レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Tijdens het verkoopgesprek werd gevraagd wat het budget was, ik heb een random budget genoemd omdat de verkooppraat al zeer over de top ging/niet goed voelde en kreeg gelijk te horen dat dat nooit gin... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Goed intake gesprek. Zeer kundige en gekwalificeerde medewerkers Heel vriendelijk en laten alles keurig achter Wij zijn heel tevreden en trots op onze nieuwe trap. Heeft wel wat gekost maar is ied... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Afgelopen jaar hebben we twee trappen laten renoveren door Upstairs. Na verschillende aanbieders te hebben vergeleken, waren we na één gesprek al overtuigd van de kwaliteit en vooral van de service. H... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vorig jaar heeft adviseur Marcel ons overtuigd om voor Upstairs te kiezen wat betreft een traprenovatie. In oktober was het zover, twee medewerkers kwamen 's morgens al vroeg om met de klus te begi... もっと見る

企業情報

1. インテリア設置請負業者
  2. 内装工事請負業者
  3. リビングルーム用家具の店

当該企業による記述

Is je trap versleten of wil je je trap vernieuwen om hem beter te laten aansluiten bij de rest van je interieur? Upstairs heeft het grootste aanbod aan trapbekleding. Door een traprenovatie ziet je trap er weer als nieuw uit, zonder hak- en breekwerk, want wij plaatsen overzettreden over je bestaande trap. Daarbij kies je helemaal zelf in welk materiaal en in welke stijl we je trap bekleden en geniet je jarenlang van je nieuwe trapbekleding. Een trap wordt intensief gebruikt en dat vraagt om kwaliteit. De overzettreden waarmee wij je trap renoveren zijn niet alleen kras- en slijtvast, ze maken je trap ook veilig dankzij de unieke antisliplaag. Bovendien zorgen ze ervoor dat je trap een leven lang meegaat. Hiermee kies je bij Upstairs voor een duurzame investering waar je iedere dag van kan genieten. Al onze producten worden in eigen beheer geproduceerd zodat wij altijd deze kwaliteit kunnen waarborgen. Inmiddels heeft Upstairs al meer dan 80.000 trappen gerenoveerd en kunnen wij ons dan ook oprecht dé nummer 1 noemen op het gebied van traprenovatie. Onze collectie bevat uiteenlopende stijlen, dus je vindt zeker een kleur en stijl die honderd procent aan je wensen voldoet.

連絡先

通常1カ月以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Het burgelijke gedoe niet van deze eeuw…

Het burgelijke gedoe niet van deze eeuw , met hun is dat je als vrouw geen afspraken kan maken om een adviseur te krijgen aan huis je partner moet erbij zijn , ik heb duidelijk uitgelegd dat mijn man vaak in buitenland is en hier geen tijd voor heeft ik àlles altijd regel, daar was geen begrip voor , ik had een ongedurige telefonisten aan de lijn die mij ook wilde interpreten, mij niet wilde laten uitleggen hoe onze samen werking man vrouw. Tv zenders hier zaken mee doen .

2025年6月6日
5つ星のうち5の評価

Onze trap is geheel naar wens

Onze trap is geheel naar wens, professioneel en prachtig gemaakt. Vooral de extra wens van twee leuningen en doortrekken overloopvloer zijn perfect gedaan. Door de verlichting is de trap veilig en een eyecather geworden!
We zijn er nog elke dag blij mee.

2025年6月5日

Mooie trap

We hebben nu een ruime 8 maanden onze nieuwe trap, en hij ziet er prachtig uit. Goede service en aardige mensen die het hebben gemaakt. Heel makkelijk in onderhoud ook, ja we zijn er blij mee maar vind het nog steeds heel erg duur. Maar goed dan heb je ook wat.

2024年10月14日
5つ星のうち1の評価

onbeschoft, agressief, vrouwonvriendelijk en grof.

Tijdens onze verbouwing veel services meegemaakt met veel verschillende bedrijven.
De ene aardiger en netter dan de andere.

In dit geval nog nooit zo’n bizarre situatie meegemaakt als de ervaring die ik met upstairs heb gehad.

Het begon met een verzoek tot afspraak waarbij de klantenservice die de afspraak maakte uitzonderlijk vriendelijk was en ik
Direct een fijn gevoel had. Ik kreeg netjes een bevestiging van de afspraak, een magazine thuisgestuurd en een brief waarin stond wat ik een beetje kon verwachten. Prima!

Toen de vriendelijk meneer ‘s avonds om 1800 uur voor onze deur stond, bood ik hem eerst een koffietje aan. Mijn moeder was er, omdat mijn partner niet erbij kan zijn en zij mij helpt met een keuze maken in de kleuren. Hierbij kreeg ik natuurlijk een vrijbrief om de keuze te maken, als ik tevreden zou zijn over de offerte. Ervanuitgaande dat ik nooit direct akkoord zou gaan met een offerte van (startend bij 7000 euro).

De meneer wilde geen koffie en vroeg direct redelijk dringend waar mijn partner was en of hij boven was - wat ik al een best onbeleefde vraag vind. Ik gaf aan dat hij helaas niet erbij kon zijn, dat ik weet dat mij (GEADVISEERD) werd om dit samen te doen, en dat mijn moeder er in zijn plek bij is om het gesprek aan te gaan. Hierop reagerend kreeg ik direct een redelijk aanvallende toon te horen dat mijn partner er bij moet zijn en dat ik niet zonder hem een keuze kan maken omdat zij uit ervaring weten dat dat gezeur oplevert. Dit was niet een simpel verzoek, nee, dit was een eis. “Ik” mocht de keuze niet alleen maken. Waarbij nog vriendelijk aangaf dat mijn moeder erbij was, kreeg mijn moeder een snauw dat zij niet voor de keuze kan maken.

Even buiten dit hele gesprek om, voelde ik me aangevallen in mijn eigen huis. Ik mag zelf een keuze maken of ik een trap van een paar duizend euro wil kopen. Al koop ik er 10 en zet ik ze gestapeld In de tuin. In deze tijd wens ik niet opzij te worden gezet dat ik zonder man geen beslissing kan maken. Daarnaast ben ik blij dat er iemand thuis was, omdat ik het als een zeer onprettige en aanvallende manier heb ervaren.

De meneer gaf aan dat hij een andere afspraak wilde maken omdat hij niet verder ging met mij als mijn partner er niet bij was. Hij was namelijk niet gecharmeerd van het feit dat ik het nog met hem wilde bespreken.
Als ik zo de andere verhalen lees, begrijp ik er dus uit dat je überhaupt geen bedenktijd krijg.

Ik heb meneer verteld dat ik op dit manier geen andere afspraak hoef als ik geen fatsoenlijk gesprek krijg. Ik voelde me gepasseerd, anno 2025 mag ik toch hopen dat ik zelfstandig mag bepalen waar het geld aan uit wordt gegeven. Of ik daar nu echtscheiding van zou krijgen of niet, is mijn probleem.

Nog nooit in mijn leven zo behandeld door een zaak. Schunnige en agressieve verkoop.

Uiteindelijk na 5 minuten dit gesprek te hebben gevoerd; vroeg de vriendelijk man of ik serieus was. Klant is koning is duidelijk niet aan de orde bij dit bedrijf. Ook kreeg ik een snauw of ik ook discussieerde met de klantenservice over het samen zijn bij dit gesprek.

Na de vraag of ik serieus was, heb ik gezegd waar de deur was, en stormde hij de deur uit: hij sloeg hem nog net niet dicht.

Ik sta nog steeds perplex en begrijp niet dat VTwonen zich hieraan brandt.

2025年5月21日

Prachtige trap

Onze trap is prachtig geworden, nette werkers en goede service. Wel erg duur, zou wel iets minder mogen, maar erg tevreden met het resultaat

2024年9月10日
5つ星のうち5の評価

Super blij met onze nieuwe trap!

De verkoper kwam bij ons thuis met veel en duidelijk en vooral goed advies voor een nieuwe trap. Mijn man en ik houden van goede kwaliteit, en goede kwaliteit kost wat meer, maar wij zijn enorm tevreden over onze nieuwe trap van upstairs! Deze ligt er nu ruim een half jaar in en wij kijken iedere dag nog vol bewondering naar ons nieuwe interieur aandeel! We zouden upstairs iedereen aanbevelen en in de toekomst onze vaste trap naar zolder ook zeker laten doen!

2025年5月24日

Waar voor je geld

De uitleg vooraf was duidelijk, de uitvoering was heel keurig het personeel was vriendelijk en de totale uitstraling is super netjes

2024年10月15日
5つ星のうち5の評価

Super tevreden met onze nieuwe UpStairs trap!

Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe trap van UpStairs! Voorheen had ik een oude, lelijke trap die bekleed was met tapijt – echt geen gezicht. Nu ziet onze trap er weer fantastisch uit, met een prachtige betonlook in donkergrijs. Wat een verschil!

De twee monteurs die de trap kwamen installeren werkten heel netjes en professioneel. Wat ik extra fijn vond: ze kwamen zelf met een voorstel om een klein deel net iets anders te doen, wat uiteindelijk ook veel mooier bleek te zijn. Je merkt meteen dat ze echt verstand van zaken hebben – de deskundigheid en kennis waren 100% top.

Kortom: Wij zijn heel erg tevreden met onze UpStairs en kan het iedereen aanraden!

2024年11月22日

Tevreden

Prijs is best stevig maar de ervaring met dit bedrijf is naar tevredenheid. Het begint al bij het eerste bezoek van een vertegenwoordiger thuis, neemt de tijd, het lange verhaal over het bedrijf vonden wij niet echt nodig maar goed dat zal erbij horen.
Afspraak voor plaatsing ging ook goed en kon op de dag dat het ons uit kwam.
De monteurs waren er vroeg en werken netjes. Oplevering alles besproken. Alles naar wens en nog steeds blij met de trap. Schoonmaak set waren op maar kregen wij over de post.

2024年11月25日

Trustpilot エクスペリエンス