Har bestÀllt barfotaskor och Àr nu inne pÃ¥ min tredje vecka. Vad jag kan se Àr dom nu i NederlÀnderna sÃ¥ minst nÃ¥gon vecka till innan dom landar hos mig. Första och sista gÃ¥ngen jag bestÀller dÀrifrÃ¥n... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jag gjorde en bestÀllning och efter ett par tre dagar blev jag fundersam över varför jag inte fÃ¥tt nÃ¥gon uppdatering för leverans och sÃ¥g de dÃ¥liga recensionerna och blev orolig och annullerade ordern... ãã£ãšèŠã
NÀr kommer egentligen leveransen av min bestÀllning? TvÃ¥ veckor har gÃ¥tt och Postnord har inte ens fÃ¥tt paketet Ànnu. Skulle vara sjysstare om ni var tydligare med att man lika gÀrna kan bestÀlla sj... ãã£ãšèŠã
VARNING Handla ej av detta företag Jag har fortfarande ej fÃ¥tt min leverans av produkter som jag bestÀllde i slutet pÃ¥ november 2025. Produkterna betalda.UT försökt att annullera bestÀllning och Ã¥t... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Har bestÀllt barfotaskor och Àr nu inneâŠ
Har bestÀllt barfotaskor och Àr nu inne på min tredje vecka. Vad jag kan se Àr dom nu i NederlÀnderna så minst någon vecka till innan dom landar hos mig. Första och sista gången jag bestÀller dÀrifrån.
Annullering av order
Jag gjorde en bestÀllning och efter ett par tre dagar blev jag fundersam över varför jag inte fått någon uppdatering för leverans och såg de dåliga recensionerna och blev orolig och annullerade ordern. Fick kontakt direkt och pengarna var tillbaka på kontot inom förvÀntade arbetsdagar.
SÀmsta butik jag upplevt
NÀr kommer egentligen leveransen av min bestÀllning? Två veckor har gått och Postnord har inte ens fått paketet Ànnu. Skulle vara sjysstare om ni var tydligare med att man lika gÀrna kan bestÀlla sjÀlv via TEMU. För det Àr ju vad ni Àr - en TEMU-butik med svensk hemsida.
Första och absolut sista gången jag handlar hos er! Födelsedagspresent som kommer överlÀmnas j_vligt långt efter födelsedagen. Om ni uppgav korrekta leveranstider på hemsidan skulle vÀl ingen handla av er! Missnöjd som f_n!
Dropshipping
Varan motsvarade inte alls förvÀntningarna. Lång leveranstid. NÀst intill omöjligt att skicka tillbaka. Blivit erbjuden varan till 40% av originalpriset men har bett om returetikett vilket jag fortfarande inte fått. Finns inget telefonnummer att nå dem på och de ringer inte upp.
Man burde kunne give 0 stjerner ellerâŠ
Man burde kunne give 0 stjerner eller en blinkende advarsel. Scam firma!! Jeg har bestilt og betalt men aldrig modtaget varen. En chatbot svarer pÃ¥ henvendelser men det er blot et cover up. KÃB IKKE
Ger intryck av att vara ett SvensktâŠ
Ger intryck av att vara ett Svenskt bolag. Förmodligen bara en front för billigt kinaskit. Pannlamporna Àr av superdålig kvalitet samt går enbart att ladda med medföljande usb-c kabel.
Under all kritik. SÀmsta jag upplevt.
Under all kritik. BestÀllde 3 pannlampor fick bara 2. Boten på hemsidan sÀger att de beklagar och ska återkomma men inget hÀnder. Katastrofalt dåligt. SÀmsta jag varit med om på lÀnge. Hur kan de få hålla på att luras och få fortsÀtta så hÀr?
Blufföretag
Blufföretag. Dåliga varor. Omöjliga att kontakta. Ingen återkoppling på Reklamationsönskemål. Lurad på mitt köp.
Dålig dålig!
Dålig dålig!! Köp inte i detta bluff företag! Varorna kommer direkt från Kina! Autobot som svarar och inga återkopplingar. Dåliga kvalite! Fy undrar varför de kan fortfarande lura hÀr i Sverige
STYR UNNA
STYR UNNA! Alt ser bra ut, helt til du har behov for å kontakte kundeservice. Kast heller pengene dine i ovnen!
Lurendrejare 100%
Lurendrejare 100%
Byte och retur ska vara gratis men icke!
Omöjligt att få kontakt med företaget.
Akta er för dessa blåsare!!!
Svindler firma
Svindler firma.
Ingen kommunikation , overholde ikke 14 dages retur ret. Skrev efter 6 dage efter modtagelsen. Nu siger deres system at den ikke kan tages retur fordi den ikke overholder deres retur regler. Ingen svar , opfÞlgning eller andet. De har fået et ultimatum i går, hvis de ikke får styr på min ordre inden for 5 arbejds dage, så melder jeg dem til for svindel på alle betaling platforme , samt til politiet for svindel.
VARNING Handla ej av detta företag
VARNING Handla ej av detta företag
Jag har fortfarande ej fått min leverans av produkter som jag bestÀllde i slutet på november 2025. Produkterna betalda.UT försökt att annullera bestÀllning och återbetalning utan återkoppling.
Företaget utlovar leverans och återkoppling via standars svars e post Företaget går ej att nå på telefon.
URUSELT BLUFFÃRETAG!!
URUSELT BLUFFÃRETAG!!
Varorna skickas från Kina - framgår INTE på deras hemsida!!
Man har fejkade hemsidor dÀr man skriver recensioner om deras produkter!
Finns ingen kundtjÀnst som svarar på frågor - en robot sköter respons!!
Hoppas att fler motarbetar detta BLUFFÃRETAG!!!
KÃP INTE FRÃ
N URBANOUTDOOR!!!
Kineserfirma der leger svenske
Fremstår på nettet som seriÞs og lÞdig SVENSK firma. Viser sig, at varerne sendes fra Kina, hvilket jeg meget nÞdigt stÞtter. Fik et dÞdt link til forsendelsen. Skrev til deres chatbot hen over julen, da der var gået 1 måned fra bestillingen, uden at jeg havde modtaget varen. Fik et velfungerende link i min mail kort efter, og varen ankom MEGET forsinket yderligere nogle dage senere.
Find hellere et andet sted at handle, men varen kom dog til sidt.
SÀmsta ever
SÀmsta ever, lång leveranstid...minst 3 v dålig kvalité, saker går sönder. Jag vill inte ha saker från jÀdrans kina utan att få veta innan.
Hemsidan informerar inte sanning. Ger sig ut för vara svenskt , sån lurendrejeri. Att klarna ens godkÀnner ett sånt hÀr företag. NÀ fy under all kritik. inte ens vÀrd 1 stjÀrna..minus 10 stjÀrnor.
Dropshipping med bedrövlig service
Dropshipping med bedrövlig service. Undvik!
OSERIÃST FÃRETAG!!! VARNING!!!
Handla INTE via detta företag! Utger sig för att vara ett företag som bedriver sin verksamhet i Sverige men detta stÀmmer överhuvudtaget inte alls!!! Skickar sina varor från Kina.
GÃ¥r inte att kontakta företaget/finns ingen kundtjÀnst utan man fÃ¥r bara "robotsvar". Hoppas ingen handlar nÃ¥gra varor frÃ¥n detta BLUFF-FÃRETAG!!!!
Jag bestÀllde 2 luftmadrass men Ã¥ngraâŠ
Jag bestÀllde 2 luftmadrass men ångra mig jÀttemycket nÀr jag lÀste alla omdöme. Jag försökt att stoppa min order och skriv till dom via chatt och dom sa att dom skulle stoppa det. Men nu fick jag an email att den Àr redan påvÀg ifrån Kina! Det Àr en Svensk företag, och jag vill inte ha något från Kina! Jag kÀnner mig ledsen och orolig och arg, aldrig mer ska jag skicka efter något på en ökÀnd företag.Jag kommer att anmÀla dom till ARN mm.
Avstå!
Inget jag rekommenderar, förstår inte varför såna hÀr företag får finnas kvar och hur kan Klarna stÀlla upp som betalningsalternativ?
SkrÀp Àr vad det Àr! Ljuger om sina omdömen.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ