Virkeligt nogle dejlige produkter, som er pæne at have liggende fremme. Alene indpakningen er imponerende. Jeg købte den store udgave i sandfarve. Farven er præcist, som jeg forestillede mig (det kan... もっと見る
企業が回答しました
Helt igennem et gennemført produkt. Er super glad for min nye trådløse oplader fra Upström, som kombinerer lækkert design, kvalitet og bæredygtighed. Dejligt at også folk indenfor elektronik branchen... もっと見る
企業が回答しました
Fin levering og god kundeservice. Opladeren virker desværre meget dårlig til en iPhone 12 Mini. Den skal lægges meget nøjagtigt på laderen for at virke. Så nemmere at bruge en normal ledning på gammel... もっと見る
企業が回答しました
God service også i weekenden. Jeg bestilte 3 kabler, hjemmesiden drillede lidt, så jeg skrev til deres info mail, kort tid efter kom mail retur med link så jeg kunne købe de 3 kabler. Alt godt og kabl... もっと見る
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Super hjælpsom og hurtig service samt besvarelse 🤩

UPSTRÖM からの回答
Mega lækkert produkt i godt design ! Effektiv opladning og nemt at anvende

UPSTRÖM からの回答
Fantastisk kundeservice og vejledning ift valg af produkt, funktion mv. Produktet er super velfungerende og så skader det ikke at designet er i top.

UPSTRÖM からの回答
Har lige fået min i dag og den er så lækker! Sleek design, sparer mig for hele tiden at finde min ledning blandt alle de andre, og top service! 6/5 stjerner herfra!

UPSTRÖM からの回答
Utroligt smukt og smart produkt
Er så glad for min nye TO200, i det smukke design. Kvaliteten er høj og den var i den fedeste indpakning. Tusind tak

UPSTRÖM からの回答
Her er tale om et produkt, hvor funktionalitet og design virkelig går op i en højere enhed. Specielt vil jeg fremhæve det lækre og ekslusive materiale, som produktet er lavet af. Dét - kombineret med en hurtig levering og et højt serviceniveau - giver i alt 5 stjerner herfra.

UPSTRÖM からの回答
Var så heldig at vinde en oplader, og valgte modellen TO200. Enormt hurtig forsendelse, sleek design, nem at bruge. Så tilfreds!

UPSTRÖM からの回答
Jeg har købt en TO100 og en TO200 og jeg kan simpelthen ikke finde ud af hvad min favorit del af Upström produkterne er:
Om det er det knivskarpe design, den super funktionalitet eller det bæredygtige materiale.
Jeg er super tilfreds med produkterne og servicen

Konge oplader, Brændvarm kvalitet ,Hurtig opladning og et luksuriøst design
Hvad mere kan man bede om?

UPSTRÖM からの回答
Helt fantastisk produkt, både kvalitets- og designsmæssigt! Kan varmt anbefales!

UPSTRÖM からの回答
10/10 lækkert produkt - passer lige til skrivebordspladsen på arbejdet.
Vil stærkt anbefale :-)

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。