Det er fÞrste gang jeg handler med Urhandleren og det er bestemt ikke sidste gang. Sikke en oplevelse fra start til slut. Thomas var lyn hurtig pÃ¥ telefonen og fik det hele arrangeret, derefter skal d... ãã£ãšèŠã
Igennem hele handlen - lige fra min fÞrste forespÞrgsel og til levering - har der vÊret en god og hurtig kommunikation. Selve handlen forlÞb fuldstÊndig gnidningsfrit og jeg syntes det er en... ãã£ãšèŠã
Jeg har kÞbt et brugt Omega Seamaster gennem UrHandleren.dk som skaffervare. Processen fra fÞrste kontakt og til levering blev hÃ¥ndteret professionelt og effektivt fra start til slut, hvilket skabte e... ãã£ãšèŠã
Jeg fik hjÊlp og rÃ¥dgivning af Rasmus, super kompetent, skarp og med enorm viden indenfor for, faktisk alle ure, vildt nok. Rasmus hjalp mig med alt viden jeg havde brug for, for at kÞbe et Loui... ãã£ãšèŠã
UrHandleren.dk ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
UrHandleren.dk udbyder over 1000 forskellige ure fra alle de fÞrende producenter. Herunder Rolex, Omega, Breitling, IWC, Panerai, Hublot, Patek og Audemars Piguet. Alle ure leveres privat hos vores kunder i hele brofaste Danmark eller på vores kontorer i KÞbenhavn eller i Aarhus.
ORIGINALE URE
Urhandleren.dk forhandler både fabriksnye ure samt brugte ure / vintage. Vores fabriksnye ure har naturligvis aldrig vÊret båret og er i deres originale fabriksnye stand, som det ses på billederne. Alle ure er indkÞbt indenfor EU, og der er dermed svaret moms og afgifter af urene efter gÊldende lovgivning.
PERSONLIG LEVERING
Hos UrHandleren.dk er levering altid indberegnet i prisen. Vi leverer privat hos dig i hele brofaste Danmark eller på vores kontorer på Charlottenlund Slot, KÞbenhavn eller i Aarhus. Ved levering gennemgår vi uret og sÞrger for, at det bliver tilpasset dit håndled. Det er også her, at du bliver prÊsenteret for UrHandlerens garanti samt de papirer og certifikater, der medfÞlger.
Store Torv 3 / JÊgersborg Allé 1, 8000 / 2920, Aarhus C / Charlottenlund, ãã³ããŒã¯
- salg@urhandleren.dk
- urhandleren.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 33ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç
God kommunikation og super levering
Selve handlen forlÞb fuldstÊndig gnidningsfrit og jeg syntes det er en super point at der i kÞbsaftalen er et billede af det Þnskede ur, så man er helt sikker på at undgå misforståelser.
Da det kom til levering, kom det eneste lille kritikpunkt jeg har. Der gik lidt lÊngere end de aftalte 10-20 dage. Det skal dog siges jeg jÊvnligt undervejs modtog opdateringer, så jeg blev ikke bekymret - men blot utålmodig.
I forhold til levering, så er det en god oplevelse at modtage sit ur hjemme på adresse og sammen med urhandleren drikke en kop kaffe og gennemgå uret og dets detaljer.
Alt i alt en god oplevelse ððŒ
5/5 stjerner
Det er fÞrste gang jeg handler med Urhandleren og det er bestemt ikke sidste gang. Sikke en oplevelse fra start til slut. Thomas var lyn hurtig på telefonen og fik det hele arrangeret, derefter skal der også lyde en kÊmpe tak til Haider, som går igennem ild og vand for sine kunder. Urhandleren kan varmt anbefales til andre :-)
Brugt Omega Seamaster
Jeg har kÞbt et brugt Omega Seamaster gennem UrHandleren.dk som skaffervare. Processen fra fÞrste kontakt og til levering blev håndteret professionelt og effektivt fra start til slut, hvilket skabte en enorm tryghed som forbruger. På cirka 14 dage var teamet i stand til at finde et brugt ur på markedet som matchede mine Þnske, source uret, tjekke det og have det klar til levering. Jeg har ikke andet en positiv feedback og kÞber helt sikkert nÊste ur hos UrHandleren!
Jeg fik hjÊlp og rådgivning af Rasmus
Jeg fik hjÊlp og rådgivning af Rasmus, super kompetent, skarp og med enorm viden indenfor for, faktisk alle ure, vildt nok. Rasmus hjalp mig med alt viden jeg havde brug for, for at kÞbe et Louis Vuitton ur, han gjorde det så godt jeg kÞbte på dagen jeg så uret.
Hos Urhandleren har de altid vÊret venlige, jeg har kigget på en million forskellige ure, Rasmus har hevet alle frem gang på gang, også selvom både han og jeg vidste jeg ikke kÞbte uret, med lige stor service her gang.
Generelt en dejlig butik med flinke ansatte, som man også kan snak helt almindeligt og personligt med.
10/10 herfra
Har nu handlet 2 ure hos Urhandleren
Har nu handlet 2 ure hos Urhandleren. FÞrst gang var egentlig en god oplevelse, hvorfor jeg rakte ud igen. Denne gang var det dog helt anderledes, da jeg henvendte mig på mail på et ur med et par af mine i bytte. Efter flere dages svartid, af flere omgange fik jeg endelig fat på en via telefon, som fortÊllere uret er reserveret, fair nok. Vi fik så handlet et andet ur, som er perfekt. Nu, over 2 uger siden levering modtager jeg så en mail, hvori der står at de lukker sagen da de ikke har hÞrt mere fra mig via mail???
Hele processen har denne gang desvÊrre vÊre for bÞvlet og det er jeg ked af, når jeg har handlet fÞr og at det er luksusure vi har med at gÞre⊠Rasmus skal dog have ros for sin vÊremåde.
Rigtig god oplevelse hos Urhandleren.dkâŠ
Rigtig god oplevelse hos Urhandleren.dk i Aarhus. Jeg kÞbte mit Omega Seamaster til en skarp pris, og servicen var helt i top. Hurtig, professionel og meget behagelig handel. Kan klart anbefales!
Kvalitet allround
Min kontaktperson Rasmus leverede på alle punkter .. uret levet op til alle forventninger og servicen var helt i top.
Rigtig god service helt fra indledendeâŠ
Rigtig god service helt fra indledende dialog til handel. Jeg fÞlte mig tryg igennem hele processen.
Fantastisk shopping oplevelse!
Jeg havde en fantastisk shoppingoplevelse med Rasmus og UrHandleren-teamet. Hele processen, fra ordreafgivelse til forsendelse, var problemfri, professionel og hurtig. Jeg kan varmt anbefale dem. 5 stjerner+
Helt fantastisk service
Helt fantastisk service, smilende og hjÊlpsom, imÞdekommende og lyttende. FÞrste besÞg, men bestemt ikke det sidste!
Professionel og tillidsskabende betjening.
SÊrdeles god og positiv oplevelse. Professionel og tillidsskabende betjening. Kan kun anbefales.
Super professionel aktÞr i urmarkedet
Jeg har indtil videre handlet to ure ved Urhandleren. Alt er reelt, ligetil og professionelt. Kan klart anbefales hvis du går i tanker om at anskaffe dig et kvalitets ur.
Ekstremt imponeret over denâŠ
Ekstremt imponeret over den kundeservice jeg fik i forbindelse med kÞb og levering af mit ur.
KÞbte et brugt 16570
KÞbte et brugt 16570, hvor jeg blev betjent af Rasmus. Super service fra jeg blev opmÊrksom på uret igennem hjemmesiden, til levering i butikken i Aarhus. Eftersalgs processen har kÞrt snor lige med faktura og servicebeskrivelse. Er man på et udkig efter et ur, kan jeg stÊrkt anbefale at kÞbe det her.
Personale
Alle jeg mÞdte var rare/hyggelige og vi lavede en handel, så jeg kÞbte et Þnske ur.
God og behagelig oplevelse at handle urâŠ
God og behagelig oplevelse at handle ur her. Vi fik lavet en fornuftig handel hvor et par ure fra min samling blev taget i bytte til en fair pris. Meget behageligt at handlen kunne foregå på min adresse. Tak for god service
Hurtig og professionel service
Hurtig og professionel service
Man bliver informeret hele vejen.
Personalet c vi se gode til at fange specielle Þnsker
Fremragende oplevelse - 5 stjerner
Jeg har netop kÞbt mit nye Rolex hos Urhandleren.dk, og jeg kunne ikke vÊre mere tilfreds med oplevelsen!
Fra start til slut har servicen vÊret helt i top. Jeg kontaktede dem angående et ur, jeg havde set på deres hjemmeside, som desvÊrre allerede var solgt. Men de tilbÞd straks at hjÊlpe med at finde et tilsvarende ur. Hele forlÞbet blev håndteret med en imponerende grad af professionalisme og Êrlighed.
De har en super god kundeservice, som altid er både venlig og hjÊlpsom også når det bare gÊlder små spÞrgsmål eller usikkerheder.
Urhandleren.dk er et seriÞst og passioneret sted at handle. Jeg kan varmt anbefale Urhandleren.dk!
Perfekt!
Super god service, og alt i alt en perfekt oplevelse..