Elendig. Bestilling og betaling tager ingen tid, levering af vare uendelig. Ved henvendelse kommer et autosvar fra Emil som skriver at varen bliver pakket snarest. Har nu ventet smÃ¥ 3 uger. Lugter af... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
HOLD JER VÃK!! Det er fusk og svindel. Der er en snydeside hvor det ser ud som om at der er lavet en test af sko, hvor vinderen kan kÞbes pÃ¥ den hjemmeside. Skoene kan fÃ¥s pÃ¥ temu til en 1/3 af pri... ãã£ãšèŠã
Har försökt att returnera en pannlampa jag köpt av företaget. Varit i kontakt med deras kundservice= chat ett antal gÃ¥nger och inget hÀnder. ReturformulÀret Àr blockerat. Billiga varor inköpta i Kina... ãã£ãšèŠã
Köpte barfotaskor - allround efter att de fÃ¥tt bra recensioner online. Trodde företaget fanns i Sverige men skorna skickades frÃ¥n Kina, sÃ¥ istÀllet för en leveranstid pÃ¥ 2-4 dagar sÃ¥ tog det nÀstan 3... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Hos UrbanOutdoor brÊnder vi for, at du skal have de rigtige grej. Så selvom vi er en webshop, så kan du naturligvis få personlig betjening og professionel rådgivning. Giv os et ring (41404241) eller send os en mail. Så hjÊlper vi dig på vej til det nÊste eventyr.
é£çµ¡å
(Lager) Vintapperbuen 29, 4070, Kirke Hylling, ãã³ããŒã¯
- +4531404241
- kontakt@urbanoutdoor.dk
- urbanoutdoor.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
HOLD JER VÃK!!
HOLD JER VÃK!!
Det er fusk og svindel. Der er en snydeside hvor det ser ud som om at der er lavet en test af sko, hvor vinderen kan kÞbes på den hjemmeside. Skoene kan fås på temu til en 1/3 af prisen. Det er noget Lima gÞgl der har lÊngere Leveringstid end temu. "Erik' har svaret på pÊnt på beskeder og forsikret at skoene snart sendes.
Elendig
Elendig. Bestilling og betaling tager ingen tid, levering af vare uendelig. Ved henvendelse kommer et autosvar fra Emil som skriver at varen bliver pakket snarest. Har nu ventet små 3 uger. Lugter af svindel :-(
Hold jer vÊk!!!
Hold jer langt vÊk fra denne hjemmeside.
Bestilte en varmevest, jeg modtog den fÞrst 3 uger efter bestilling.
Det reneste bras, levede på ingen måder op til hvad der vises på hjemmesiden.
Kan ikke få kontakt med firmaet pr. telefon.
Har sendt mail til firmaet, at jeg Þnsker at modtage en retur seddel, det er 14 dage siden.
Har desvÊrre ikke de store forventninger om at få mine 600 kr tilbage.
Fusk og svindel
Hold dig LANGT vÊk fra UrbanOutdoors
Ville gerne give 0 stjerner eller mindre. Et klassisk svindel firma der bare formidler skod produkter fra kinesiske hjemmesider.
Hold dig langt vÊk !!!!!
Fupfirma
Firmaet findes ikke mere. DomÊnet er kÞbt af et fupfirma. Havde bestilt en varmevest, kom efter 3 uger, men havde intet at gÞre med en varmevest. Det var så tydeligt at det var fup, at vi var halvdÞde af grin på trods af, at min datter så manglede en julegave.
Kinesisk
Kinesisk webbutik i forklÊdning. "Lagervare" var 3 uger om at nå frem, men var ellers som beskrevet og fungerede fint.
Pas på
Jeg kÞbte 2 varme veste og et par handsker i november.
Fik en ordre bekrÊftelse, men har ikke set varerne.
Har e-mailet flere gange uden svar.
Har försökt att returnera en pannlampaâŠ
Har försökt att returnera en pannlampa jag köpt av företaget. Varit i kontakt med deras kundservice= chat ett antal gånger och inget hÀnder. ReturformulÀret Àr blockerat. Billiga varor inköpta i Kina som företaget sÀljer för dyra pengar. Köp inte något från detta företag. Min vara var inte så dyr så jag kan hantera förlusten men varning för företaget. Bluff i stora mått.
Manglende pakke efter black friday
Vi bestilte en varmevest på black friday men har stadig ikke modtaget nogen pakke og pengene er trukket fra kontoen. Vi har fået en ordrebekrÊftelse på mail men intet tracking nr eller mulighed for at spore pakke. Det skulle vÊre en adventsgave til min datter men det ser ud som om at hun må undvÊre fordi de svindler folk. Hanve Þnsket jeg havde kigget herinde inden kÞb så havde jeg valgt et andet sted at handle.
Blufföretag de luxe
Blufföretag de luxe. Gå inte på omdömena via Fritidsproffsen. NÀr jag försökte avboka ordern så sÀger det att det "borde" gå och sedan sÀger de bara att det inte finns något bevis på det och att ordern Àr skickad. Det Àr skitvaror från Kina som de vill få att verka vara på lager i Sverige.
Blufföretag som inte går att nå
Blufföretag som inte gÃ¥r att nÃ¥. à ngrade mitt köp inom 12 timmar, grÀnsen var 24 t- ÃndÃ¥ förhalade dom det genom nÃ¥gon chatt boot som lovade att lösa det. Sen fick jag besked efter 4 dgr att det var för sent. Handla inte av detta företag.
Oseriöst! Låg kvalitet med dyra priser
Får en kÀnsla av att deras produkter förmodligen produceras i Sheinfabriker. BestÀllde byxor och lÀttviktsjacka som stank kemikalier, dessutom var deras xxl mindre Àn s. Helt okej liggunderlag men hur de håller ute i vildmarken återstår att se?! Kvaliteten kÀnns billig fast priset ligger vÀldigt högt, men de Àr sköna att ligga på. Inget lagningskit eller produkttag med info om material och tvÀttråd finns med.
Kundservicen var snabb men de undvek att svara på klagomål utan gav ett generellt svar. Returen funkade bra.
Lååångsam leverans
Ska du ha nÃ¥t till sommaren, bestÀll vid pÃ¥sken. Seeeg leverans. FÃ¥r se om/nÀr nÃ¥got kommer âŠ. :(
DÃ¥ligt intryck hittills
Dåligt intryck hittills. Då jag inte kan returnera varan, retur formulÀret Àr blockerat. Villet inte Àr korrekt förfarande då det tog flera veckor för varan att anlÀnda o jag försökte returnera fyra dagar efter jag hÀmtat ut. TyvÀrr gjorde jag misstaget att betala innan jag mottog varan. Företaget svarar ej på min mejl då jag frågar efter ett returformulÀr. Ska man ta risken och skicka tillbaka en betalad vara för 2000kr o ej få tillbaka pengarna?
Inte okej att stÀnga returformulÀret!!
Jag var orolig hela tiden att inteâŠ
Jag var orolig hela tiden att inte varorna skulle komma , tyckte det dröjde lÀnge o skrev till dem â? Men idag kom skorna o Àr jÀtte nöjd med passform ðð»
Dropshipping
Dropshipping! Ingen information i anslutning med produkten om vart den tillverkas eller skickas ifrån. Påsen den kom i stank och gav mig huvudvÀrk.
Dropshippingföretag
Dropshippingföretag, Varning!!!
Köpte barfotaskor, samma skrÀpskor fanns på Temu betydligt billigare. Skorna var för små, gick inte att returnera.
Bluff sida
Bluff sida. Köpte en vÀrmevÀst dÀr stl M visade sig vara en barnstorlek. Ingenstans finns en storleksguide så storleken Àr inte överensstÀmmande med verkligheten.
De krÀver dessutom spårbar frakt till företag för returen och det kostade mig 300kr. Inte klokt att företag får hålla på så hÀr. Köp inte hÀrifrån. Klåparföretag som svarar som idioter på frågorna jag stÀller i mina mail. Returnera och köp en ny sÀger de. Om stl Àr så fel och returfrakten så dyr så Àr de inte kloka om de tror att jag kommer att bestÀlla från dem igen.
BLUFFâïžâïžâïžKöp inget hÀrifrÃ¥n
BLUFFâïžâïžâïžKöp inget hÀrifrÃ¥n! Det tog mig 3 veckor att fÃ¥ en returadress. Dom svarar inte pÃ¥ mail! Sedan jag betalat returen sjÀlv dessutom hÀmtar de inte ut den sÃ¥ returen kommer tillbaka till mig! Tack och lov att jag handlat genom Klarna som kommer ta över om de inte godkÀnner returen. Nu nÀr PostNord fÃ¥ försöka leverera det igen.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ