Supertrevlig service, dessutom snabbt fixat! Alltid jÀttesnabb på att svara på mejl också. Punkan ett minne blott och dessutom en del åtdragna skruvar k övrigt. Tack för superbra service!
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Följande omdöme gÀller min Elsparkcykel. Kundbemötande 5/5 (Erfaren personal, gav flera bra rÃ¥d och tips) Service 5/5 (Fick bra information om produkten och fick vÀlja mellan flera alternati... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Gbg Nordstan: Trevlig och kunnig personal som Àven ger dig bra tips & rÃ¥d. Kanske lite vÀl höga pÃ¥slag för dÀck & slang men nÃ¥gonstans ska ju pengarna in. Helt klart vÀrt det ÀndÃ¥. Har man en gÃ¥ng pro... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fick tips av en kompis att besöka er han sa att ni var bra och det kan jag nu bekrÀfta att det stÀmmer. Jag ville sÀtta pÃ¥ slÀta dÀck istÀllet för mönstrade och fick se ett litet urval frÃ¥n sortimente... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
ð§ Urbancorner Verkstad - Vi lagar och sÀljer elsparkcyklar ðVerkstad i centrala Göteborgð
é£çµ¡å
ã¹ãŠã§ãŒãã³
- urbancorner.se
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Köp elcykel/elsparkcykel någon annanstans
Köpte en elcykel hÀr som bara har krånglat. Den skulle vara fÀrdigservad nÀr jag hÀmtade ut den men fick lÀmna in den direkt då bromsarna var slöa, vÀxlarna hoppade, bakre stÀnkskÀrmen lossnade, motorn/batteriet slutade fungera osv. NÀr jag skulle hÀmta ut den igen kvarstod de flesta fel och jag har fortfarande inte kunnat hÀmta ut den Àn. Har cyklat på cykeln max 5 gånger och Àgt den i iaf 1,5 månad⊠Det Àr stor variation på medarbetarna hÀr, dÀr vissa gett vÀldigt bra service och andra inte alls. Enormt besviken över hur mycket besvÀr jag har haft sen jag köpte min cykel. Det har varit vÀldigt omstÀndigt för mig att åka ut till verkstaden (har ca 1 mil ut dit) och sen Àndå inte kunna ta med mig cykeln hem för att felen inte åtgÀrdats. Vill reklamera den men det sÀger de inte Àr möjligt.
Uppdatering: jag har nu reklamerat cykeln!
VÀldig snabb och tÀnksam
VÀldig snabb och tÀnksam. LÀmnade in min elspark, som var I vÀldig dålig skick, sent på en lördag. Fick tillbaka den på tisdag.
TillÀt service mannen fixa mer Àn mina beskrivna problem och det gjorde han men inte så att det blev för dyrt.

Oseriösa och överbetalda
Riktigt dålig plats, först så skryter deras chef att dom Àr bÀst i Sverige ber mig hÀmta dit min el scooter ja lÀmnar in sen, veckor senare ringer dom och sÀger du behöver ett nytt batteri, jag sÀger kör på gör det ni behöver.
Men veckor efter ringer jag och frågar och som har inte gjort något med scooter och sÀger den har legat hÀr ett tag du får komma hÀmta den, men dom Har inte gjort ett squat med scootern slösat båda min tid och pengar för inget alls!! Rekommenderar inte denna plats finns många andra verkstÀder i Göteborg som gör jobber snabbare och billigare samt så slipper ni någon besserwisser till chef som tror han kan allt men sen gör inget alls och sÀger han tar 2000kr i timmen, rena rama amatör timmen dÀr inne

Urbancorner ããã®åç
LÀmna in för punktering och det var braâŠ
LÀmna in för punktering och det var bra men tog Àven batteritest för 100:- extra men fick ingen diagnos över batteriets prestanda? Trodde det skulle framgå av det digitala kvittot men nope.

Urbancorner ããã®åç
Gick otroligt fort och smidigt
Super trevlig personal och Service
Bought a scooter (apollo)
Bought a scooter (apollo), everything was absolutely great! ððð»
Serious, effective and hardworking!
Snabb och bra hjÀlp!
Mycket trevligt bemötande och hjÀlpsamma killar. Snabb lösning och tydlig information om priset redan nÀr man lÀmnar in sparkcykeln. Kan varmt rekommendera detta till andra som har problem.
Superbra!
Supernöjd med snabb och smidig service, samt vÀldigt trevlig personal. Rekommenderas varmt!
They are very professional people andâŠ
They are very professional people and they have top scooters! A couple of times I need to change tires and a general check up, they deliver fast and fix the problem!
Rekommenderas
HjÀlpsamma, snabba och kan varmt rekommenderas.
Bra och trevlig service
Bra och trevlig service, kanske något dyra. Men överlag nöjd.
Snabba ryck och proffsigt bemötande
Dom var snabba med att fÃ¥ min elsparkâŠ
Dom var snabba med att få min elspark lagad.Trevlig bemötande.
Vilket underbart stÀlle och mÀnniskor
Vilket underbart stÀlle och mÀnniskor. Man vill liksom gÃ¥ dit bara för att tanka energi. Plus Àr ju att de kan en massa om kickbike med. Ãrliga i sin framtoning och fixar det som för mig Àr en omöjlighet. Jag Àlskar kickbikes och det kÀnns som att jag fÃ¥tt ett andra hem. Mitt nÀsta köp och lagning blir hos de! "Urbancorner forever!"
Trevlig personal
Trevlig personal, snabbt fixad elsparkcykel efter semestern. Fin lokal med stort utbud av high end elscooters.
10/10.
Proffsiga
Proffsiga, Àrliga och grym service. Kommer definitivt rekommendera er till alla elcykel-sparkcykel anvÀndare dÀr ute!
Har besökt butiken tidigare och blevâŠ
Har besökt butiken tidigare och blev lika nöjd då som nu med den snabba servicen. Ordnade dÀckbyte till punkteringsfri. Toppen!
Helt fantastisk service och vÀldigtâŠ
Helt fantastisk service och vÀldigt prisvÀrt. Super bra bemötande och tålamod att försöka förklara vad som gjorts på min el-spark så att till och med jag förstog. 5+
Superbra service och fint bemötande
Superbra service och fint bemötande. Rekommenderar starkt
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹