Urinkollen レビュー 25

TrustScore 5段階評価の3

2.8

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Bästa,visste att jag åkt på UVI och har inte lyckats dricka bort det ,funkar ibland men inte denna gång , så jag prövade här och vips på 3 min hade jag ett recept 👌🏻Så nu kan långledigheten bli bra... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Typisk vård. De kollar aldrig sjukdomshistorian. Endast svart eller vitt. Fick ingen hjälp. Bortkastade pengar. Fick vänta i en timme på återkoppling.

2.8

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Dåligt.

2026年5月8日

Så smidigt & snabbt agerat 👏🏻

Bästa,visste att jag åkt på UVI och har inte lyckats dricka bort det ,funkar ibland men inte denna gång , så jag prövade här och vips på 3 min hade jag ett recept 👌🏻Så nu kan långledigheten bli bra ändå 😃

2026年4月30日

Mycket bra service

Mycket bra service! Efter bara 5 minuter, på självaste julafton, fick jag ett recept på antibiotika. Smidigt och enkelt!

2025年12月24日
5つ星のうち1の評価

Fick ingen hjälp med antibiotika

Fick ingen hjälp med antibiotika. Har vanlig urinvägsinfektion. Dom vill jag gör mer undersökningar?, men precis varit och kollat njurar och urinledare på röntgen och det var inget fel. Min vårdcentral har stängt permanent. Så nu får jag sitta under julen och vara dålig. Oempatisk och det är inte vård och omsorg. Och jag undrar varför.? En kvinna skrivit hon fått hjälp där flera gånger för uvi. Jag är ledsen och besviken. Dom hjälper inte fast det står man kan vända sig till dom. Verkar vara ett lotteri vilka som får hjälp. Inte ok.

2025年12月22日

Ingen hjälp, svar på 10 sek

Fick svar inom 10 sekunder om att kontakta en fysisk vårdcentral eftersom jag har återkommande besvär. Har endast haft UVI en gång i år, så skulle inte kalla det för återkommande. 100 kr i sjön, tack för ingenting

2025年11月25日

Riktigt bra!

Riktigt bra service! Jag kände av att jag hade fått urinvägsinfektion och testade att kontakta urinkollen. Jag svarade på frågor kring urinvägsinfektionen och man slipper dom jobbiga videosamtalen. Jag fick recept utskrivet på 5 minuter! Helt fantastiskt

2025年6月6日

Lita inte på dem!

De skriver ut antibiotika som om det vore godis och sätter diagnosen urinvägsinfektion utan att varken träffa eller tala med patienten i fråga. Det kan ta ett decennium för kroppen att återhämta sig från antibiotika. Tarmfloran förstörs helt. Antibiotika kan rädda liv, självklart, men det är verkligen inte något man ska ta bara för att. Kostnaden för kontakten med den sk läkaren räknas inte mot frikort och deras kundservice är både otrevlig och okunnig, om de svarar överhuvudtaget.

2024年11月15日
5つ星のうち5の評価

Kontaktade urinkollen mitt i natten då…

Kontaktade urinkollen mitt i natten då jag kände att jag inte orkade mer. Vaknade sen av att det plingade i telefonen och där fanns det ett recept på antibiotika att hämta ut. Så tacksam för att urinkollen.se finns och fungerar så snabbt och smidigt som det gör. Kommer använda mig av denna tjänst fler gånger om jag behöver det.

2025年1月17日

Jättesmidigt

Jättesmidigt. Var lite skeptisk först men inga konstigheter. Tydliga symtom på UVI och fått ett recept. Samma kostnad som på vårdcentralen.

2024年5月17日

Supernöjd

Supernöjd! Enkelt och smidigt. Har man urinvägsinfektion så vet man! Tog 45 min att få receptet utskrivet en söndagkväll. Slapp sjukskriva mig på måndagen för att uppsöka läkare. Kan varmt rekommendera detta!

2024年4月7日

レビューの対象になっている企業の方へ