Bestilte 1 uge fÞr mÊrkedag, hvor gaven skulle gives. Ingen kommunikation fra butikken fÞrend jeg selv rÊkker ud en uge senere og fÃ¥r at vide at varen ikke er pÃ¥ lager. Hmm. Der gÃ¥r sÃ¥ i Þvrigt yderli... ãã£ãšèŠã
I gjorde et fint arbejde . Vi betalte for levering til dÞren skulle vise sig at vÊre meget utilfreds med posten. Vi ventede pÃ¥ pakken hele dagen. Posten kom ringede / bankede ikke pÃ¥ men tog et bill... ãã£ãšèŠã
Stort udvalg, bÃ¥de online og i fysisk butik i Viborg, god service og ikke mindst venligt og hjÊlpsom personale. Jeg har kÞbt varer, bÃ¥de i forretningen og online, fÃ¥et smykker repareret og pudset o... ãã£ãšèŠã
Jeg kÞbte online en fÞdselsdagsgave, og burde have 10% rabat, som foreskrevet ifÞlge hjemmesiden, hvis jeg tilmeldte mig deres nyhedsbrev. Jeg oplyste et forkert sted at have tilmeldt mig, og belÞbe... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Sct. Mathias URE-GULD har eksisteret siden 1990 og har, ud over webshoppen, 3 butikker i Sct. Mathias Centret i Viborg, Bruuns Galleri i Aarhus og Bryggen i Vejle med i alt 32 faguddannet personale, der glÊder sig til at hjÊlpe dig både online og i vores butikker.
Sct. Mathias Centret, 8800, Viborg, ãã³ããŒã¯
- 86 61 18 87
- shop@ure-guld.com
- ure-guld.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Super hurtig levering ,og ved leveringâŠ
Super hurtig levering ,og ved levering var gaven tilmed pakket rigtig flot ind.
Rigtig godt sted at shoppe.
Meget dårlig service og ventetid
Jeg kÞbte et elektronisk gavekort fredag eftermiddag og fik det fÞrst lÞrdag eftermiddag pÃ¥ mail, jeg skulle have brugt det lÞrdag formiddagð€
Jeg fortrÞd mit kÞb d.3.2.24 og de har stadig ikke svaret eller givet mig penge returâŠ. SÃ¥ nu har jeg et gavekort jeg ikke kan bruge til noget. Mit rÃ¥d, kÞb aldrig elektronisk gavekort hos dem hvis I tror det gÃ¥r hurtigt. Handler der aldrig igen.
God service!
Jeg har vÊret i ure guld flere gange for at få lavet huller i Þrene i Viborg. De er helt vildt sÞde ved små bÞrn, kan jeg huske fra da jeg fik huller i Þrene fÞrste gang. Jeg var dernede igen i dag med min veninde, og personalet er super hjÊlpsomme og sÞde!
God service, venligt personale
Jeg var med min datter i butikken i Bruuns Galleri og få lavet huller i Þrerne og kÞbe en gave. Personalet er meget gode til bÞrn, og jeg fik en rigtig god hjÊlp til at finde en gave der faldt i modtagers smag.
Utrolig dårlig service
Utrolig dårlig service, fik en kÊde med kors i guld i 2021 som efter 10 måneder knÊkker. Efter en del diskutioner blev den fikset men knÊkker igen et år efter.
Da man går ind d. 27/1-24 for at hÞre hvad der kan gÞres får man at vide at det ikke er den kÊde man har kÞbt.
Derefter får man så at vide at man kan kÞbe en sÞlvkÊde i stedet for til et guld kors.
Dårligste service nogen sinde. Aldrig kÞb der, de vil gerne sÊlge men ikke servicer kunder når der er problemer.
Fin og hurtig levering
GÃ¥ uden om denne butik
Jeg fik et par Þreringe i julegave derfra og går ned for at bytte dem. Der er byttemÊrke på, som siger, at jeg kan bytte indenfor 30 dage. Jeg får kvitteringen med af ham, der har givet mig gaven. Jeg kan ikke finde noget, jeg kan lide i deres forretning så jeg vil have pengene tilbage. Men de nÊgter at give pengene tilbage, fordi de mener at have oplyst om, at de kun giver pengene tilbage inden for 8 dage. Jeg prÞver at tale personalet til fornuft, da jeg jo blot har fået en gave, hvor der står på at den kan byttes indenfor 30 dage. Personalet er enormt arrogante og nedladende i deres håndtering herfra. Så nu står jeg med et produkt jeg ikke er interesseret i, fra en butik jeg virkelig ikke Þnsker at stÞtte på nogen måde.
Vildt godt og nemt og handle og vare erâŠ
Vildt godt og nemt og handle og vare er perfekte
Super service
Jeg har vÊret inde og kÞbe julegaver i butikken i Bruuns Galleri. Personalet derinde er virkelig sÞde og dygtige. Medarbejderen gav sig godt tid til at hjÊlpe mig, og sammen fandt vi frem til et par rigtig gode gaver. Her skal jeg helt sikkert handle igen :-)
BRUUNS GALLERI
BRUUNS GALLERI - Ekspedienternes nedladende attitude og arrogance skal man lÊnge lede efter, dog vil ingen kunne måle sig med deres elendige kundeservice og kundebehandling.
De er så flabet, at jeg glÊdeligt betaler 3 dobbelt pris for den samme vare et andet sted.
Jeg gÃ¥r ind i butikken og siger hej men ingen svarer, trods det at 3 ekspedienter er i butikken uden en eneste kunde. Jeg stiller mig ved kassen og da ekspedienten kommer over til mig siger vedkommende âja?â Ikke noget med âhej eller hvad kan jeg hjÊlpe dig medâ ingen af de 3 medarbejder smiler, tvÊrtimod sÃ¥ virker de sÃ¥ arrogante og sure. Jeg forsÞger at ignorer det, og jeg stiller hende 2 spÞrgsmÃ¥l som omhandler produkter, hvorefter en helt anden medarbejer rÃ¥ber â nej og du kan ligesÃ¥ godt gÃ¥ ud herfra â da jeg gÃ¥r ud fra butikken kan jeg hÞre dem grine af mig.
INGEN TVIVL OM, at jeg ALDRIG sÊtter mine fÞdder i deres butik igen og jeg lover at gÞre alt for, at om min omgangskreds, bekendte, bekendtes bekendte ikke handler derinde. 1 stjerne er ikke retvisende for de fortjenter INGEN stjerner!
Hurtig levering
God service og hurtig levering
Bestilte et ur på hjemmesiden
Bestilte et ur på hjemmesiden, med afhentning i Viborg,da vi skulle fra Roskilde til LÞgstÞr. Fik besked om at uret var kommet frem til afhentning, alt ok,men men uret gik i stå en time efter afhentning. Vi måtte kÞre tilbage et par dage efter, hvor man bare skiftede et batteri.Når man kÞber et ur til 2000,- forventer man at der er et friskt batteri i uret!
Arrogant og utilfredsstillendeâŠ
Arrogant og utilfredsstillende betjening i forbindelse med 2 reklamationer over nykÞbt armbånd, hvor låsen ikke er god nok. Må nu selv betale 300 kr for anden og forhåbentlig bedre lås.
Venlig kommunikation. Lynhurtig levering.
Venlig og serviceminded kommunikation. Super hurtig og let levering. Fik min leverance 24 timer efter bestilling. Og tilmed omkostningsfrit.
Ingen problemer
Fin oplevelse med bestilling og levering. Har ikke prÞvet at sende varer tilbage.
Ãv..
Det åbenbart ikke meningen at man skal have noget, som holder.
Enormt svÊrt at have en konstruktiv samtale med personalet, når man kommer ind med en reklamation. Måtte smide den ud og handler der ikke igen.
Det skal lige siges, at det var MEGET tydeligt, at det var en fejl fra âproduktionenâ.