Sct. Mathias Ure & Guld レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Bestilte 1 uge fÞr mÊrkedag, hvor gaven skulle gives. Ingen kommunikation fra butikken fÞrend jeg selv rÊkker ud en uge senere og fÃ¥r at vide at varen ikke er pÃ¥ lager. Hmm. Der gÃ¥r sÃ¥ i Þvrigt yderli... もっず芋る

I gjorde et fint arbejde . Vi betalte for levering til dÞren skulle vise sig at vÊre meget utilfreds med posten. Vi ventede pÃ¥ pakken hele dagen. Posten kom ringede / bankede ikke pÃ¥ men tog et bill... もっず芋る

Stort udvalg, bÃ¥de online og i fysisk butik i Viborg, god service og ikke mindst venligt og hjÊlpsom personale. Jeg har kÞbt varer, bÃ¥de i forretningen og online, fÃ¥et smykker repareret og pudset o... もっず芋る

Jeg kÞbte online en fÞdselsdagsgave, og burde have 10% rabat, som foreskrevet ifÞlge hjemmesiden, hvis jeg tilmeldte mig deres nyhedsbrev. Jeg oplyste et forkert sted at have tilmeldt mig, og belÞbe... もっず芋る

䌁業情報

1. 宝石店
  2. 時蚈職人
  3. 宝石商
  4. 宝食郚品提䟛業者
  5. 宝食品修理サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Sct. Mathias URE-GULD har eksisteret siden 1990 og har, ud over webshoppen, 3 butikker i Sct. Mathias Centret i Viborg, Bruuns Galleri i Aarhus og Bryggen i Vejle med i alt 32 faguddannet personale, der glÊder sig til at hjÊlpe dig både online og i vores butikker.

ほが満足

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 20ä»¶

レビュヌを曞く

Ekstrem dårlig oplevelse!

Ekstrem dårlig oplevelse!! Har tidligere sendt denne mail til jer, som I virker ret så ligeglade med - så tÊnkte den skulle offentliggÞres.
“Hej! Jeg vil gerne hÞre om det er normal procedure, at man ikke fÃ¥r sine smykker udleveret i en pose nÃ¥r man kÞber dem? Kan det passe, at jeg skal betale 4kr for en pose MED hank - nÃ¥r jeg lige har kÞbt Þreringe til 4000kr!? Sagen er den, at jeg havde en grim oplevelse i jeres butik i Vejle i lÞrdag formiddag d. 11/9. Hvor jeg har kÞbt dyre Þreringe og sÃ¥ skal gÃ¥ med Êsken i hÃ¥nden? Da jeg spÞrger efter en pose, svarer ekspedienten nedladende at jeg skal kÞbe den for 4kr. Det er jo ikke de 4kr der gÞr det
 men jeg havde lige kÞbt for 4000kr, burde den sÃ¥ ikke vÊre med? NÃ¥ men, min kÊreste var smutter videre med min pung, sÃ¥ kunne ikke betale de 4 kr
 hvem gÃ¥r ud fra at jeg gÃ¥r med en lille bitte Êske i hÃ¥nden, med Þreringe i til 4000kr!? Ekspedienten siger sÃ¥ til sidst atjeg kan fÃ¥ en pose UDEN hank gratis (??). Hun tager sÃ¥ en pose med hank op og klipper hanken af og giver mig den, mens hun taler hÃ¥nende til mig om “posepolitiet”. Jeg har aller mest lyst til bare at aflevere mine nye Þreringe nu, da de minder mig om en dÃ¥rlig service og dÃ¥rlig oplevelse. Vi var i HunkemÞller efterfÞlgende, hvor de pÊnt spÞrger om vi ikke vil have vores ting i en af deres poser (og vi havde endda intet kÞbt hos dem) hey! Det er sgu da god service! Jeg handler der fremover, men bestemt ikke hos jer :-)

2022幎1月10日
Sct. Mathias Ure & Guld ロゎ

Sct. Mathias Ure & Guld からの回答

Hej Mia

Vi er kede af at hÞre om din oplevelse, og forstår til fulde dine frustrationer.

Det er desvÊrre sådan, at det pr. 1. januar 2021 er blevet lovkrav at opkrÊve 4 kr. for en pose, med det formål, at fremme genbrugen af bÊreposer.

Hos os er service et nÞgleord, og stod det til os, tog vi ikke noget for vores poser - uanset pris. Det tillader denne lov desvÊrre ikke.

Det er dog tilladt at udlevere poser uden hank, uden at opkrÊve betaling. Det har derfor vÊret i ekspedientens bedste interesse, i et forsÞg på at finde en lÞsning under disse omstÊndigheder.

Det har ikke vÊret i nogens interesse at give dig en dårlig oplevelse - jeg beklager du har oplevet det sådan. Jeg håber du er blevet glad for dit kÞb på trods.

Du Þnskes en dejlig dag :)

Silje - Sct. Mathias Ure-Guld

Et kÊmpe skud ud til deres medarbejder

Et kÊmpe skud ud til den fantastiske service, jeg fik fra deres medarbejder Silje fra Viborg afdelingen.
I fÞrste omgang modtog jeg et opkald vedrÞrende en webshop bestilling, hvor jeg bestilte 2 smykker. Det ene smykke kunne mÃ¥ske ikke nÃ¥ at blive leveret inden jul og hun lovede at fÞlge op med opkald tirsdag , som aftalt . Hun ringede og mÃ¥tte beklage, hvilket hun selvfÞlgelig ikke kunne gÞre noget ved. Hun vÊlger sÃ¥ at tilbyde og tage kÞreturen fra Viborg til Århus kl. 20 om aftenen og levere det andet smykke privat hos mig og hun tilmed vedlagt en lille “ beklager” gave og et Þnske om en glÊdelig jul - det er dÊlme god service.

2021幎12月22日

Fantastisk (og hurtig) kundeservice

Skrev til kundeservice og fik hurtigt svar allerede en time senere.
Kom i kontakt med en utrolig kompetent og venlig medarbejder, der gnidningsfrit hjalp mig med mit spÞrgsmål.
Pakken jeg har havde bestilt blev leveret hurtigt - til trods for travlhed op mod jul.
Alt i alt kan jeg kun anbefale at handle hér!

2021幎12月17日

URMAGEREN ER IKKE GOD

URMAGEREN ER IKKE GOD.
Jeg afleverede mit ur til batteri skift og afkortning af ur rem og ville have batteriet fra lcd. Display taget fra. Så det kun var analog uret der kÞrte.
Jeg fik det tilbage med Þdelagt lcd display. Hvilket jeg ignoreret, da jeg alligevel ikke Þnskede de funktioner. Men ud over den store fejl og lang ventetid på at få SMS om at afhente, som aldrig kom. Har de små pinde i urrem også siddet lÞst siden afhentning. Alt i alt en dårlig oplevelse. Prisen var lav, men kvaliteten af arbejdet burde have give erstatning for uret. DesvÊrre var jeg så letsindigt at undlade at modtage kvittering. Og jeg har heller ikke orket at gå ned og tage "kampen" om erstatning. Så derfor 2 stjerner istedet for 1.

2021幎12月9日