レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Tijdens het verkoopgesprek werd gevraagd wat het budget was, ik heb een random budget genoemd omdat de verkooppraat al zeer over de top ging/niet goed voelde en kreeg gelijk te horen dat dat nooit gin... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Goed intake gesprek. Zeer kundige en gekwalificeerde medewerkers Heel vriendelijk en laten alles keurig achter Wij zijn heel tevreden en trots op onze nieuwe trap. Heeft wel wat gekost maar is ied... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Afgelopen jaar hebben we twee trappen laten renoveren door Upstairs. Na verschillende aanbieders te hebben vergeleken, waren we na één gesprek al overtuigd van de kwaliteit en vooral van de service. H... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vorig jaar heeft adviseur Marcel ons overtuigd om voor Upstairs te kiezen wat betreft een traprenovatie. In oktober was het zover, twee medewerkers kwamen 's morgens al vroeg om met de klus te begi... もっと見る

企業情報

1. インテリア設置請負業者
  2. 内装工事請負業者
  3. リビングルーム用家具の店

当該企業による記述

Is je trap versleten of wil je je trap vernieuwen om hem beter te laten aansluiten bij de rest van je interieur? Upstairs heeft het grootste aanbod aan trapbekleding. Door een traprenovatie ziet je trap er weer als nieuw uit, zonder hak- en breekwerk, want wij plaatsen overzettreden over je bestaande trap. Daarbij kies je helemaal zelf in welk materiaal en in welke stijl we je trap bekleden en geniet je jarenlang van je nieuwe trapbekleding. Een trap wordt intensief gebruikt en dat vraagt om kwaliteit. De overzettreden waarmee wij je trap renoveren zijn niet alleen kras- en slijtvast, ze maken je trap ook veilig dankzij de unieke antisliplaag. Bovendien zorgen ze ervoor dat je trap een leven lang meegaat. Hiermee kies je bij Upstairs voor een duurzame investering waar je iedere dag van kan genieten. Al onze producten worden in eigen beheer geproduceerd zodat wij altijd deze kwaliteit kunnen waarborgen. Inmiddels heeft Upstairs al meer dan 80.000 trappen gerenoveerd en kunnen wij ons dan ook oprecht dé nummer 1 noemen op het gebied van traprenovatie. Onze collectie bevat uiteenlopende stijlen, dus je vindt zeker een kleur en stijl die honderd procent aan je wensen voldoet.

連絡先

通常1カ月以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Heel tevreden

Eind augustus zijn de treden van onze open trap onder handen genomen door zeer professionele vaklui met oog voor detail. 's Morgens netjes op tijd om het werk aan te vangen, alsook snel, proper en nauwkeurig afgewerkt. De kostprijs is aan de hoge kant maar het eindresultaat loont wel degelijk. Ook bij mijn schoonbroer 2 trappen gerenoveerd met magnifiek resultaat. Toppie Upstairs !

2025年8月29日
5つ星のうち1の評価

Gezien positieve verhalen en reclame…

Gezien positieve verhalen en reclame dat op televisie wordt gemaakt voor Upstairs een gesprek ingepland. Vol goede moed en richtprijs (bedrag boven de €10.000) gingen we het gesprek in.
Prima gesprek met mooie voorbeelden en ideeën. Uiteindelijk heeft de verkoper de trap ingemeten en kwam de prijs op tafel. €15.500 euro, maar daar kon nog wel wat korting vanaf en als we de verlichting niet wilde hebben, kon er ook nog wat van de prijs van. Uiteindelijk kwam hij op een bedrag van €13.000 euro.
Een flinke uitgave waar wij over wilde nadenken. Echter werd er direct gezegd dat we nu moesten beslissen en dat deze korting tot aan de voordeur was en verviel zodra hij de deur uit zou stappen. Dit voelde voor ons niet oké en voelde als een drukmiddel om direct te beslissen. Dit ook uitgesproken, maar werd direct weerlegd met de woorden, als je voor kwaliteit wil kiezen, beslis je direct anders moet je een ander zoeken die mindere kwaliteit levert en je over 3 jaar weer opnieuw voor een traprenovatie moet gaan.
Daarnaast vertelde hij dat, als we nu niet zouden beslissen, er wederom iemand langs moet komen om foto’s te maken van de trap en een checklist moest afnemen en dat zou extra inzet vanuit hun vragen dus ook extra geld. Nou je kan mij niet vertellen dat het uurloon dusdanig hoog is bij Upstairs dat je daar €2500 euro extra voor moet betalen.

Wij hebben het dus aan ons voorbij laten gaan. Drukmiddelen om direct te beslissen mag wettelijk gezien niet eens. Jammer dat het zo moet gaan, maar wij bevelen Upstairs zeker niet aan!

2025年9月1日
Upstairs ロゴ

Upstairs からの回答

Hartelijk bedankt voor uw beoordeling.

Wat vervelend om te lezen dat je deze ervaring hebt. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Graag willen willen wij met je in contact komen en hebben hiervoor een persoonlijk bericht gestuurd.

Team Upstairs

Vakwerk

In oktober was het zover, twee medewerkers kwamen 's morgens al vroeg om met de klus te beginnen, en hoe. Echt vakwerk bestaat gelukkig nog!
Nu, bijna een jaar later genieten we van onze vernieuwde trap en menig bezoeker spreekt met veel waardering over het resultaat.
We kunnen Upstairs van harte aanbevelen!

2025年8月5日
5つ星のうち5の評価

Ondanks dat het eerste montageteam…

Ondanks dat het eerste montageteam zonder iets te doen weg is gegaan en hebben wij twee vrije dagen voor niets opgenomen, maar heeft het tweede team wel goed werk geleverd.
Helaas is de verkoper, René de Ru zijn afspraak om ter compensatie een dinerbon te geven niet na gekomen.

2024年12月3日

Top!

Eerlijk over hun vakkennis, goede kwaliteit, er wordt netjes gewerkt. Duidelijke communicatie. Vol lof

2025年7月8日

Marmerlook

Bij een nieuwbouwhuis moet je zóveel keuzes maken, waarbij onze trap bij de voordeur ook meteen een eerste indruk geeft van ons huis.
De verkoper van Upstairs kwam langs om onze stijl te voelen en gaf fijn advies. Hij dacht dat een staaltje wat binnenkort in de verkoop ging ook goed zou staan en gaf aan dat we ook daarop konden wachten. Toen we dat staaltje ontvingen kort erna, zijn we toch bij onze eerste keus gebleven: de marmerlook trap. Als je eenmaal verliefd bent.. Ze hebben de trap in 1 dag gereed gemaakt, vakwerk!
Heel blij met het eindresultaat en nog altijd vele complimentjes!

2024年12月9日

Top service

De tijd werd genomen voor alle uitleg en vragen.
Eerst fijne hulp van hoe de trappen gemaakt zijn, voordelen, en mogelijkheden.
De persoon die het heeft geplaatst was super zorgvuldig. En normaal zou die met nog een collega zijn maar nu was hij alleen. Hij heeft hard gewerkt maar nam gelukkig ook zijn tijd om even te lunchen.

2024年12月16日
5つ星のうち5の評価

In trappen bekleden goed op geleiden…

In trappen bekleden goed op geleiden monteurs die het vak goed uitvoeren een nadeel het is vrij duur ???
Het is degelijk en kwaliteit laminaat.
Wat ik minder vond dat ik een extra vrije dag moest nemen.
De afspraak was 2dagen maar ze hebben er drie dagen over gedaan.
Maar verders een top bedrijf

2024年12月2日

Super mooie trap.

Het voorbereidend gesprek was duidelijk uitgelegd. Op de afgesproken dag kwamen ze netjes op tijd. Werken netjes en waren vriendelijk. Waren op tijd klaar en de trap was heel mooi met verlichting erin. Hadden dit al veel eerder moeten doen

2025年7月2日
5つ星のうち5の評価

Wij hebben 2 trappen laten doen door…

Wij hebben 2 trappen laten doen door upstairs. Omdat het best een prijzig aankoop is , heeft Upstairs goed meegedacht . Upstairs kwam
met het voorstel om het in 2 x te plaatsen.Dus 1 aan het eind van jaar en 1 aan het begin van het nieuwe jaar.
We zijn er oprecht heel blij mee, de trap van de begaande grond naar de eerste etage hebben we met mooie spots onder de tredes laten plaatsen. Dat is wel zo’n aanvulling en het geeft tegelijkertijd een sjieke uitstraling.
De mannen van het plaatsen werken zeer keurig en hebben alles naderhand ook netjes achtergelaten.

2025年2月19日
5つ星のうち4の評価

Onze Upstairs ervaring na 1 jaar.

Wij zijn erg blij met onze mooie trap. De verlichting geeft een veilig gevoel als het donker is. De trap is kwalitatief erg goed en ziet erg strak uit. Het enige nadeel vind ik dat de treden vrij glad zijn, dus oppassen als je op sokken loopt.

2025年6月10日

Trustpilot エクスペリエンス