レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち3の評䟡

Ik vind het vervelend dat er niet zichtbaar is wanneer ik m’n Upclose kan ontvangen. Dit omdat ik het kado wil doen. Dank voor de snelle reactie . Ik hoop het morgen te ontvangen.

5぀星のうち5の評䟡

Handig designleesbrilletje om achterop je telefoon te plakken. Zo heb je altijd iets bij de hand om het etiket van een potje te lezen of bijvoorbeeld de menukaart. Komt met een handig etuitje. Supersn... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Had de UpClose bril voor mijn verjaardag gekregen, dacht in eerste instantie
 ga ik dat wel gebruiken? Nadat ik een paar keer geen bril had meegenomen in de winkel en in een restaurant, heb ik de UpCl... もっず芋る

䌁業情報

1. 県鏡卞業者
  2. ファッション アクセサリヌ店

UpClose B.V. に぀いお

圓該䌁業による蚘述

DE UPCLOSE MINIBRIL De super kleine leesbril met het perfect passende hoesje dat je moeiteloos meeneemt in je tas, broekzak of plakt op de achterkant van je telefoonhoesje. Dé oplossing om altijd, overal en alles te kunnen lezen!

De UpClose minibrillen zijn door ons ontworpen in samenwerking met een Italiaanse ontwerper. Een stijlvol, uniek en trendy design.

UpClose producten zijn zo duurzaam mogelijk: alles wordt in Nederland geproduceerd, we gebruiken zoveel mogelijk gerecyclede materialen en werken samen met partners die dezelfde duurzame missie delen.

Niets doet ons een groter plezier dan een tevreden klant. Daarom streven we niet alleen bij de productontwikkeling, maar bij al het andere wat we doen, naar een zo hoog mogelijke kwaliteit. Dit geldt voor onze logistiek, klantenservice en verwerking van feedback.

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち3の評䟡

Ik vind het vervelend dat er niet

Dank voor de snelle reactie . Ik hoop het morgen te ontvangen.

2023幎11月28日

UpClose B.V. からの回答

HI Philine, zaterdagochtend is je pakketje verstuurd, dus als het goed is zou hij vandaag al moeten aankomen. Als dat niet het geval is ontvangen we graag een mailtje, dan kunnen we contact opnemen met PostNL.

5぀星のうち4の評䟡

Het bedrijf is prima. Snelle verzending en mooi brilletje. Maar ik pas 'm niet. Mijn neusbrug is te breed (daar waar je bril op rust, tussen je ogen). Contact met UpClose hierover, kreeg gelijk mijn geld terug en ze gaan mijn bevindingen meenemen in het ontwikkelproces.

2023幎8月12日

UpClose B.V. からの回答

Dag Fenneke, dank voor de review. Helaas paste het brilletje niet voor jouw neusbrug. We gaan het meenemen in het ontwikkelingsproces van het brilletje.

5぀星のうち4の評䟡

De bril zat mij niet goed

De bril zat mij niet goed, gleed van m’n neus. Heb hier melding van gemaakt. Kreeg snel persoonlijk contact via de mail met bericht dat ik de bril terug kon sturen.

2023幎7月23日

UpClose B.V. からの回答

Hi Esther, dank voor het delen van je ervaring. Goed dat je aangaf dat de bril bij jouw neus niet goed zat!

Mooi product

Mooi compact en functioneel product voor een redelijke prijs. Snelle levering en goede klantenservice!

2023幎5月2日

UpClose B.V. からの回答

Hi Leny, dank voor je review. Fijn dat je blij bent met ons product. In het systeem zie ik dat je nog een nieuwe bril hebt besteld, dus ook veel plezier hiermee!

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering, mooi geleverd artikel, goede en vriendelijke klantenservice.

2023幎3月22日

UpClose B.V. からの回答

Hi Leny, dank voor je review. We zijn blij dat je tevreden bent met onze service. Veel plezier nog met je UpClose minibril!

Snelle levering en de sterkte +2.5 was

Snelle levering en de sterkte +2.5 was precies goed. Bril zit in een stevig hoesje en voelt niet vervelend als je de bril draagt. Mooie actie dat ik nog een 2e bril kan bestellen met korting. Kan de bril zeker in mijn werk goed gebruiken.

2023幎3月5日

UpClose B.V. からの回答

Fijn om te horen dat je ervaring positief was en dat de bril fijn zit. Veel gebruiksplezier met bril, ook bij je werk!

5぀星のうち5の評䟡

Goede service . Vriendelijke mensen. En een leuk handig brilletje.

2023幎2月19日

UpClose B.V. からの回答

Hi Janneke, dank voor de positieve review en nog veel plezier met je minibril!

Prima product

Snelle levering. Product is precies zoals in de advertentie. Ziet er goed uit. Leuke en handige instructievideo

2023幎2月22日

UpClose B.V. からの回答

Dag Patty, fijn dat we aan je verwachtingen konden voldoen. Nog veel plezier met de minibril!

Upclose

Twee brilletjes gekocht en een zit standaard in mijn portemonnee; erg praktisch! Andere leesbrillen blijken erg kwetsbaar in tas of jaszak maar upclose is door het formaat echt ideaal. Mijn man moest erg lachen toen hij de brillen zag maar heeft er ook een in gebruik. Zeer tevreden met deze aankoop!

2023幎2月23日

UpClose B.V. からの回答

Hi Kitty, dank voor de beoordeling. We wensen je en jouw man nog veel plezier met de brilletjes!

Goed cadeautje!

Gekocht als cadeautje voor mijn moeder. Ben zelf niet helemaal thuis in de wereld van de leesbrillen, maar door de duidelijke website heb ik in één keer de goede gekocht. Op de foto’s de bril er al flits uit en in het echt bleken de foto’s te kloppen. Ik had ‘m binnen no-time binnen en mijn moeder is erg blij met haar nieuwe gadget (precies in matching kleur met haar telefoon).

2023幎1月25日

UpClose B.V. からの回答

Hi Jeroen, fijn om te horen dat je blij bent met je online aankoop. We wensen je moeder veel plezier met haar cadeautje.

5぀星のうち5の評䟡

Mini leesbril voor mobiel van UpClose

Met de mini bril op de achterkant van mijn iphone is echt top. Ik vergeet vaak m’n bril, maar niet mijn mobiel. Dus nu heb ik altijd een leesbril op zak.

Ik ben hartstikke tevreden
& heel erg blij met mijn aankoop.

2023幎1月22日

UpClose B.V. からの回答

Hi Levine, fijn dat je zo blij bent met je recente aankoop. Veel plezier er nog mee!

Heel handig brilletje

Een heel handig brilletje dat mooi past op je telefoon en handig en vrijwel onzichtbaar.

2023幎1月22日

UpClose B.V. からの回答

Hi Pieter, dank voor je beoordeling. Fijn dat hij bevalt!

Ideale, kleine, lichtgewicht bri

Ideale, kleine, lichtgewicht bril voor die momenten dat je even kortstondig iets moet lezen. De omschrijving van een artikel in de winkel of de menukaart in een sfeervol verlicht restaurant.

2023幎1月14日

UpClose B.V. からの回答

Dag Menno, dankjewel voor je beoordeling. We wensen je nog veel plezier met het brilletje.

Perfect en handige leesbril

Dit is een ontzettend handig leesbrilletje, perfect geschikt om snel even iets te lezen, of het nu in een supermarkt of restaurant is
....altijd bij de hand als je het bv op je telefoon plakt. Mooi gemaakt!

2022幎12月29日

UpClose B.V. からの回答

Dag Linda, dankjewel voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent!

Samen worden we oud.....

Hebben jullie dit nou ook?
Je moet bij alles steeds verder naar beneden scrollen om je leeftijd te zoeken :-)
Ook onze ogen worden minder.....
Maar UpClose is voor mij de uitvinding.
Je mobiel is altijd mee dus nu ook je bril.
Bij alles pak ik hem, in een restaurant, in de supermarkt. Overal.... Zwarte hoes over mijn telefoon, zwart brilletje erop. Niemand die het ziet. Alleen als ik hem pak vraagt iedereen: Huh? Wat handig! Waar koop je dat? Ik kan echt niet meer zonder.

2023幎1月9日

UpClose B.V. からの回答

Hi Tanja, dank je voor je duidelijke beschrijving. Erg fijn om te horen dat je blij bent met ons product! Gr, Dylan

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。