Supertrevlig service, dessutom snabbt fixat! Alltid jÀttesnabb på att svara på mejl också. Punkan ett minne blott och dessutom en del åtdragna skruvar k övrigt. Tack för superbra service!
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Följande omdöme gÀller min Elsparkcykel. Kundbemötande 5/5 (Erfaren personal, gav flera bra rÃ¥d och tips) Service 5/5 (Fick bra information om produkten och fick vÀlja mellan flera alternati... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Gbg Nordstan: Trevlig och kunnig personal som Àven ger dig bra tips & rÃ¥d. Kanske lite vÀl höga pÃ¥slag för dÀck & slang men nÃ¥gonstans ska ju pengarna in. Helt klart vÀrt det ÀndÃ¥. Har man en gÃ¥ng pro... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fick tips av en kompis att besöka er han sa att ni var bra och det kan jag nu bekrÀfta att det stÀmmer. Jag ville sÀtta pÃ¥ slÀta dÀck istÀllet för mönstrade och fick se ett litet urval frÃ¥n sortimente... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
ð§ Urbancorner Verkstad - Vi lagar och sÀljer elsparkcyklar ðVerkstad i centrala Göteborgð
é£çµ¡å
ã¹ãŠã§ãŒãã³
- urbancorner.se
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Bra service
Bra service, kunnig personal. Mycket nöjd med reperation och servicen av vÃ¥ran vÀssla moped ððŒ

Grymt bemötande snabb service
Grymt bemötande snabb service
Kanonjobb

Förstklassigt!
Som alltid ett mycket trevligt och proffsigt bemötande. Dessutom var min scooter klar långt tidigare Àn sagt.

Trevliga personal och speciellt OskarâŠ
Trevliga personal och speciellt Oskar han Àr grym och man vill komma tillbaka på grund av hans bemötande och han Àr hjÀlpsam.

Urbancorner ããã®åç
Bra bemötande ock mekanikerna kan sinaâŠ
Bra bemötande ock mekanikerna kan sina saker, Àven snabba att leverera.

Perfekt service
Perfekt service, får alltid hjÀlp pm man Àr osÀker på något eller behöver komplettera med något.

Kvalité
LÀmnade in en trött spark och fick ut en pigg rackare. Nya dÀck plus service på ett proffsigt sÀtt. Ren var den med :)

Urbancorner ããã®åç
Underbart gÀng som sÀtter kunden först

Supernöjd!
Bra bemötande, snabb service och prisvÀrt! Supernöjd!

Scooter shop.
They are always nice and easy to talk to when I come to their scooter shop, and they do a fantastic job with my scooter when I bring it in for service or repair. But what needs to be improved is that you get information about when your scooter is ready to be picked up from their scooter shop.

Fick service jÀtte snabbt
Fick service jÀtte snabbt. Ogge Àr bÀst i vÀrlden på el scootrar

Kvalitetsprylar & Toppen service
Kvalitetsprylar & Toppen service! Stark rekommendation!

HjÀlpsamma grabbar
HjÀlpsamma grabbar. Och ett trevligt bemötande. Hade ett akut önskemål med min Xiaomi som dom hjÀlpte mig med.

Urbancorner ããã®åç
BÀsta stÀllet för god service och kunnig personal
Har varit kund hos Urbancorner sedan 2021 och de fortsÀtter leverera pÃ¥ topp! Alltid trevliga, kunniga och tar sig verkligen tid för sina kunder. Ãr sÃ¥ grymt tacksam att de alltid försöker hjÀlpa en sÃ¥ snabbt det bara kan gÃ¥, inte minst idag nÀr de fixade det pÃ¥ studs. Ni Àr bÀst!

Urbancorner ããã®åç
VÀrldens bÀsta service och grabbarna ÀrâŠ
VÀrldens bÀsta service och grabbarna Àr fantastiska och underbara mÀnniskor.
HjÀlpen Àr utomordentligt bra på alla sÀtt.
Snabba och mycket noggranna.

SÀnk arbetstim priser
SÀnk arbetstim priser. Det Àr för dyrt och oacceptabelt!

Urbancorner ããã®åç
Proffsigt och vÀnligt bemötande.
Proffsigt och vÀnligt bemötande.
Löste mitt dÀckbyte trots att det var fullt att görað
Tack Oscar vi kommer tillbaka
Jonas och Oscar Lindome

Urbancorner ããã®åç
Fick exakt den hjÀlp jag behövde

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹