I ordered a Karup bed from UniqueBeds, and I am very happy with the service I received. The communication was very easy and the delivery was smooth. There was a slight issue with assembly due to the o... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Jeg havde bestilt et bord som var gået i stykker under levering. Jeg kontaktede UniqueBeds kundeservice og sendte billeder af skade. Men efterfølgende har det været stort set umuligt at få fat i dem -... もっと見る
I ordered there 3 times already, as the quality of the bedding is really outstanding. I love the materials! For the first time, my husband is happy with sheets that are not scratchy and don't make h... もっと見る
Jeg bestilte 2 stk. 'Topmadras i 100% Økologisk GOLS Naturlatex omfavnet af Økologisk Merinould og Bomuld fra Cocoon | 8cm - 90x200 cm'. Varen skulle sendes til Norge. Fraktselskapet gjorde en feil,... もっと見る
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 66%に回答しています
通常2週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Topkvalitet!
Vi har haft en rigtig god oplevelse med UniqueBeds og de kan varmt anbefales. Vi bestilte et snedker-spisebord i massivt egetræ og fik et flot og unikt bord i topkvalitet. 😊 Stor tak til Jonas for at være professionel og for at vejlede os gennem hele processen samt for hans opmærksomhed på vores ønsker og behov.
God service og hurtig respons.

Det var dog utroligt
Det var dog utroligt, at der kan købes så genial en seng i Danmark. En lækker lænestol af højkvalitet materialer. Og vupti, så har du en seng slået ud. Med meget dejlig liggekomfort og god bredde på madrassen. Så det vil også sige, at når den er sammenslået som lænestol, er der plads til to tætsiddende personer. Det er hyggeligt. God service og hjælpsomhed fra firmaet. Uniquebeds er bare toppen af poppen.

Uniquebeds からの回答
Fantastisk smukke møbler med rigtig god…
Fantastisk smukke møbler med rigtig god samlevejledning og tydeligt god kvalitet. Ydermere utrolig god service. Vi fik bl.a. flyttet leveringsdato, da vi ikke kunne være hjemme på den først foreslåede dag. Super god service med hurtig responstid.

Uniquebeds からの回答
High quality furniture and excellent service!
We live in the Netherlands and bought a beautiful cabinet from Unique Beds. The quality of the cabinet is excellent, the service was great and the contact was very friendly and really helpfull. We highly recommend Unique Beds for buying your furniture.

God og hurtig service 😊
Vi fik leveret 2 spisebordsstole hvoraf vi ikke kunne få det ene sæde til at passe på stellet. Vi ringede og det blev positivt modtaget og hurtigt fremsendt et nyt sæde til stellet. Det er god service.

Uniquebeds からの回答
Fik hvad jeg betalte for
Fik hvad jeg betalte for, hurtig levering og prisen er jo ikke at kimse ad.

Rigtig god kundeservice
Rigtig god kundeservice fra Mads fra start til slut - havde problemer en en stol jeg havde købt og der var hurtig svar og handling fra virksomheden og modtager en ny stol hurtigt. Kæmpe anbefaling herfra.

Værste madras kvalitet
Rent spild af flere tusinde kroner! Den mest elendige kvalitet nogensinde!!
Jeg købte en kapok madras 140x200cm. Der står at den bør masseres eller trykkes fra kanten mod midten for at genoprette hulning.
Madrassen lå først flere dage på gulvet for at få sin form efter transport.
Da den blev taget i brug, gik der 1 UGE før der opstod hulning, som IKKE kan genoprettes!! Jeg vejer ca. 60kg og har brugt den til samsovning på gulvet med en baby på under 10 kg!
Madrassen er KOMPLET ubrugelig og den værste kvalitet nogensinde.
Jeg køber aldrig fra unique beds igen eller noget som helst produceret af Cocoon!

Supertjekket service
Supertjekket service — de lykkedes med at få en ordre leveret til den 23. december.

God service 👍
Købte 3 ophængs moduler. Den ene manglede ophængs skinnen. 3 dage senere kunne jeg hente den ved pakkeudleveringen.
Det krævede kun én mail.

Perfekt vejledning til seng
Vi købte i sommers en seng hos dem. Til trods for at de stod i flytterod, havde Jonas tid til at vejlede os. Af alle de mange steder vi kiggede på en seng, fik vi den bedste (og mest ærlige) vejledning hos uniquebeds, som ovenikøbet gav en god leveringsservice. Vi kan kun anbefale dem og er glade for vores seng.

Uniquebeds からの回答
I called to change the bed size, they immediately took care of it great customer service on the phone.
Great phone service, I changed my bed size without problem.

Der var god hjælp
Der var god hjælp, da jeg kontakter på mail, grundet min ordre var længe om at komme frem. 2 dage efter havde jeg mine varer.

Uniquebeds からの回答
Jeg har fået en meget fin oplevelse hos…
Jeg har fået en meget fin oplevelse hos Uniquebeds og har jeg skrevet en SMS har jeg fået hurtig svar.
Bestemt et sted jeg kan anbefale at handle.

Absolut mangel på kundeservice
Har købt 4 møbler fra Unique, alle af fin kvalitetstræ. Desværre har der været produktionsfejl ved alle 4, så jeg har ikke kunnet samle 3 af dem. De må have en forfærdelig underbemandet kundeserviceafdeling, for vi har nu ventet over en måned på bare at få bekræftet, at de har set vores klage! Vi har endda ringet til dem og fik bekræftet, at de har vores mail, men ikke er nået til den endnu - det var for 3 uger siden.
Jeg har i skrivende stund slet ikke hørt tilbage fra dem, og vi har nu haft ufærdige møbler stående i en måned, blandt andet en sengeramme.
Ærgerligt når nu materialerne for én gangs skyld ikke er MDF, at Unique så ikke ofrer flere ressourcer på kundeservice.
Jeg ville ikke anbefale at købe herfra, da produktionen mangler kvalitetskontrol og kundeservicen er ikke-eksisterende.

Køb ikke madrasser fra Uniquebeds
Overvejer du at købe en madras fra Uniquebeds?
Mit råd: LAD VÆRE, BARE LAD VÆRE!
Min erfaring:
Jeg købte 160x200 madras - fik to madrasser af 80x200.
Den ene madras var lavere end den anden.
Efter to måneder med adskillige mails og telefonopkald sendte Uniquebeds en ny madras.
Den var beskidt og gået i stykker.
Fordi den var revnet kunne jeg tælle fjedrene. Der var ca 3/4 af, hvad Uniquebeds skriver.
I beskrivelsen står, at madras har 7 zoner. Jeg har testet med vægte og ALT er i vater = ingen zoner.
Rullemadras er limet sammen af forskellige stykker, og virker som et restprodukt.
Hjemmesiden skrev, at rullemadras er certificeret, men Uniquebeds meddeler, at de ikke har produkt-dokumentation på hverken madras eller rullemadras. (Selvom det er EU-krav)
Det værste: madrassernes skum på siderne er så blødt, at man falder i revnen. Meldingen fra Uniquebeds: at madrassen ikke passer til min vægt! Men madrasser er faste og jeg vejer 65 kg. (almindeligvis ville 65 kg passe til en medium madras)
På hjemmesiden står, at der er 25 års garanti på madrasser. Men meldingen fra Uniquebeds er, at prøveperiode (1 mdr.) er overskredet. De har tilbudt at bytte til en ny version af samme madras, men vil ikke give penge retur.
Bemærk også: hjemmesiden melder om store tilbud, der slutter. Men i det ½ år, der er gået har priserne været de samme tilbudspriser.
Igen og igen og igen fortæller/skriver Mads høfligt, at han beklager, og vil vende tilbage. Intet sker.
Det virker så utroværdigt.
Jeg har sjældent oplevet noget lignende ift. dårlig produktkvalitet, misinformation, og ringe kundeservice.
Derfor råd herfra: BARE LAD VÆRE

Positiv overrasket
Da jeg bestilte syntes jeg at den forventede leveringstid var noget lang. Dog have varerne en fin pris, så det var værd at gå på kompromis med.
Varerne kom hurtigere end forventet, og levede op til alle forventninger. Det dejligste sengetøj, tilbehør mv. til den mindste i hjemmet. Anbefaling her fra.

Uniquebeds からの回答
Jeg købte både et sofabord (cement…
Jeg købte både et sofabord (cement look) og et spisebord herfra, men desværre har oplevelsen ikke levet op til forventningerne. Allerede efter ca. 10 minutter fik sofabordet tydelige vandpletter, hvilket jeg ikke mener, man kan forvente.. Spisebordet som var ujæv og ru i overfladen levede heller ikke op til den kvalitet og det udtryk, jeg havde håbet på.
Jeg kontaktede kundeservice via mail med en reklamation. Til at begynde med fik jeg et svar, men der er ikke kommet nogen endelig afgørelse, og siden har jeg slet ikke hørt fra dem. Det er skuffende at opleve både møblernes kvalitet og manglende opfølgning fra kundeservice.
Alt i alt en uheldig oplevelse, og jeg kan desværre ikke anbefale at handle her, ud fra min erfaring.

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。