評価

Elendig kundeservice og manglende retur

Jeg købte en jakke i august måned, som var for stor og returnerede den med det samme. Nu er det 6 uger siden og har stadig ikke modtaget mine penge! Der står på track&trace, at min pakke er modtaget. Jeg har haft kontakt med en chatbot to gange, som er det eneste man kan få kontakt med!!! Den har sagt, at den vil undersøge sagen nærmere, men der sker ingenting. Ufattelig og uduelig kundeservice!!! Det er sidste gang, jeg køber noget hos Uniqlo!

2023年10月7日

Jeg bestilte en jakke

Jeg bestilte en jakke, som desværre var for lille. Sendte den straks retur, da butikken ikke giver penge tilbage, og man derfor skal sende det tilbage til online shoppen, ufattelig dårlig service, når de har en fysisk butik. Jeg bestilte den rigtige str, og har fået den. De har så også trukket 2 x
1299 kr. Har intet hørt om min returnering, eller mine penge???
Det er sidste gang jeg handler her!!!

2023年9月2日

Terrible experience

Terrible experience. First of all, this must be the only store in Denmark where you can't return items puchased online. Second they steal the shipping cost from you. And lastly, it's been more than 10 days since they received my items and they still have not refunded my money.

2023年8月1日

FULDSTÆNDIG UACCEPTABEL KUNDESERVICE

Jeg er helt forundret over at det er umuligt at komme i kontakt med firmaet. INGEN TELEFON ELLER MAIL MAN KAN KONTAKTE!!!
Jeg returnerede varer som UNIQLO har modtaget 26/7 ifølge track & trace. Vi skriver nu 13/8 og jeg har intet hørt. Fuldstændig uacceptabel kundeservice. Nul stjerner herfra 😕

2023年7月26日

ER DET LOVLIGT

På nedsatte varer hos Uniqlo er prisen fake. Hvis man fjerner den røde stikker så er før prisen optil 100 billigere end udsalgsprisen. Dette bliv selvfølge sagt til manager i uniqlo. Der ud over er det er der IKKE tilladt at gå med sit barn i omklædningsrummet. Der er langt fra Japans service til den engelske facon man bruger i Danmark

2023年6月30日
5つ星のうち1の評価

Jeg købte to par slacks i maj måned

Jeg købte to par slacks i maj måned. Det ene par returnerede jeg 23 maj, fik en kvittering hos Nord, og kunne se at returpakken var ankommet til uniqlo i Malmø. D7 juni rykkede jeg for returbetaling og fik besked at jeg skulle vente til 12 juni.
Jeg har stadig ikke modtaget penge for min returvare.
Det er simpelthen uanstændigt. Et stort firma som Uniqlo bør overføre returpenge hurtigt, hvis man ønsker at have tilfredse kunder .

2023年6月14日

Super dårlig returneringspolitik

Super dårlig returneringspolitik. Man får nemlig ikke sine penge tilbage hvis noget ikke passer. Man kan ikke kontakte uniqlo per email eller customer service som kun er en robot. Helt igennem uakceptabelt særligt ifht priserne. Dårlig stil ret og slet!!!

2023年5月8日
5つ星のうち1の評価

Terrible 1st buying experience…

Terrible software and customer service hours a joke ( restricted to when I work myself) I ordered seven tshirts, two of one style that I want to return but I can only return one - complete joke but consuming my time and Im the one supporting myself. No such thing as customer service, its a bot and know how useless that is. I wish I had read the reviews here as so true!
Im now returning every item I purchased! I would have kept three if I did not have to waste my time with useless bots!!!

PS paying 19kr for a label I have to print myself is taking this review to ZERO stars.

Update: June 19th - still waiting for refund for 6 tshirts that were returned on May 26th, they were received early June…..

I received an update today 22 June, Uniqlo has given me a partial refund and Im still 596kr out of pocket for tshirts that were returned by Postnord on May 26th. I have reported this to Klarna and if the issue is not resolved I will make a formal complaint to Forbrugerombudsmanden!

2023年5月15日
5つ星のうち2の評価

Meget skidt og en lille smule godt

Jeg taler flydende engelsk, men det irriterer mig alligevel, at de få medarbejdere i butikken ikke kan tale et nordisk sprog. Nul stjerner.

Vinterjakker er syet, så man bliver drivvåd på ryggen på no time, ligesom en billig regnjakke. Dunfyld kommer ud af syningerne som på meget billige jakker. Nul stjerner.

Sweatre er fair til prisen. Én stjerne.

Skjorterne er lidt mærkelige (stoffet). Nul stjerner.

Strømper fine til prisen. Undertøjet og t-shirt er gode, synes jeg. Én stjerne for det.

App’en viser altid udsolgte ting.

Nyhedsbrevet sender info om ting, man ikke har angivet interesse for, men ikke de ting man _har_ angivet interesse for. Nul stjerner.

Selvbetjeningen er ret smart med RFID, der scanner alt, hvad du har med, men da den ikke resetter efter noget tid, kan den tage ting med, som en anden har haft med derhenne. Nul stjerner.

Det undrer mig meget, at en japansk virksomhed er på den måde. Ingen tænker sig om. Man skulle tro det var et kinesisk firma.

2023年3月30日

レビューの対象になっている企業の方へ