Abelstedt レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg returnerede en ellers utrolig smuk ring hen over sommeren. DesvÊrre var den synsmÊssigt for stor til min hÃ¥nd. Sommeren gik, og jeg havde endnu ikke fÃ¥et penge refunderet. Jeg sendte en enkelt mai... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jag bestÀllde min perfekta förlovningsring frÃ¥n Abelstedt. Postnord strulade till leveransen sÃ¥ ringen anlÀnde senare Àn uttalat. Abelstest skickade dÃ¥ tillbaka pengarna för leveranskostnaden och bjöd... もっず芋る

Jag köpte en ring frÃ¥n Abelstedt och blev tyvÀrr vÀldigt besviken. Redan efter cirka tvÃ¥ mÃ¥nader började guldfÀrgen slÀppa, trots normal anvÀndning. NÀr jag kontaktade kundservice fick jag ingen go... もっず芋る

䌁業情報

1. 宝石店

圓該䌁業による蚘述

Welcome to the sparkling world of Abelstedt

ほが満足

過去12か月のレビュヌ数: 23ä»¶

レビュヌを曞く

フラグに぀いおのプロセスに埓っお、Trustpilot がレビュヌを評䟡䞭です。

Mukemmell

Biraz gec geldi ama hemen mail ile iletisime gecince cok yardimci oldular. Julie tesekkur ederim yardimlarin icin yuzuk olmadigi icin geri gonderdim her konuda cok yardimcilardi ve hemen geri donum saglandi tesekkurler.

2026幎6月1日
自発的なレビュヌ

Fik en ny ring uden besvÊr.

Jeg fik en ring i gave og måtte bytte den til en stÞrre str uden problemer.
Der gik desvÊrre lidt over en uge og en sten faldt af og fik mailet med Abelstedt og de var super sÞde og indenfor for 2 dage sendte de mig en ny ring.
Alt i alt rigtig god service, rigtig sÞde at snakke med og meget forstående via mails.
De kan klart anbefales hvis man mangler en lÊkker ring🥰.

2026幎5月27日

Toppen!

Jag bestÀllde min perfekta förlovningsring från Abelstedt. Postnord strulade till leveransen så ringen anlÀnde senare Àn uttalat. Abelstest skickade då tillbaka pengarna för leveranskostnaden och bjöd på den. Nu ett år senare lossnade en av de små diamanterna som sitter runt fingret. JÀttetråkigt men det kan hÀnda alla ringar och mÀrken. Jag har nu precis varit i kontakt med kundtjÀnat som alla gånger svarat direkt och dem ska nu skicka en helt ny ring utan kostnad till mig, jag får dessutom behålla den andra ringen så ingenting behövs postas tillbaka. En otrolig kundtjÀnst och jag kan inte vara mer Àn nöjd med deras lösningarna på mina problem. Tack Abelstedt!! ❀

2026幎5月26日

Hvis jeg kunne give 10 stjerne var der

Hvis jeg kunne give 10 stjerne var der blevet givet det!..
Jeg kÞbte en “Mordsag”- sammen med mine piger her fra siden. Det var en forudbestilling, og allerede fra start stod der, at leveringstiden ville vÊre lidt lÊngere end normalt.
Jeg modtog efterfÞlgende en personlig mail fra Julie, hvor hun beklagede den ekstra forsinkelse. Det havde jeg fuld forstÃ¥else for – sÃ¥ lÊnge man bliver informeret undervejs. Hun skrev ogsÃ¥, at der ville fÞlge en lille ekstra gave med som undskyldning.
Pakken blev desvÊrre yderligere forsinket, men igen var Julie utrolig hurtig til at opdatere mig og holde mig informeret. Det betyder virkelig meget med så god kundeservice.
Jeg kan kun varmt anbefale denne side. Jeg vil ikke afslÞre, hvad den ekstra gave var, men vÊrdien var langt over det, jeg selv havde betalt for bestillingen. Tusind tak for en gennemfÞrt god service – det er bestemt ikke sidste gang, jeg handler her.
PS: Smykket var helt utrolig flot.😍

2026幎5月19日
自発的なレビュヌ

DÃ¥rlig kundeservice og kvalitet af produkt

Jeg er virkelig skuffet over min oplevelse med Abelstedt. Min kÊreste kÞbte en ring derfra, men allerede efter blot 4 mÃ¥neder begyndte stenen at sidde lÞst. Det var ikke bare en lille smule – den var sÃ¥ lÞs, at man kunne hÞre den bevÊge sig i fatningen, og ringen hang fast i alt, hvad den kom i nÊrheden af. Det virker Êrligt talt ikke som smykker, der er lavet til almindelig hverdagsbrug.

Det er ekstra Êrgerligt, fordi vi tidligere har haft gode oplevelser med deres smykker, men denne gang har kvaliteten vÊret langt under forventning.

Kundeservicen gjorde desvÊrre heller ikke situationen bedre. I stedet for at forsÞge at finde en lÞsning, virkede det som om de fralagde sig alt ansvar og skubbede problemet vÊk fra sig. Man står som kunde tilbage uden reel hjÊlp, hvilket er frustrerende.

Alt i alt en meget dårlig oplevelse, og det er bestemt ikke et sted, hvor hverken jeg eller min familie vil handle igen.

2026幎5月4日

Hej Monique.

Det gÞr mig virkelig ked af det, at du sidder tilbage med den oplevelse, og jeg er Êrgerlig over, at vi ikke fik kommunikeret os godt nok.

For at sige det helt klart: vi vil selvfÞlgelig gerne hjÊlpe, og vi ordner det med glÊde for dig. Når klÞerne sidder en smule lÞst mod stenen, er det faktisk en meget lille ting at rette, og det kan ske hvis ringen har fået et lille stÞd eller tryk i hverdagen. Det tager bogstaveligt talt kun få sekunder for en guldsmed at trykke klÞerne forsigtigt tilbage på plads.

Grunden til, at vi nÊvnte en lokal guldsmed, var netop fordi det er så hurtig en lÞsning, at vi tÊnkte det ville spare dig for tid og besvÊr med at sende ringen afsted. Det var aldrig ment som, at vi ikke ville tage hånd om det, og det er jeg ked af, at det kom til at lyde sådan.
Du er selvfÞlgelig meget velkommen til at sende ringen til os, så sÞrger vi for at den kommer perfekt tilbage til dig.

DÃ¥rligste service nogensinde

DÃ¥rligste service nogensinde
Ordre nummer: 118701
KÞbte en ring til min kÊre. Var åbenbart en blanding mellem sÞlv og guld, men det var "malet" ikke godt nok så det lignede der var et sort/tom prik på ringen. Så sender jeg retur og får tilsendt en ny efter et stykke tid. I lover at I har tjekket lageret og alle er fine nok. Så får vi tilsendt ny hvor der er decideret fejl på ringen, ligner den har fået et lille tryk for meget hvor det forekommer som et sort prik igen. Så vil jeg ikke mere. Har betalt fragt 2 gange men kun fået refunderet den ene. PLUS OVENI har I trukket fragt fra det JEG SELV HAR BETALT FOR selve RINGEN.
Kan i ikke lÊgge tal sammen og trÊkke fra.
Mangler refundering 2 x fragt af 54 kr. Så siger I at I ikke refundere fragt fordi I ikke kan se der er fejl på ringen. hvilket noget plat at skrive for ikke at refundere fragten. Kom lige ind i kampen, og sÞrg for at kunden får en god oplevelse SELVOM jeg vÊlger at sende ringen retur.
Hvis ikke I sender resten retur, så ryger det videre til forbrugernÊvnet. Og nej det handler ikke om penge, det er blevet til en princip sag. I skal behandle jeres kunder ordentlig uanset.
I ved hvem jeg er og mit nummer og mine kort oplysninger. FÞrste og sidste gang jeg handler hos jer.

Dato: 12/5-2026
Jeg vil gerne understrege, at jeg udelukkende sendte ringen retur, fordi der var en reel og synlig mangel – et omrÃ¥de hvor ringen ikke var udfyldt korrekt med metal. Har sendt flere billeder hvor det er markeret. Havde der ikke vÊret en tydelig defekt, havde jeg hverken brugt tid pÃ¥ reklamationen eller returneret den igen.
At jeres guldsmed ikke kan påvise fejlen Êndrer desvÊrre ikke på, at manglen var til stede ved levering og var årsagen til retur. Jeg har handlet i god tro og forventer som Êrlig kunde at blive mÞdt tilsvarende.
NÃ¥r der leveres en defekt vare, er det jf. kÞbeloven, at kunden ikke skal afholde udgifter til returfragt – uanset om fejlen senere kan “verificeres” internt eller ej. Jeg har ikke returneret varen af fortrydelse, men udelukkende pga. den oplevede mangel.
Jeg anerkender, at I tidligere har dÊkket forsendelser, men det Êndrer ikke på, at den sidste returnering også skyldtes en fejl ved varen. Derfor fastholder jeg, at fragten bÞr refunderes.

2026幎4月29日

Hej Bilal

Det gÞr mig ked af det, at du sidder tilbage med en dårlig oplevelse, og jeg forstår godt din frustration.

Jeg vil gerne give et billede af, hvad der faktisk skete fra vores side: Da du fÞrste gang kontaktede os, sendte vi straks en ny ring afsted og dÊkkede naturligvis både returfragten på den fÞrste ring og forsendelsen af den nye. Det vil sige, at vi selv betalte for to ud af tre forsendelser i dit forlÞb.

Da du kontaktede os igen vedrÞrende den nye ring, bad vi vores guldsmed undersÞge den returnerede ring grundigt. Han kunne ikke påvise nogen fejl. Fordi der ikke var en verificeret fejl på produktet, var vi desvÊrre ikke i stand til at dÊkke fragten denne gang. Det handler om at behandle alle vores kunder fair og ens.

Du er altid meget velkommen til at skrive direkte til os igen, så vi kan kigge nÊrmere på sagen sammen.

Julie

Jag köpte en ring frÃ¥n Abelstedt och

Jag köpte en ring från Abelstedt och blev tyvÀrr vÀldigt besviken. Redan efter cirka två månader började guldfÀrgen slÀppa, trots normal anvÀndning.
NÀr jag kontaktade kundservice fick jag ingen godkÀnd reklamation. IstÀllet erbjöds jag att sjÀlv betala för att få ringen omförgylld.
Jag tycker inte att en ring ska tappa fÀrgen så snabbt och hade förvÀntat mig bÀttre kvalitet i förhållande till priset. För mig kÀnns det inte rimligt att behöva betala extra efter så kort tid.
TyvÀrr Àr jag dÀrför missnöjd med både kvaliteten och hanteringen av Àrendet.

2026幎1月5日
自発的なレビュヌ

Zeer slechte levering én product komt niet overeen met foto’s

Ik heb twee aparte bestellingen geplaatst bij Abelstedt en beide ervaringen zijn extreem teleurstellend.
Op de website staat gratis levering binnen 2–3 werkdagen en verzending via PostNL. Dit klopt absoluut niet.
• Eerste bestelling geplaatst op 24 januari, pas geleverd op 3 februari → ruim te laat.
• Tweede bestelling geplaatst op 28 januari (andere maat) en deze is nog steeds niet geleverd, inmiddels al een maand verder.
• De levering was niet gratis en niet via PostNL, terwijl dit wel zo wordt geadverteerd.

Daarnaast ziet de ring er totaal niet uit zoals op de foto’s op de website.
De uitstraling, afwerking en kwaliteit komen niet overeen met wat wordt beloofd. Dit voelt misleidend, zeker gezien de prijs.

Er is nauwelijks communicatie en geen oplossing of compensatie aangeboden.
Zeer slechte ervaring — ik bestel hier nooit meer en raad dit merk absoluut niet aan.

UPDATE:

Ik heb contact opgenomen met Abelstedt om hen de kans te geven dit probleem netjes op te lossen.

Helaas merk ik dat in de reactie van het bedrijf verschillende punten worden ontkend of anders worden weergegeven, terwijl de feiten (zoals besteldatum, verzenddatum en vervoerder) iets anders laten zien.

Ik wacht op dit moment nog op een passende oplossing voor:
• de retourkosten van het ontvangen product
• de bestelling die nooit is geleverd en nog steeds bij Klarna openstaat

Mocht dit probleem alsnog netjes worden opgelost, dan zal ik dat hier ook eerlijk vermelden en mijn review aanpassen.

Wordt dit niet opgelost, dan zal ik verdere stappen ondernemen via Klarna en de relevante consumenteninstanties.

2026幎1月24日

Exceptionel service

Exceptionel service! Jeg havde bestilt en ring som skulle bruges som min vielsesring. Der stod at den ikke var pÃ¥ lager og at den senest ville blive afsendt d. 20, som blot var fÃ¥ dage fÞr min vielse. D. 21. var ringen stadig ikke kommet afsted, og jeg forstod det var pga. at den ikke var kommet pÃ¥ lageret endnu. Den landede pÃ¥ lageret i Odense d. 21 om eftermiddagen og de var sÃ¥ sÞde at sikre den blev bragt personligt til KÞbenhavn om aftenen hvor vi fik lov at hente den pÃ¥ Frederiksberg. Jeg nÃ¥ede derved at fÃ¥ min vielsesring til min vielse dagen efter. Tak for den gode service i en situation hvor det hastede en smule ☺

2026幎1月21日
自発的なレビュヌ

Jeg havde fået den smukkeste ring i

Jeg havde fÃ¥et den smukkeste ring i julegave som jeg sÃ¥ opdager nytÃ¥rsaften har tabt en sten.. jeg skriver til dem og da de ikke havde en ny ring pÃ¥ lager havde de sendt en anden.. jeg ringer sÃ¥ og siger jeg har modtaget den forkerte ring..jeg sender et billede af ringen der var kommet i stedet.. vi finder frem til en super fin lÞsning med at jeg beholder begge smukke ringe.. den lille sten der er tabt kan man ikke se kun hvis ringen lige drejer lidt.. sÃ¥ Julie jeg siger tusind tak for super god kundeservice og lÞsningen vi fandt frem til ♥♥ nu hÃ¥ber jeg bare at jeg fÃ¥r halskÊden der passe til 🀞🏌🀞🏌♥♥

2026幎1月6日
自発的なレビュヌ

hold op en service havde bestilt at par

hold op en service havde bestilt at par Þreringen men fik desvÊrre en forkert pakke med en ring lÞrdag mandag skrev jeg til dem og fik hurtigt svar om de var kede af det og ville sende de Þreringen jeg havde bestilt med det sammen og der gik ikke lang tid fÞr jeg fik besked om de var på vej og den ring jeg ved en fejl havde modtaget kunne jeg beholde som en julegave fra dem af

2025幎12月22日
自発的なレビュヌ

HÃ¥ller ej utlovade leveranstider!

HÃ¥ller ej utlovade leveranstider!
Hittils Àr det bara en stjÀrna. I bestÀllningsbekrÀftelsen vedimerades den snabba leveransen. 1-3 dagar skulle det ta. Jag bestÀllde en ring för 7 dagar sedan. Fortfarande, vÀntar jag på att informationen i paketets spårningslÀnk ska Àndras från "waiting" till "on its way". Det har alltså inte ens lÀmnats från Abelstedt till speditören. BemÀrkelsedagen dÀr gåvan skulle ges var i går...
Mailade dem efter 5 dagar och fick svar efter ytterligare 3 dagar att paketet hade försvunnit och ett nytt skulle skickas.

2025幎12月17日
自発的なレビュヌ

Jeg har kÞbt en ring som overraskelse

Jeg har kÞbt en ring som overraskelse til min kÊre, dog har hun ikke haft mulighed for at prÞve, om den passede hendes finger. Det tog tid fÞr hun fik muligheden for det, og det viste sig desvÊrre, at den var for stor. Ringen er stadig i samme stand og emballage, og jeg ville bare ombytte stÞrrelsen, men det var ikke en engang en mulighed. Det havde vÊret forståeligt, hvis det var et specielt design, indgravering el. lign. Det er syndt, da ringen slet ikke passer.

2025幎12月1日
自発的なレビュヌ

Jeg er så Êrgerlig og skuffet

Jeg er så Êrgerlig og skuffet.
Jeg har kÞbt en ring for under 6 mdr siden, som går i stykker. Stenene falder ud og jeg kontakter abelstedt. De sender mig en ny ring som kompensation og jeg blev meget glad for den hjÊlp. En lille mdr efter falder stenene så også ud på den nysendte ring, og jeg bliver super ked af det og undre mig meget over hvorfor ringen igen er gået i stykker. Jeg kontakter abelstedt igen og nu bliver jeg mÞdt med diskussion, spÞrgsmål, mistro og uhjÊlpelig medarbejder. De afviser at kompensere med en ny ring eller pengene igen. De afviser blankt da de nu ikke kan finde min penge ordre, da der er gået mere end 6 mdr.
ringene kan ikke bruges til hverdagesbrug. De Þnsker på ingen måde at hjÊlpe men kommer kun med afvisninger på mit problem. De smykker går i stykker i et vÊk og stenene falder ud. De er på ingen måde pengene vÊrd!!! Hold jer vÊk fra Abelstedt!

2025幎9月23日

Hej Cecilie

Tusind tak for din anmeldelse. Det gÞr mig oprigtigt ked af det, at du har haft en dÃ¥rlig oplevelse – det er slet ikke sÃ¥dan, vi Þnsker, nogen skal fÞle sig hos os.

Vi ville meget gerne hjÊlpe dig fra start og tilbyde en ny ring uden omkostninger. Udfordringen var, at ordren et års tid tilbage, og hverken vi eller du kunne finde oplysningerne på ordren. Heldigvis blev den fundet til sidst, og du skulle nu have modtaget en ny ring, som vores guldsmede har gennemgået ekstra grundigt.

Jeg hÃ¥ber virkelig, du er glad for den, og du er altid velkommen til at rÊkke ud, hvis der er mere, vi kan gÞre 💛