Bestilte 1 uge fÞr mÊrkedag, hvor gaven skulle gives. Ingen kommunikation fra butikken fÞrend jeg selv rÊkker ud en uge senere og fÃ¥r at vide at varen ikke er pÃ¥ lager. Hmm. Der gÃ¥r sÃ¥ i Þvrigt yderli... ãã£ãšèŠã
I gjorde et fint arbejde . Vi betalte for levering til dÞren skulle vise sig at vÊre meget utilfreds med posten. Vi ventede pÃ¥ pakken hele dagen. Posten kom ringede / bankede ikke pÃ¥ men tog et bill... ãã£ãšèŠã
Stort udvalg, bÃ¥de online og i fysisk butik i Viborg, god service og ikke mindst venligt og hjÊlpsom personale. Jeg har kÞbt varer, bÃ¥de i forretningen og online, fÃ¥et smykker repareret og pudset o... ãã£ãšèŠã
Jeg kÞbte online en fÞdselsdagsgave, og burde have 10% rabat, som foreskrevet ifÞlge hjemmesiden, hvis jeg tilmeldte mig deres nyhedsbrev. Jeg oplyste et forkert sted at have tilmeldt mig, og belÞbe... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Sct. Mathias URE-GULD har eksisteret siden 1990 og har, ud over webshoppen, 3 butikker i Sct. Mathias Centret i Viborg, Bruuns Galleri i Aarhus og Bryggen i Vejle med i alt 32 faguddannet personale, der glÊder sig til at hjÊlpe dig både online og i vores butikker.
Sct. Mathias Centret, 8800, Viborg, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Hurtig og nem
God og hurtig service
God og hurtig service.
Fik uret 2 dage efter det var kÞbt på deres webshop.
Jeg har så bare fået leveret et ur med flad batteri, så skal starte med at henvende mig i butikken, for at få skiftet batteriet.
De skiftede så batteriet med det samme og beklagede fejlen
elendig reklamation
elendig reklamation. Jeg kÞbte en ring i foråret, som min datter har haft på hver dag, indtil den pludselig var knÊkket, efter ca et halvt år. Butikken vil ikke erstatte fordi de mener den er blevet behandlet hårdhÊndet. Det kan da ikke passe at en dyr sÞlvring ikke kan holde til at sidde på en almindelig skolepiges finger i et halvt år? Meget dårlig service og kommunikation.
Meget hurtig levering og en positivâŠ
Meget hurtig levering og en positiv oplevelse med at handle hos Sct. Mathias ure og guld.
Nu har jeg haft kÞbt en ring via deresâŠ
Nu har jeg haft kÞbt en ring via deres hjemmeside, det var skide godt, nåede det lige til black week.
Den siger det tager mellem 2-4 hverdage, så kan jeg afhente den i butikken, skide godt!
Får så en opringning efter 2 dage, hvor den kvindelige medarbejder siger at den ikke er på lager (hvilket der intet står om på deres hjemmeside) men de har en den samme, bare i en anden stÞrrelse, så den skal lige til mager så den kan laves mindre. Den skulle vÊre klar til levering den 13/12, lidt Þv men fint.
Jeg undrer mig lidt over hun nÊvnte levering, da jeg ikke skal have den leveret. Jeg ringer igen for lige at hÞre hvad det skulle betyde, så får jeg fat i en anden kvindelig medarbejder som siger at den skulle vÊre klar i denne uge i stedet for nu hvor jeg henter den (hvilket de har vidst hele tiden). Pisse godt! Så kan der hentes en ring i lÞbet af ugen.
Nu spekulerer jeg så på, om de har tÊnkt sig at sende eller levere den, når 2 forskellige medarbejdere siger 2 forskellige ting. Ringer lige en sidste gang - Får fat i en medarbejder som siger at ringen simpelthen er som restordre, og fÞrst bliver leveret til dem den 13/12, så den kan rent faktisk fÞrst afhentes den 15/12 (hvis ringen altså er med den bestilling, det virkede ikke til at hun helt vidste det) så efter 3 opkald, har jeg fået 3 forskellige ting afvide.
Synes sgu det er lidt for tamt at der ikke er mere styr på det, og jeres hjemmeside ikke viser om jeres produkter er på lager eller ej. Nu må jeg se om den kommer den 15/12 ellers må jeg bruge min 14 dages returret også finde et andet sted at bruge mine penge.
SkÞn service
Ok oplevelse
Ok oplevelse, men der mangler info ang afsendelse af vare. Pengene blev trukket med det samme, og fik mail om at når varen blev afsendt fik man ny mail.
3 dage efter ringer Postnord på med varen, så ok forlÞb, men undrer mig over manglende mail.
Har kontakt med kundeservice, som er utrolig venlig og hjÊlpsom, sÃ¥ burde egentlig have vÊret 5 âïžâïžâïžâïžâïž
Superfin service og meget professionelle
SNYD
Jeg blev lovet 10 % pÃ¥ mit 1.kÞb. de blev ikke trukket pÃ¥ regningen. Og varerne og pris matchede ikke hinanden. ð
KÞbt en gave
Har kÞbt et ur som en gave til lillebror og han meget blev glad
Super sÞde og hjÊlper gerne så man kommer hjem et godt kÞb
Jeg er meget glad for at handle hos dem ð
Det pakket meget flot ind og det togâŠ
Det pakket meget flot ind og det tog ikke lang tid til at komme
Den bedste service
Den bedste service og lynhurtig levering.
De stÞrste anbefalinger herfra.
DÃ¥rlig Service
Dårlig Service vedrÞrende kÞb af en ring som man skal vente op til 8 uger på. Butikken lover at fÞlge op på levering men vender aldrig tilbage.
Fantastisk god service
Fantastisk god service. Kan kun anbefales.
Endnu en gang super service og hurtigâŠ
Endnu en gang super service og hurtig afsendelse.
Fin oplevelse på webshop
Fik gaverne til tiden og de var som forventet, var kontaktet da min levering blev splittet op i 2 hvilket var fint
Dårlig kvalitet endnu dårligere kundeservice
Jeg kÞbte en guldring til min kÊreste, de havde kun 1 stÞrrelse hjemme, og sagde det ville tage et par dage at få den hjem. Da vi fik ringen 3 UGER efter, manglede der en sten. Medarbejderne virkede ikke kundeorienterede, tvÊrtimod. Vi Þnskede at få pengene tilbage så vi kunne kÞbe en ring et andet sted, men det ville de ikke give. Det eneste I har som fysisk butik over de billigere onlinebutikker, er hastighed og personlig service. Når i ikke kan prÊstere nogen af delene, så er det kun et spÞrgsmål om tid fÞr i må lukke.