Unsolvedmurder レビュヌ 73

TrustScore 5段階評䟡の3

3.1

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Contact was oké; levering duurde wat langer, maar gezien de feestdagen begrijpelijk. We hebben met 4 personen ‘blauw licht’ gespeeld: het gepuzzel was leuk omdat er weinig feiten zijn, maar veel gi... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Bestelling verliep goed, enige vertraging maar daar ontving ik keurig bericht over. Wij hebben tweede kerstdag met onze kinderen een moord op kunnen lossen en was erg spannend en goed omschreven. Met... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

De moordzaak viel ons tegen en was niet wat wij gehoopt hadden. We hoopten op een spannend onderzoek naar een moordenaar. Wat we kregen was een pakket aan verdachten maar niet met een overtuigende kil... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

In november 2 cases besteld, in december nog niet geleverd, app gestuurd, komt niet aan, mail gestuurd , een week later antwoord dat er een onderzoek ingesteld worst bij postnl en dat anders het pa... もっず芋る

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

5 Sterren

Communicatie is perfect gegaan.
Ook het spel is enorm leuk. Door mijn enthousiasme heeft een vriendin dit ook gekocht en ook gespeeld. Echt heel erg leuk en realistisch gemaakt. Een echte aanrader! Ik bestel binnenkort nog een dossier.

5぀星のうち1の評䟡

Tot op heden niks ontvangen

Ik heb op 27 november een bundel besteld. Tot op heden nog steeds niks ontvangen en al op meerdere manieren contact gezocht. Tot op heden nog steeds geen wederhoor gehad.
Ik hoop alsnog op een spoedige reactie om met een oplossing te komen.
Er kan natuurlijk altijd iets misgaan betreft het verzenden van bepaalde producten. Maar naar meerdere keren contact te hebben opgenomen en geen tegen reactie te hebben ontvangen heb ik mijn twijfels over of het geen oplichting is.

5぀星のうち4の評䟡

Leuk spel, samen met kinderen gespeeld.

Wij hebben het spel met onze kinderen (10, 11 en 13 jaar gespeeld). Was leuk om te doen, helaas hadden de jongste 2 net nog iets te weinig geduld, waardoor het meer gokken werd.
Al twijfel ik of alle gegeven feiten voldoende waren om al puzzelend tot de oplossing te komen.
We hebben ons in ieder geval goed vermaakt.
Tip voor de makers: Er stonden enkele foutjes in de tekst met de namen.

2025幎12月24日
5぀星のうち3の評䟡

Ik heb 3 cases bij hun besteld

Ik heb 3 cases bij hun besteld. De levering ging niet geheel volgens plan, maar vanwege de feestdagen komen wel meer pakjes later. De track and trace is niet te volgen en heeft geen enkele meerwaarde. Mijn pakje was uiteindelijk 3 dagen later dan beloofd. De cases zaten in gewone witte enveloppen verpakt. Het ziet er niet heel speciaal uit, maar het gaat om de inhoud. De cases waren naar mijn mening erg gemakkelijk, we hebben ongeveer een uur per case nodig gehad. We hebben al meer van dit soort spellen gespeeld en voor de ervaren speler is dit te weinig uitdagend. Neemt niet weg dat we er een leuke avond mee hebben gehad. Als de moeilijkheidsgraad iets hoger zou liggen zou ik het nog eens proberen. Qua prijs wel heel gunstig overigens! Dus heb je dit nog nooit gespeeld en wil je het proberen dan is het denk ik zeker vanwege de prijs de moeite waard. Voor de ervaren speurder te weinig uitdaging. En je moet niet teveel verwachten qua uiterlijk van het spel, het ziet er heel eenvoudig uit.

5぀星のうち4の評䟡

Leuk om met vrienden of familie te spelen

In het begin was ik sceptisch vanwege dat ik mijn bestelling nog niet had ontvangen en ook geen bestelbevestiging had maar later is alles goed gekomen Ik heb in totaal vier dossiers gekocht Het was heel leuk wel moeilijk maar wel leuk moeilijk

Ps: misschien kunnen ze nog op de website erbij zetten wat de moeilijkheidsgraad is want nu zie je dat alleen als je het dossier hebt gekocht in het spel staat dan de moeilijkheidsgraad

Bestel hier niet!

Helemaal verslaafd aan het spelen van moordmysteries! Ik besloot ook een keer via deze site te bestellen maar dit doe ik nooit meer!

Het spel is onwijs onprofessioneel in elkaar gezet. Lay out is niet netjes. Teksten vol met fouten. Alles is gemaakt in een wimpel Word documentje.

Ook hoef je zelf weinig te speuren. Bewijsmateriaal is er voor de sier bij gedaan en hier hoef je niks mee te doen. Het is een kwestie van lezen en dan klaar

Tot slot een mailtje gestuurd met dat ik erg teleurgesteld ben en hier geen reactie op ontvangen. Erg jammer
 Vandaar ook deze slechte review. Als ik netjes een reactie had gehad had ik dit nooit gedaan

5぀星のうち4の評䟡

Je kunt je fantasie de vrije loop laten!

We hebben met 4 personen ‘blauw licht’ gespeeld: het gepuzzel was leuk omdat er weinig feiten zijn, maar veel giswerk en enkele aanwijzingen die je niet echt veel verder helpen.
Maar je kunt je fantasie de vrije loop laten!
Uiteindelijk hadden we de dader ‘gevonden’ en uit de QRcodes bleek dat we de juiste te pakken hadden!

2025幎12月26日
5぀星のうち4の評䟡

Het spel op zich was leuk en gezellig

Het spel op zich was leuk en gezellig om te spelen op Kerstmis.
We hebben 1 zaak opgelost met 4 personen in zo’n 1,5 uur tijd.
Voor mij persoonlijk mocht er nog iets meer bewijsmateriaal, verhoren,
 in zitten om zo een complexere zaak te hebben.
Op zich is het niet super moeilijk om de dader te vinden. Het zou leuk zijn als er in het vervolg ook een ingewikkeldere zaak online komt.

2025幎12月25日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ