Uno Laina レビュー

428
TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Yhdistely lainaa hain ja laitoin hakemuksen. Hakemukseeni vastattiin tosi pian, kiitos siitä. Takaisinmaksu on kohtuullinen ja helpotti tilalanettani huomattavasti. Iso kiitos.

5つ星のうち5の評価

Teillä on erittäin ystävällisiä ja opettavaisia henkilöitä. olisin ihan ulkona kun en osannut laittaa tietoja oikein. Voisiko niitä tietenkin vähän tarkentaa. Kiitos

5つ星のうち5の評価

Tervehdys Asia hoidettiin nopeasti ja ennen kaikkea minuun oltiin yhteydessä ja katsottiin kaikki asiat miten minulle ne on parhaiten. Todella iso KIITOS käsittelijälle. Toivon jatkossakin yhtähyv... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Yllätyn yhteyden otosta ja ystävällisestä palvelusta. Yhteydenotto ratkaisi monen eri pankien välisten tarjousten valinnan.

企業情報

1. 金融ブローカー
  2. ・
  3. 価格比較サイト

Uno Laina について

当該企業による記述

Lainanvertailupalvelu Uno Laina haluaa tehdä lainojen vertailusta mahdollisimman helppoa, luotettavaa ja tehokasta. Lomakkeen täyttö kestää vain 1-2 minuuttia ja ensimmäiset tarjoukset saapuvat jo minuuteissa.

Kulutusluotot

Uno Laina auttaa yksityishenkilöitä vertailemaan ja kilpailuttamaan kulutusluotot aina jopa 60 000 € asti. Kulutusluoton rahoja ei ole korvamerkitty tiettyyn tarkoitukseen, joten ne voi käyttää vaikkapa remonttiin, lomamatkaan tai arjen kuluihin, kuten auton huollattamiseen. Kulutusluoton saa yleisesti tilille 1-3 arkipäivän sisällä siitä, kun olet lähettänyt kaikki tarpeelliset hakemukseen liittyvät liitteet pankille.

Yhdistelylainat

Yhdistelmälaina auttaa yhdistämään nykyiset kulutusluotot, pienlainat ja luottokorttivelat yhdeksi lainaksi. Yhdistelylaina tarjoaa mahdollisuuden säästää rahaa sekä saada paremman yleiskuvan taloudestasi. Uno Lainan kautta haet ja vertailet helposti yhdistelylainaa 2 000 – 60 000 €. Tarkista saisitko paremman kokonaisuuden yhdistelemällä lainasi.

Asiantuntemus

Uno Laina on suurelta osin työntekijöidensä omistama ja yrityksen perustajilla on pitkä kokemus alalta. Laaja lainavertailupalveluiden tuntemus mahdollistaa sen, että lainavertailu tuottaa vain asiakkaan näkökulmasta relevantteja vaihtoehtoja. Taustalla on Uno Lainan pyrkimys tehdä yhteistyötä sellaisten lainan tarjoajien kanssa, jotka tilastojen valossa vastaavat valtaosasta markkinoilla myönnetyistä vakuudettomista lainoista, minkä ansioista hakijalla on suurempi todennäköisyys löytää tarvitsemansa laina palvelun avulla.

Asiakaspalvelu

Asiakkaiden apuna on ammattitaitoinen suomenkielinen asiakaspalvelu, joka tarjoaa apua lainojen vertailuun esimerkiksi tilanteessa, jossa hakija haluaa varmistua siitä, mikä lainatarjouksista on todellisuudessa hänen tilanteeseensa paras vaihtoehto.

Automatisoitu

Uno Lainan pitkälle automatisoitu prosessi säästää aikaa, vaivaa ja monesti myös rahaa, kun hakija voi vertailun tehtyään valita tarjotuista lainavaihtoehdoista itselleen sopivimman. Käytännössä Uno Lainan järjestelmä lähettää tiedot lainahakemuksesta nopeasti ja luotettavasti useille eri pankeille yhdellä klikkauksella.

連絡先

レビューを書く

Ilmoitukset ja nopeus

2025年7月17日

Hei,

Kiitos arvostelustasi Uno Lainalle. Ilo kuulla meidän pystyneen auttamaan sinua tilanteessasi löytämään sopiva lainatarjous tilanteessasi.

5つ星のうち5の評価

Quick response with possitive result

Quick response with possitive result. Thank you.

2025年7月15日

Hi Eric,

Thank you for your review of Uno Laina. We're glad to hear that we were able to help you find a suitable loan offer for your situation.

We hope to be of assistance to you in the future as well!

Best regards,
Uno Laina

Nopea Ja luotettava palvelua

Nopea Ja luotettava palvelua

2025年7月11日

Hei Barbra,

5つ星のうち5の評価

Asiakaspalvelu oli nopeaa ja…

Asiakaspalvelu oli nopeaa ja ystävällistä.
Lainaneuvottelut touvst hyvän lopputuloksen.
Laina maksettiin nopeasti ulos.

Hei Kirsi,

Helppous

Hakeminen sujui nopeasti ja vaivattomasti.

Hei Raili,

5つ星のうち5の評価

Nopea tarjous tuli ja rahat tilille…

Nopea tarjous tuli ja rahat tilille niin saan suunniteltua talon pikku remontit mihin rahat tulen käyttämään.

Hei Jaana,

5つ星のうち5の評価

Kerrotaan rauhallisesti ja neuvotaan…

Kerrotaan rauhallisesti ja neuvotaan miten edetään ja mitä pitää vielä tehdä.

2025年7月9日

Hei Jari,

Kiitos palautteestasi Uno Lainalle.

Mahtava kuulla palvelumme olleen asiakasystävällistä ja pystyneemme avittamaan tämän viimeistelyn kanssa. Toivottavasti käännyt tulevaisuudessakin meidän puoleemme!

Tyytyväinen asiakas

Olen Tyytyväinen lainan hakemuksen käsittelyyn.

2025年7月8日

Kiitos arvostelustasi Uno Lainalle!

Ilo kuulla meidän onnistuneen löytämään kohdallasi sopiva lainatarjous tilanteessasi. Toivottavasti voimme olla avuksesi myös tulevaisuudessa!

Mukavaa torstaita!

5つ星のうち4の評価

Oli sujuvaa

Oli sujuvaa

2025年6月30日

Mukavaa keskiviikkoa!

Asiakaspalvelija muutti hakemusta…

Asiakaspalvelija muutti hakemusta muutamaan otteeseen kun etsimme oikeaa kuukausierää. Kiitos kärsivällisyydestä

Hei Jaana,

Kiitos arvostelustasi Uno Lainalle!

Ilo kuulla meidän pystyneen korjaamaan lainatarjoustasi tilanteeseesi sopivammaksi. Toivottavasti voimme olla avuksesi myös tulevaisuudessa!

Nopea toiminta.

Hei Carita,

5つ星のうち5の評価

Päättyi hyvään lopputulokseen itseni…

Päättyi hyvään lopputulokseen itseni kannalta.9

Asiakaspalvelija Jani

Asiakaspalvelija Jani, oli avoin ja rehellinen lainaa koskevissa asioissa. Kiitos. Koin, että minun puoliaini pidettiin ja asiat hoituivat hyvin ja nopeasti.

2025年7月1日

Hei Noora,

Kiitos arvostelustasi Uno Lainalle!

Olemme erittäin otettuja palautteestasi. Palvelumme tarkoitus on olla täysin läpinäkyvä ja pyrimme tuomaan kaiken tiedon asiakkaalle, joka meidän työntekijöillä on saatavilla.

5つ星のうち5の評価

Sain erittäin hyvää ja ystävällistä…

Sain erittäin hyvää ja ystävällistä palvelua kiireitteni keskellä. Koin että minuun luotettiin ja minua ymmärrettiin!
Yst. T. Solveig

2025年7月2日

Hei Solveig,

Kiitos arvostelustasi Uno Lainalle!

Mukava kuulla, että koit palvelumme mieluisaksi ja meidän ymmärtäneen tarpeesi.

5つ星のうち5の評価

Paras asiakaspalvelu kiitos paljon…

Paras asiakaspalvelu kiitos paljon kaikille

2025年7月1日

Hei Burak,

Kiitos mahtavasta palautteestasi!

Ilo kuulla sinun pitäneen asiakaspalvelustamme ja meidän pystyneen löytämään tilanteeseesi sopiva lainatarjous - toivottavasti voimme olla avuksesi myös tulevaisuudessa rahoitukseen liittyen!

Helppoa

Helppoa! Onnistunut laina

2025年6月27日

Hei Sirpa,

Kiitos jättämästäsi arvostelusta Uno Lainalle.

Ilo kuulla meidän pystyneen löytämään tilanteeseesi sopiva lainatarjous - toivottavasti voimme olla avuksesi myös tulevaisuudessa.

Nopeaa

Helpo ja nopea

2025年6月19日

Hei Nicolaos,

Kiitos jättämästäsi arvostelusta Uno Lainalle.

Ystävällinen ja nopea palvelu

Asia hoitui nopeasti. Puhelimessa sain asiantuntevaa palvelua.

2025年6月18日

Hei Anu,

Kiitos, että kävit jättämässä arvostelun Uno Lainalle.

Ilo kuulla kokeneesi palvelumme osaavaksi ja meidän onnistuneen löytämään sinulle sopiva lainatarjous tilanteessasi.

Mukavaa kesän jatkoa!

Terkuin,

Loistava

Loistava, selkeä ja nopea. Hyviä vaihtoehtoja.

2025年6月25日

Hei Heidi,

Kiitos, että kävit jättämässä arvostelun Uno Lainalle.

Ilo kuulla kokeneesi palvelumme mieluisaksi ja meidän onnistuneen löytämään sinulle sopiva lainatarjous tilanteessasi.

Mukavaa kesän jatkoa!

Terkuin,