GÃ¥r inte att fÃ¥ kontakt. Har stÀngt pÃ¥ grund av sjukdom sÀger dom men alla kan vÀl inte vara sjuka samtidigt. Det Àr bedrövligt att inte fÃ¥ svar varken pÃ¥ mail eller i telefon. Kommer aldrig att köpa... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Min man köpte mig ett silver set med⊠Min man köpte mig ett silver set med halsband & örhÀngen 24 December. 3 Mars sÃ¥ lossnade bollen pÃ¥ örhÀnget och jag gick till butiken i Jakobsberg dÀr jag inte f... ãã£ãšèŠã
Nyköping ur och penn. Den 2 april. Jag hade lÀmnat in min nya klocka för att ta bort lÀnkar. SÃ¥g nÀr jag kom hem att glaset var helt repigt. Ringde in och pratade med en super trevlig tjej som sa att... ãã£ãšèŠã
Urusla montörer satte tillbaka mitt gamla uttjÀnta batteri och tog betalt för bytet. Dessutom sÃ¥ skyllde de pÃ¥ att de inte fÃ¥tt nÃ¥gon utbildning att göra detta. Mao Ur och Penn i Kalmar helt vÀrdelö... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Vad roligt att du hittade hit, vÀlkommen! Följ oss på Instagram @urpennofficial för inspiration, nyheter och behind the scenes info. #StyleWithUP
é£çµ¡å
AlmungevÀgen 2, 194 51, Upplands VÀsby, ã¹ãŠã§ãŒãã³
- uropenn.se
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Klockan gick sönder efter några veckor
Klockan gick sönder efter bara några veckor. Har ingen butik nÀra mig så jag behöver skicka in den men dom skickar aldrig någon fraktsedel.
Beröm
Jag vill berömma eran arbetare Hilina som jobbar i eran butik i Nacka forum!
Vilken proffsstjÀrna Àr Hilina och hon verkligen gör skillnad( engagerad och service inriktad)! Jag och min man besökte butiken igår och blev mycket vÀl bemött. Vi fick hjÀlp med klockan direkt så det blev snabb och vÀlorganiserad service och tjejen gjorde utomordentligt bra jobb.
VÀnligen,
Tanja och Joakim
Jobbade på Ur & Penn i Luleå.
Jobbade på Ur & Penn i Luleå.
Lagret var ca 3kvm stort med en toalett i och ett bord för att Àta. Alltså, folk åt sina luncher på toaletten.
Så vidrigt och förnedrande! Usch!
Brister i kompetens och kundbemötande
Jag lÀmnade in min klocka i butiken på gågatan i Uppsala för byte av packning; fick tillbaka klockan efter 4 veckor med beskedet att dom inte kan laga den. MÀrkte då att knapparna inte fungerade (det gjorde dom innan första inlÀmningen); klockan skickas tillbaka till verkstaden för åtgÀrdande av detta. Klockan kommer åter efter nån vecka med beskedet att dom ej klarade att åtgÀrda vad deras s.k. urmakare stÀllt till. Mycket besviken, frÀmst pga personalens attityd och frånvaron av servicekÀnsla. Idag förlorade dom en kund.
BestÀllde en klocka för drygt 2 veckorâŠ
BestÀllde en klocka för drygt 2 veckor sen. Den kommer inte och instabox har inte tagit emot den trots att ur o penn påstår att de skickat min leverans för över en vecka sedan. Kundservice svarar inte och får ingen information eller hjÀlp överhuvudtaget.
LÀmna in min klocka för att byta glasetâŠ
LÀmna in min klocka för att byta glaset som hade fått sig några repor.
LÀmna in klockan och skulle få ett kostnadsförslag. Fick svar efter att dem hade haft den i mer Àn 2 veckor. Vi kan inte reparera din klocka. Bluff företag
Amanda pÃ¥ Uropenn LuleÃ¥ Shopping center Àr bÃ¥de otroligt kunnig trevlig och hjÀlpsam. Kom dit med solglasögon jag köpt dÀr för en tid sedan. BÃ¥gen hade lossnat. Ger henne fem ððððð
Amanda på Uropenn Luleå Shopping center Àr
Ur & Pen i Kalmar var jÀttetrevliga
Ur & Pen i Kalmar var jÀttetrevliga, hjÀlpsamma och serviceinriktade nÀr de bytte batteri i min klocka. Det krånglade men de gav sig inte!
Piercing
Rekommenderar på det varmaste Ur&pen på Angered C.
Proffsig o hÀrlig personal.â€ïž
Mirjam
BYT ALDRIG BATTERI PÃ KLOCKA HÃR!!
BYT ALDRIG BATTERI PÃ
KLOCKA HÃR!!
LÀmnade in min klocka för batteribyte eftersom det ingår i garantin. Dagen efter får jag ett meddelande att den var klar. NÀr jag vÀl får tillbaka klockan så ser jag vÀldigt stora repor på baksidan av klockan. NÀr jag sÀger till personalen om detta så sÀger hon till mig att det inte finns något hon kan göra och att hon kan ge mig en kupong för gratis batteri byte som jag kan nyttja i framtiden. Blev så frustrerad så jag rev upp den hÀr kupongen. Fick tjafsa med den hÀr kvinnan ett tag tills hon gick med på att hÀmta sin chef och då sa jag till denne att jag vill ha en ny klocka (2000kr kostar den) eller att dom ersÀtter baksidan av klockan. Men bara efter en kvarts diskussion. Köp inte klocka hÀr eller byt batteri annars kommer ni att ångra er!
SÃ¥ missnöjd med bÃ¥de klockanâŠ
Så missnöjd med både klockan framförallt lÀderarmbandet som såg slitet ut efter bara 1 månad och missnöjd med det kundbemötandet som Àr rent botten, det blir inget med Ur och Penn för min del
Vi var pÃ¥ Ur o Penn pÃ¥ ÃverbyâŠ
Vi var pÃ¥ Ur o Penn pÃ¥ Ãverby TrollhÀttan för att byta batteri i ett gammalt armbandsur. Mycket trevligt bemötande och snabbt avklarat. Hon justerade Àven armbandslÃ¥set och kortade armbandet. Vi Àr helnöjda.
Otroligt dÃ¥ligt bemötande i KalmarâŠ
Otroligt dåligt bemötande i Kalmar butiken. Noll service kÀnsla och arrogant personal. Kommer inte handla dÀr igen.
Sjukt otrevlig personal
Ur & Penn i Uppsala Centrum. Försökte vara hjÀlpsam och tipsa dem om att de fortfarande, nu i april, skyltade med "Vinterns nyheter nu i butik!". Den ena anstÀllda stirrade på mig som om jag var dum i huvudet, och den andra frÀste "Skylten ska vara kvar!" med ett tydligt dra-åt-h*****e-tonfall. Visst, visst, om ett halvår Àr den vÀl aktuell igen, men jag går inte tillbaka till er igen.
Otroligt dåligt bemötande
Otroligt dåligt bemötande. Ointresserad personal. Skulle byta batteri fick höra att det inte kunde. Fast det Àr ett enkelt byte enligt instruktion. Och att det ska byta det batteriet klockan har. I kontakt med annan kedja fick jag höra att det tar 10 min. Påtala detta och fick ett otrevligt svar att då får jag vÀl gå till dem istÀllet.
VÀldigt dÃ¥ligt av dem att inte betalaâŠ
VÀldigt dåligt av dem att inte betala igen 59 kr och få behålla en kund nÀr jag köpt nån sorts örhÀnge som inte visade sig vara ett riktigt örhÀnge trots jag frågade flera gånger. Uselt faktiskt.
HjÀlpsam personal
Ur&Penn i Huddinge. Mycket trevlig kvinna, fixade min klockas trasiga armband direkt!
Kan rekommenderas!
ÃveraskningspÃ¥sen ??
Köpte en sÃ¥ndÀr guldig pÃ¥se dÀr man inte vet innehÃ¥llet i, sÃ¥klart förvÀntade jag mig inte att dom skulle lÀgga i vÀrsta grejerna men Ã¥tminstone hela saker ð fick alltsÃ¥ ett trasigt armband samt saker som man mÀrker bara lades i för att dom va opopulÀr o inte kunde sÀljas pÃ¥ nÃ¥tt annat sÀttð¥²ð¥²
Kommer aldrig handla pÃ¥ ur och pennâŠ
Kommer aldrig handla på ur och penn igen. Köpte en klocka som
Àr defektiv. SÀljaren vÀgrade lÀmna tillbaka pengar utan att jag måste vÀnta tills de får beslut från reparationen att dey Àr inte jag som orsokat felet. Det har inte gått 24 timmar Àns nÀr jag köpte den.
Misslyckad piercing
Ãronpiercing av min 10-Ã¥riga dotter blev totalt misslyckad i Solnabutiken. Efter tre försök och en örsnibb med tre blödande hÃ¥l blev min dotter ledsen och ville inte mer. ÃrhÀnget gick bara halvvÀgs genom örat varje försök. GÃ¥r till riktig salong istÀllet, nÀr alla hÃ¥l lÀkt.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ