レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

GÃ¥r inte att fÃ¥ kontakt. Har stÀngt pÃ¥ grund av sjukdom sÀger dom men alla kan vÀl inte vara sjuka samtidigt. Det Àr bedrövligt att inte fÃ¥ svar varken pÃ¥ mail eller i telefon. Kommer aldrig att köpa... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Min man köpte mig ett silver set med
 Min man köpte mig ett silver set med halsband & örhÀngen 24 December. 3 Mars sÃ¥ lossnade bollen pÃ¥ örhÀnget och jag gick till butiken i Jakobsberg dÀr jag inte f... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Nyköping ur och penn. Den 2 april. Jag hade lÀmnat in min nya klocka för att ta bort lÀnkar. SÃ¥g nÀr jag kom hem att glaset var helt repigt. Ringde in och pratade med en super trevlig tjej som sa att... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Urusla montörer satte tillbaka mitt gamla uttjÀnta batteri och tog betalt för bytet. Dessutom sÃ¥ skyllde de pÃ¥ att de inte fÃ¥tt nÃ¥gon utbildning att göra detta. Mao Ur och Penn i Kalmar helt vÀrdelö... もっず芋る

䌁業情報

1. 時蚈店
  2. 宝石商
  3. 宝石店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Vad roligt att du hittade hit, vÀlkommen! Följ oss på Instagram @urpennofficial för inspiration, nyheter och behind the scenes info. #StyleWithUP

• AlmungevÀgen 2, 194 51, Upplands VÀsby, スりェヌデン

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち2の評䟡

LÃ¥ngsam leverans

LÃ¥ngsam leverans
BestÀllde en halsband för 2 veckor sedan så står det leverans 1-3 vardagar. Gick en vecka och de fortfarande inte skickat. Mejlat de - ingen svar. Sen skickade de Àntligen fast utan någon svar på mejlet. Så kommer den snart nÀsta vecka.. men man skulle gÀrna ha någon förklaring varför leveransen Àr så himla försenad. Liksom 10+ vardagar om man inte rÀknar in helger.

2025幎5月8日
5぀星のうち1の評䟡

Ingen service vid trasig vara

Har köpt en klocka men armbandet gick sönder efter några dagar och har fortsatt att gå sönder. Varit i butik och de sa först att klockan behöver skickas på service och att de dÀr tar beslut om det går på garanti. Sen Àndrade de sig och sa att det inte går på garanti och att jag måste betala för service på klockan isåfall vilket innebÀr att jag betalar för nytt armband och klockan skickas in. Tråkigt nÀr klockan Àr så ny och börjar gå sönder nÀstan direkt. Mycket spydiga sÀljare som ifrågasatte om jag hade råd att betala ett nytt klockarmband. Kommer aldrig handla hÀr igen!

2025幎3月19日

Piercing som rostar

Köpte en piercing till min helix, köpte alltsÃ¥ inte ett vanligt örhÀnge utan ett frÃ¥n deras piercing sortiment. Efter ca 5 veckor sÃ¥ ramlar ”kristallen” av. UpptÀcker Àven att huden runt hÃ¥let börjar ”gÃ¥ upp” och bli vÀldigt irriterat. Jag gÃ¥r till en kÀnd piercare i Sthlm som byter ut smycket. Han visar mig det gamla smycket som har blivit helt svart, den har alltsÃ¥ börjat rosta. FörstÃ¥r att man fÃ¥r det man betalar för men förstÃ¥r inte hur man kan sÀlja ”piercingar” som rostar??

2025幎3月18日

Tummen ner för Ur och Penn vid Kungsgatan Göteborg

Var på ur och penn vid kungsgatan i Göteborg. Det Àr en liten butik och jag var sjÀlv dÀr inne, inga andra kunder.
ButiksbitrÀdet frågade inte om jag ville ha hjÀlp trots att jag stått och stirrat in i en smyckemonter ganska lÀnge. Fick till slut be om hjÀlp. Hade tÀnkt handla för några hundra till min guddotter, men hon var inte direkt trevlig. Köpte istÀllet ett par örhÀngen som det var rea på till mig sjÀlv. Frågade om en påse, det hade hon inga. Frågade efter lite silkespapper så att inte örhÀngena skulle gå sönder. Det hade hon inte heller. Till slut fick jag hushållspapper. Hade betalat för påse såklart. SÀmsta bemötandet på lÀnge.

2025幎3月7日

FruktansvÀrd kvalitet på grejerna

FruktansvÀrd kvalitet på grejerna. Fick ett armband och klocka i present, Jacques lemans mÀrket 1000 spÀnn, armbandet hann jag ha på mig i EN timme. Den ramlade av min handled.
Klockan ramlade strassen av på en gång. AnvÀnde den 1 gång. Så sjukt otrevligt nÀr jag skulle reklamera

2024幎4月17日

Otrevlig och oprofessionell bemötande

Jag besökte butiker i Kista den 2 januari 2025. Under besöket köpte jag en klocka som jag tyckte mycket om. Jag fick ett trevligt bemötande av en manlig sÀljare som Àven erbjöd sig att korta ner klockan eftersom den var lite stor.IgÃ¥r, nÀr jag anvÀnde klockan för första gÃ¥ngen, upptÀckte jag att en av diamanterna var lös. Idag, den 3 januari 2025, besökte jag butiken igen runt klockan 14:00–14:30 för att fÃ¥ hjÀlp med detta. DÀr möttes jag av en kvinnlig sÀljare, som verkade vara i 20–25-Ã¥rsÃ¥ldern. TyvÀrr var hennes bemötande bÃ¥de oprofessionellt och otrevligt frÃ¥n första stund.
Hon informerade om att det enda alternativet var att reparera klockan, vilket skulle ta tre veckor, eftersom bandet tidigare hade kortats. Detta var inget jag blev informerade om vid köpet. NÀr jag försökte förklara situationen och bad om ett annat alternativ, avfÀrdade hon mig och kallade mig aggressiv, vilket jag blev mycket upprörd över.
SÀljaren föreslog att jag kunde vÀnta på att en chef skulle hjÀlpa mig, men hÀvdade samtidigt att hon sjÀlv var mest kunnig i sådana Àrenden. Jag vÀntade i över 20 minuter på chefen, men nÀr jag frågade igen, fick jag veta att hon inte fått tag på chefen och att hon inte svarade. Och nÀmnde att det Àr hennes kollega som Àr (butiksbitrÀde) hon (ljög)
Sedan sa hon att jag skrek åt henne i butiken. Vidare nÀmnde hon att hon var ny och inte sÀrskilt insatt i dessa processer, vilket gjorde hela situationen Ànnu mer förvirrande.
Till slut valde jag att lÀmna butiken sjÀlvmant och istÀllet vÀnda mig till er kundservice för hjÀlp. Jag vÀntar på svaret från de!!

2025幎1月5日

Mycket otrevlig bemötande

Var i dag på burlövs center .StÀllde mej vid kassan, och frågade om dÀr fanns ringar från en kupong,som hade delats ut som reklam,mycket surt sa hon till mej du får vÀnta på din tur ock ta en kö lapp,nÀr det sen var min tur började hon att mumla att det var onödigt att hon skulle behöva leta efter ringar som kostade 20 kronor,hon öppnade låda efter låda och smÀllde igen dom hon betedde sig mycke aggressivt,till slut hÀmta hon en låda från ett lager och stÀllde den,och gick till nÀsta kund och sa till mej att jag fick vÀnta.sa till hon att detta Àr ju mÀrkligt eftersom jag tagit kölapp och hon höll på att expiera mej.hon bara vÀnde sej bort ock tog den andra kunden.jag sa till henne att hon var mycket otrevlig,hon bara skratta och sa vÀlkommen tillbaka,kommer aldrig mer att sÀtta min fot på Burlövscenters ur&pen

2024幎11月29日

Vi var hos Ur&Penn i Halmstad/Hallarna

Vi var hos Ur&Penn i Halmstad/Hallarna igår, och fick utmÀrkt bra och trevlig service från den unga damen som hjÀlpte oss, igår 26/11 vid 10:00 tiden. Hon fixade nytt lÀder armband till hustrun och lagade mitt armband snabbt och bra. HÀlsningar från Hans & Elisabeth från Torekov.

2024幎11月26日
5぀星のうち1の評䟡

Mycket dåligt service på ur och penn

Mycket dÃ¥ligt service pÃ¥ ur och penn Karlstad Bergvik, tjejen som jobbade dÀr var inte trevlig, brydde sig noll om kunder, folk gick ut för att de inte fick hjÀlp. Jag bad henne om hjÀlp men hon skulle ta betalt av en annan kund först och det gjorde hon men sen grejade hon med nÃ¥got oviktigt vid kassan, inte "vÀnta en stund", inte kommer snart, ignorerade totalt bÃ¥de mig och flera andra. Efter en lÃ¥ng vÀntan gick jag ocksÃ¥ ut utan att köpa klocka till sonen. Mycket dÃ¥ligt. Är man inte sugen att jobba dÃ¥ ska man inte jobba med service yrken. Och vart fanns det flera personal. Bara en men det var som att ingen fanns dÀr. Tisdag kvÀll. Karlstad Bergvik

2024幎11月26日

Har varit i butiken i T-Centraler 3

Har varit i butiken i T-Centralen(Stockholm) 3 gånger och försökt köpa ett par örhÀngen. Usel service och vÀldigt otrevliga, fick mig att kÀnna mig förminskad och som en tjuv, ville bara vilja gå hem och gråta. Köpte tills slut ett par på rekommendation av personal i 9k guld som gick sönder efter 2 veckor. Sedan nÀr jag skulle byta dem så fick jag massa dömande frågor och ögonrullningar. De sa att jag behövde betala sjÀlvrisk för reklamation? Hade aldrig gått tillbaka om det inte var så att jag hade ett presentkort och behövde anvÀnda upp det. Förstår inte anledningen till det dåliga bemötandet, hade köpt typ vad som helst om de hade hjÀlpt mig vÀlja och rekommenderat något bra.

2024幎11月18日
5぀星のうち3の評䟡

NÃ¥got besviken

LÀmnade in min Mudmaster för batteribyte som tyvÀrr brukar ta ett par veckor, nåvÀl fick rabatt då de inte lyckades komma upp i tillrÀckligt hög bar (tryck). Får dock återvÀnda direkt då de har satt på armbandet (2 delar) bak och fram så klockan sitter dåligt på armen. Frågade om kompensation men icke utan då skulle klockan behöva skickas ivÀg igen. Gick hem och gjorde det sjÀlv. Detta omdöme kan Àndras i efterhand om kompensation erbjuds.

2024幎11月6日

VÀldigt dåligt bemötande

VÀldigt dåligt bemötande, neddragande faktiskt. Jag var i Ur och Penn i Emporia och fick först konstigt blick på mig för att jag frågade en av personal i kassan om retur och då var det chefen som stode bredvid hoppad in utan att låta henne kollega prata med mig. Sen skrek hon på mig nÀr jag lÀmnade butiken för jag sa att jag vill inte lÀmna lÀnge och vill inte prata med henne för hon verkar vÀldigt konstigt mot mig och det var samma upplevelse nÀr jag köpte örhÀngen dagen innan från henne. Skrev till kundcenter men de verkar likadan allihopa. De bara skrev tack för din mejl och tråkigt att det gick så .
Aldrig kommer gå in i denna butiken lÀngre

2024幎6月6日
5぀星のうち5の評䟡

Service och hjÀlpsamhet i er butik på Mobilia

ÖvergÃ¥ngen frÃ¥n sommar- till normaltid orsakade problem för min gamla Casio Waveceptor. SjÀlv lyckades jag inte fixa det och efter att förgÀves ha försökt fÃ¥ hjÀlp i en mycket nÀrbelÀgen butik pÃ¥ Mobilia gick jag till Ur&Penn. Ett helt annat bemötande, och de tvÃ¥ tjejerna i denna butik var verkligen som en uppenbarelse av service och tillmötesgÃ¥ende och tÃ¥lamod. Ännu ett varmt tack frÃ¥n kunden med Casioklockan. Symbolen för att klockan tar emot radiosignaler frÃ¥n Mainflingen visas nu! M v h. Eli

2024幎10月28日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ