Contact was oké; levering duurde wat langer, maar gezien de feestdagen begrijpelijk. We hebben met 4 personen âblauw lichtâ gespeeld: het gepuzzel was leuk omdat er weinig feiten zijn, maar veel gi... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Bestelling verliep goed, enige vertraging maar daar ontving ik keurig bericht over. Wij hebben tweede kerstdag met onze kinderen een moord op kunnen lossen en was erg spannend en goed omschreven. Met... ãã£ãšèŠã
De moordzaak viel ons tegen en was niet wat wij gehoopt hadden. We hoopten op een spannend onderzoek naar een moordenaar. Wat we kregen was een pakket aan verdachten maar niet met een overtuigende kil... ãã£ãšèŠã
In november 2 cases besteld, in december nog niet geleverd, app gestuurd, komt niet aan, mail gestuurd , een week later antwoord dat er een onderzoek ingesteld worst bij postnl en dat anders het pa... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Was niet helemaal wat we haddenâŠ
Was niet helemaal wat we hadden verwacht. Is niet geschikt om met meer mensen te spelen. Na een half uur waren we eruit.
Spannende verhalen
Spannende verhalen!
Leuk dat je ook echt alle papieren in kan zien! Je voelt je net een echte detective! Maar ook mijn zoontje van 9 vindt dit geweldig!
5 Sterren
Communicatie is perfect gegaan.
Ook het spel is enorm leuk. Door mijn enthousiasme heeft een vriendin dit ook gekocht en ook gespeeld. Echt heel erg leuk en realistisch gemaakt. Een echte aanrader! Ik bestel binnenkort nog een dossier.
Binnen 3 minuten opgelost bezorgingâŠ
Binnen 3 minuten opgelost bezorging duurde heel lang was te laat binnen.
Leuke avond
We hebben het met 3 gespeeld, het was net of we echte inspecteurs waten. De documenten waren realistisch en het was echt zoeken. Wij vonden het super leuk!!
Het zit leuk in elkaar
Het zit leuk in elkaar . Leuke verhalen , twists en documentatie.
Wat er echt leuk zou zijn is dat je een video van het verhoor zou kunnen zien. Zou een hele andere dimensie geven aan het spel
Tot op heden niks ontvangen
Ik heb op 27 november een bundel besteld. Tot op heden nog steeds niks ontvangen en al op meerdere manieren contact gezocht. Tot op heden nog steeds geen wederhoor gehad.
Ik hoop alsnog op een spoedige reactie om met een oplossing te komen.
Er kan natuurlijk altijd iets misgaan betreft het verzenden van bepaalde producten. Maar naar meerdere keren contact te hebben opgenomen en geen tegen reactie te hebben ontvangen heb ik mijn twijfels over of het geen oplichting is.
Leuk spel, samen met kinderen gespeeld.
Wij hebben het spel met onze kinderen (10, 11 en 13 jaar gespeeld). Was leuk om te doen, helaas hadden de jongste 2 net nog iets te weinig geduld, waardoor het meer gokken werd.
Al twijfel ik of alle gegeven feiten voldoende waren om al puzzelend tot de oplossing te komen.
We hebben ons in ieder geval goed vermaakt.
Tip voor de makers: Er stonden enkele foutjes in de tekst met de namen.
Ik heb 3 cases bij hun besteld
Ik heb 3 cases bij hun besteld. De levering ging niet geheel volgens plan, maar vanwege de feestdagen komen wel meer pakjes later. De track and trace is niet te volgen en heeft geen enkele meerwaarde. Mijn pakje was uiteindelijk 3 dagen later dan beloofd. De cases zaten in gewone witte enveloppen verpakt. Het ziet er niet heel speciaal uit, maar het gaat om de inhoud. De cases waren naar mijn mening erg gemakkelijk, we hebben ongeveer een uur per case nodig gehad. We hebben al meer van dit soort spellen gespeeld en voor de ervaren speler is dit te weinig uitdagend. Neemt niet weg dat we er een leuke avond mee hebben gehad. Als de moeilijkheidsgraad iets hoger zou liggen zou ik het nog eens proberen. Qua prijs wel heel gunstig overigens! Dus heb je dit nog nooit gespeeld en wil je het proberen dan is het denk ik zeker vanwege de prijs de moeite waard. Voor de ervaren speurder te weinig uitdaging. En je moet niet teveel verwachten qua uiterlijk van het spel, het ziet er heel eenvoudig uit.
Super leuk om te doen
Super leuk om te doen! Hebben we met 8 personen gedaan waaronder pubers! Ze vonden het zeer leuk!
Leuk om met vrienden of familie te spelen
In het begin was ik sceptisch vanwege dat ik mijn bestelling nog niet had ontvangen en ook geen bestelbevestiging had maar later is alles goed gekomen Ik heb in totaal vier dossiers gekocht Het was heel leuk wel moeilijk maar wel leuk moeilijk
Ps: misschien kunnen ze nog op de website erbij zetten wat de moeilijkheidsgraad is want nu zie je dat alleen als je het dossier hebt gekocht in het spel staat dan de moeilijkheidsgraad
Zit leuk in elkaar
Zit leuk in elkaar. Wel jammer dat we het binnen 10min al hadden opgelost, antwoord lag voor de hand. Dan is het te duur
we wachten nog steedsâŠ.
We hebben 19 december een bestelling gedaan en kregen 24 december bericht dat het pas 31 december bezorgd wordt. Jammer. Dus we zitten nog steeds op het brievenbuspakket te wachten.
Bestel hier niet!
Helemaal verslaafd aan het spelen van moordmysteries! Ik besloot ook een keer via deze site te bestellen maar dit doe ik nooit meer!
Het spel is onwijs onprofessioneel in elkaar gezet. Lay out is niet netjes. Teksten vol met fouten. Alles is gemaakt in een wimpel Word documentje.
Ook hoef je zelf weinig te speuren. Bewijsmateriaal is er voor de sier bij gedaan en hier hoef je niks mee te doen. Het is een kwestie van lezen en dan klaarâŠ
Tot slot een mailtje gestuurd met dat ik erg teleurgesteld ben en hier geen reactie op ontvangen. Erg jammer⊠Vandaar ook deze slechte review. Als ik netjes een reactie had gehad had ik dit nooit gedaanâŠ
Je kunt je fantasie de vrije loop laten!
We hebben met 4 personen âblauw lichtâ gespeeld: het gepuzzel was leuk omdat er weinig feiten zijn, maar veel giswerk en enkele aanwijzingen die je niet echt veel verder helpen.
Maar je kunt je fantasie de vrije loop laten!
Uiteindelijk hadden we de dader âgevondenâ en uit de QRcodes bleek dat we de juiste te pakken hadden!
Ik ben super blij met de dossiers dieâŠ
Ik ben super blij met de dossiers die we hebben en we gaan zeker bij kopen als er meerdere uit komen
Slechte vertalingen en een hoop fouten
Slechte vertalingen en een hoop fouten. In sommige Politierapporten ontbreekt het aan belangrijke details. En niet iedere ondervraging is hetzelfde opgebouwd.
Het spel op zich was leuk en gezelligâŠ
Het spel op zich was leuk en gezellig om te spelen op Kerstmis.
We hebben 1 zaak opgelost met 4 personen in zoân 1,5 uur tijd.
Voor mij persoonlijk mocht er nog iets meer bewijsmateriaal, verhoren, ⊠in zitten om zo een complexere zaak te hebben.
Op zich is het niet super moeilijk om de dader te vinden. Het zou leuk zijn als er in het vervolg ook een ingewikkeldere zaak online komt.
Super leuke ervaring.
Ik heb het spel gespeeld met mijn vriend. Dit was echt heel leuk en zeker als je hiervan houdt.
Het is een zeer leuke ervaring. Dit is zeker en vast een grote aanrader.
Daarnaast was het ook heel snel geleverd.
Snel geleverd en leuk mysterie om op teâŠ
Snel geleverd en leuk mysterie om op te lossen. In de envelop echte foto's en bewijsmateriaal. Aanrader voor wie houdt van moord mysteries!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ