Banner for USA Tours

USA Tours レビュヌ 489

TrustScore 5段階評䟡の5

4.8

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi har vÊret tre uger pÃ¥ De Vestindiske Øer - arrangeret af USA Tours. Alt var perfekt! I forbindelse med planÊgning af turen, blev der lyttet til hvad vi sagde (og ikke sagde) og turen blev rettet... もっず芋る

䌁業が回答したした

Stor tak til USA Tours for at tilrettelÊgge vores tur til USA. Vi har vÊret i forbi Nashville, Memphis, Pensacola Beach og New Orleans for 2 uger siden. En rejse som vi planlagde for lang tid sid... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi - mine 2 voksme bÞrn og jeg - tog pÃ¥ tvÊrs af USA -LA- Las Vegas - San Antonio - Miami - Orlando - Washington og New York. Fabelagtig drÞmmerejse. Elskede selv San Antonio og Washington, hvor mine... もっず芋る

䌁業が回答したした

Pga. gode anmeldelser og et fantastisk website med inspiration valgte vi USA Tours til vores lidt spontane sommerferie (12 overnatninger i New England omrÃ¥det med start i New York). Vi fik en god og o... もっず芋る

䌁業情報

圓該䌁業による蚘述

Start dit amerikanske eventyr hos USA Tours 🇺🇞

Gå på opdagelse

California dreamin' 🀩

Udlev din egen drÞm i drÞmmenes by, Los Angeles. KÞr en tur over Golden Gate Bridge i San Francisco. Gå under de gigantiske Sequoia-trÊer i Yosemite National Park.

Florida for alle 🌞

Med kilomenterlange strande, evigt solskin og gode flyforbindelser vil Florida altid vÊre en favorit. LÊg dertil verdens stÞrste forlystelsespark og outlet malls, der kan kurere enhver shopaholic - så har du den ultimative ferie for hele familien.

Aloha, Hawaii 🏝

Den amerikanske Þ-gruppe i Stillehavet har det hele: eksotiske strande, frodige bjerglandskaber, lÊkre hoteller og flotte solnedgange. Her kan du mÊrke den sÊrlige stemning og livsglÊde, der kendetegner aloha-filosofien.

Canadas storslÃ¥ede natur 🇚🇊

I Canada kan du udforske verdensberÞmte nationalparker, den imponerende natur i Rocky Mountains og give dig i kast med et vÊld af udendÞrs aktiviteter. Vinteren er ideel til skisport på nogle af verdens bedste pister, mens sommeren byder på vandreture i uberÞrte skove, et rigt dyreliv med elge og bjÞrne samt krystalklare sÞer og floder, der indbyder til kajaksejlads og lystfiskeri.

Eksotiske Caribien 🌅

Uanset hvilken tropeÞ du vÊlger, er Caribien det perfekte tilflugtssted, nÃ¥r du drÞmmer om sol og varme i eksotiske omgivelser. Men de mange paradisÞer, der ligger i Det Caribiske Hav, byder pÃ¥ meget mere end det: Du kan ryge cubanske cigarer, svÞmme med havskildpadder eller se, hvor Christoffer Columbus gik i land, da han opdagede “Den Nye Verden”.

Magiske Mexico 🇲🇜

GlÊd dig til alt fra spÊndende storbyer og gamle maya-byer til rolige sandstrande. I Mexico City kan du dykke ned i landets rige historie, moderne kultur og arkÊologiske ruiner som Teotihuacán. Oplev også Oaxacas vulkaner og den frodige jungle i Chiapas, med Cañón del Sumidero som hÞjdepunktet. På Yucatán-halvÞen kan du slappe af på hvide sandstrande, udforske gamle maya-ruiner som Chichén Itzá, svÞmme i krystalklare cenoter og nyde nogle stille dage på Þen Isla Holbox.

De stÞrste eksperter på USA rejser

圓該䌁業による蚘述

Start dit amerikanske eventyr hos USA Tours.
Vores erfarne rejsekonsulenter kan skrÊddersy din rejse til USA, uanset om du vil opleve landets ikoniske storbyer, kÞre langs legendariske landeveje, udforske den utrolige natur i landets nationalparker eller nyde Floridas forlystelser. USA har det hele. Vi har også rejser til USA's smukke naboland, Canada og til eksotiske Caribien. Vi skrÊddersyr alle rejser, så lad dig inspirere af vores rejseforslag nedenfor.
Nyhedsbrev
Tilmeld dig USA Tours' nyhedsbrev, og få rejsetips og tilbud i din indbakke.
En del af noget stÞrre
Travelheart Family blev etableret i efteråret 2023, og selvom vi hÞrer under samme koncern har hver af vores 15 individuelle rejsebureauer hver deres unikke identitet og kompetenceområde. Vores er Nordamerika, Caribien og Mexico, og vi glÊder os til at hÞre mere om, hvordan vi kan skabe din drÞmmerejse.
Erfarne rejsekonsulenter
Hos USA Tours forstÃ¥r vi, at en ferie ikke bare er en ferie. Det er drÞmme, der skal gÃ¥ i opfyldelse, og forventninger, der skal indfries. Derfor har alle medarbejdere personlig erfaring med de rejsemÃ¥l, vi tilbyder. TÊnk pÃ¥ os som din personlige feriearkitekt – vi skaber rammerne for den perfekte ferie, og du fylder dem med minder og oplevelser
Rejsegarantifonden
USA Tours er medlem af Rejsegarantifonden under Top Tours.

Rejsegarantifonden

USA Tours er medlem af Rejsegarantifonden under Top Tours.

Hvis du har kÞbt en pakkerejse, som er omfattet af Rejsegarantifondens dÊkning, vil du få den bedste dÊkning.

De stÞrste eksperter på USA rejser

Vi skrÊddersyer rejser, så de passer dine drÞmme, behov og budgetter.

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

489件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞1カ月以内に回答

Fantastisk tilrettelagt tur Florida

Turen til Florida var rigtig godt tilrettelagt - lige efter vores Þnsker. Alt klappede fint og der var tilmed sÞrget for sol hver dag 😎 kan varmt anbefale USA Tours og vender helt sikkert tilbage. Tak for en god tur!

2020幎2月11日

Hej Birgitte.

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Vores mål er at skrÊddersy individuelle kvalitetsrejser til vores rejsende, så vi er rigtig glade for at hÞre, at jeres rejse til Florida levede op til alle forventninger. Jeg ved ikke, om vi kan tage Êren for det gode vejr, men dejligt at solen skinnede hver dag, som den jo ofte gÞr i Florida :)

Vi Þnskede at vores bryllupsrejse

Vi Þnskede at vores bryllupsrejse skulle gå til Miami South Beach og Dansk Vestindien. Med fire dage på hver af Þerne, Sct. Croix, Sct. Thomas og Sct. John. Vi undersÞgte flere af rejsearrangÞrernes tilbud. Det var med USA Tours vi fik alle vores Þnsker opfyldt. Og så oven i kÞbet nÊsten 20.000 kr. billigere en de andre arrangÞrer kunne tilbyde. Vi vil varmt anbefale USA Tours, og vil helt sikkert bruge dem igen. Vi har hele vejen igennem fået en god og kompetent betjening af Andreas som var vores rejsekonsulent
Margit og Tune

2020幎2月11日

Hej Margit.

Mange tak fordi du gav dig tid til at skrive en anmeldelse af USA Tours.

Vi er rigtig glade for at hÞre, at I havde en fantastisk bryllupsrejse. Vi strÊber altid efter at give den bedste service og pris, så det er glÊdeligt, at I oplevede begge dele. Din positive feedback er sendt videre til Andreas :)

USA Tours.

Virkelig god service med planlÊgning af

Virkelig god service med planlÊgning af rejsen og meget hjÊlpsomme, når/hvis der er spÞrgsmål fÞr og under rejsen

2020幎1月27日

Hej Per,

Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse af USA Tours.

Det glÊder os meget at hÞre om din gode oplevelse i forbindelse med planlÊgningen og under selve rejsen.

Skulle du en dag igen få lyst til at rejse til Nordamerika eller Mexico, står vi igen klar til at hjÊlpe med en skrÊddersyet rejse :)

Helt fantastisk arbejde.

Helt fantastisk arbejde.. vi var super glade for vores tur til New York
PÃ¥ intet tidspunkt var der noget at komme efter.
Bestiller 100% igennem dem igen

2020幎1月14日

Hej Daniel,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er rigtig glade for at hÞre, at I havde en dejlig tur til New York. Når I skal til USA nÊste gang, står vi klar til at hjÊlpe :)

God service!

Der var altid hurtig service, god hjÊlp til praktiske problemstillinger.
Hoteller måske ikke helt i top, men alt logistik klappede uden problemer. anbefales!

2020幎1月14日

Hej Lars,

Mange tak for din anmeldelse.

Dejligt at hÞre, at I har fået god service i forbindelse med jeres rejse.

Ærgerligt med hotellerne, det er vi kede af at hÞre. Vi forsÞger altid at finde de bedste hoteller ift. vores rejsendes Þnsker og budget. Hvis ikke du har gjort det, mÃ¥ du meget gerne sende mere detaljeret feedback om hotellerne til din rejsekonsulent, sÃ¥ vi kan evaluere med vores leverandÞer.

USA Tours.

God betjening og alt spillede til den bedste pris

Jeg fik flere tilbud på en tur til New York+Hotel og videre til det Vest Indiske Øer (uden hotel).
USATours var de billigste, og det spillede hele vejen som det var planlagt. Vi flÞj med American Airline (en enkelt tur med Delta), og alt var til tid, og gode flyvere med godt entertainment system med massere af film og serier. Hvis man bruges American Airline's app, får man massere information om afgang, bagage mm undervejs.
Fint middelklasse hotel midt på Manhatten.
Anders var under booking processen rigtig hjÊlpsom, og var nem at få fat på, og svarede hurtigt på telefonen og på mails.Fin SMS service med tid til at tjekke ind online ved hjemrejsen.
Alt i alt en rigtig god oplevelse

2020幎1月12日

Hej Troels,

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse.

FÞrst og fremmest, tak fordi I valgte at rejse med os. Det er skÞnt at lÊse, at jeres ferie spillede hele vejen igennem og at jeres oplevelse af vores service var god.

Vi har sendt din positive feedback videre til Anders.

USA Tours.

Yderst venlig betjening og vejledning

Yderst venlig betjening og vejledning fÞr rejsen.
God planlagt flyrejse med god til skift i lufthavnene.
Fine hoteller med god betjening

2019幎12月19日

Hej Bodil,

Tak fordi du gav dig tid til at skrive en anmeldelse af din oplevelse med USA Tours.

SkÞnt at lÊse, hvordan I har oplevet god betjening, og at rejsen levede op til jeres forventningerne ift. fly og hoteller.

Super service - super tur til Mexico

Andreas har givet mig og min mor en super service og fundet to rigtig gode hoteller i Mexico. Andreas har svaret super hurtigt på alle henvendelser og har vÊret god til at informere om alle detaljer osv.

2019幎12月4日

Hej Kirstie,

Tusind tak for din anmeldelse - den er vi rigtigt glade for!

Dejligt at hÞre, at I havde en god oplevelse i forbindelse med jeres rejse til Mexico, både fÞr og under rejsen. Vi har sendt din positive feedback videre til Andreas.

Bestilte tur til Miami & et Cruise fra

Bestilte tur til Miami & et Cruise fra Miami, alt gik efter planen, lige indtil vores Cruise, der manglede de pakker vi havde bestilt, men USA Tours, bad os om at lÊgge ud & sende dem fakturaen som de dÊkkede, jeg giver 5 stjerner fordi alt gik som aftalt, selv med dette lille skvulp, ikke sidste gang jeg bruger USA Tours.

2019幎11月21日

Hej Kim.

Mange tak for din anmeldelse - den er vi rigtig glade for.

Dejligt at lÊse, at vi i fÊllesskab fik lÞst udfordringerne med pakkerne på cruiset. Vi er altid med fÞr, under og efter rejsen :)

Du er mere end velkommen til at tage fat i os nÊste gang, du har lyst til en rejse til USA, Canada, Caribien eller Mexico.

USA Tours.

Super planlÊgning af en helt fantastisk

Super planlÊgning af en helt fantastisk tur til USA og Canada.
Alt levede op til vores forventninger, og vi vil helt klart anbefale USA Tours.

2019幎11月20日

Hej Susanne,

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en positiv anmeldelse af USA Tours :)

SkÞnt at hÞre, at I havde en dejlig rejse til USA og Canada, og at alt levede op til jeres forventninger. Tak for anbefalingen, og skulle I selv have lyst til en rejse til Nordamerika en gang i fremtiden, så rÞv ikke med at kontakte os igen :)

Vil helt klart anbefale USA Tours

Vil helt klart anbefale USA Tours. Fik en rigtig god service af Maria, der fik sammensat vores ferie, så den passede perfekt til os. Det er ikke sidste gang vi vil bruge dem.

2019幎11月19日

Hej Tine,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at hÞre, at I oplevede en rigtig god service hos os, og fik sammensat en ferie, der matchede jeres Þnsker og drÞmme. Vi har videregivet din feedback til Maria.

Vi er dog lidt nysgerrige efter at vide, hvad der skulle til for at få den femte, og sidste stjerne :) ?

God oplevelse

Alt fungerede som det skulle. Vi fik den ferie vi drÞmte om.

Hej Randi,

Mange tak for din anmeldelse.

Dejligt at lÊse, at alt fungerede som det skulle på jeres rejse, og at I fik den ferie, I drÞmte om.
Vi står klar til at arrangere jeres nÊste drÞmmeferie. :)

Alt gik efter planen

Alt gik efter planen, så stor ros til USA tours. Vi besÞgte 8 hoteller på 15 dage og alt gik som det skulle.

Hej Tina,

Mange tak for din anmeldelse.

SkÞnt at lÊse, at jeres rejse gik efter planen, og vi ramte plet mht. at finde de rigtige hoteller.

Amazing oplevelse

Amazing oplevelse , ville aldrig have vÊret foruden .
Har fået så meget på opleveren

Hej Heidi,

Mange tak for din positive anmeldelse - den sÊtter vi stor pris på :)

Havde en god oplevelses med USA Tours

Havde en god oplevelses med USA Tours. Familien kom med nogle Þnsker og USA Tours opfyldte dem, så vi som familie havde en skÞn og dejlig ferie.

Hej Lene.

Tusind tak fordi, du gav dig tid til at skrive en positiv anmeldelse. Vi er glade for, at vi kunne opfylde jeres Þnsker til USA-rejsen og I havde en dejlig ferie.

Vi håber at få lov at arrangere jeres nÊste rejse, når I igen vil til Nordamerika eller Mexico :)

USA Tours.

Super service - hurtig med svar

2019幎11月2日

Hej Claus,

Mange tak for din fine anmeldelse. Dejligt at lÊse, at du oplevede en rigtig god service i forbindelse med din rejse.

Fabelagtig service

Vi havde fornÞjelsen af en familietur til New York og Florida 100% arrangeret af USA Tours. Vi havde den bedste tur uden nogen former for overraskelser på hverken hoteller, billeje eller indenrigsfly. Fik den bedste dialog man kan tÊnke sig med de småting vi godt ville have Êndret i forhold til det oprindelige oplÊg fra deres side.
Har kun positivt at sige om USA Tours og deres fantastiske rejsearrangÞrer - godt arbejde.

2019幎10月30日

Hej Jacob,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Dejligt at lÊse, at jeres familietur til New York og Florida gik så godt, og at I havde en god dialog med jeres rejsekonsulent.

Vi håber at få lov at arrangere jeres nÊste rejse til USA, når tiden er inde til dén :)

USA tours. Rejse til perfektion

KÊre Anders og alle andre i USA tours

Vi er lige kommet hjemme fra en fantastisk og tiltrÊngt ferie.

Det er 3 gang vi bruger jer som arrangÞrer. I har igen leveret varen til perfektion😊👍🏻.
Alt spillede fra fly afgange til leje af bil og hoteller.
Vi anbefaler jer altid varmt til vores venner.
Faktisk er nogle af vores meget kÊre venner afsted i dette Þjeblik til NY🏙🗜 Vi glÊder os til at hÞre fra dem. Vi er overbeviste om at de bliver lige sÃ¥ glade for USA og JER som vi er.
Vi ses snart igen.

De kÊrligste hilsner
Mette og Jesper Broberg

2019幎10月28日

Hej Mette,

Mange tak fordi du gav dig tid til at skrive en anmeldelse af os. Det er skÞnt at hÞre, at jeres rejse med os endnu engang gik helt efter planen. Mange tak for anbefalingen. Vi har givet din feedback videre til Anders.

Fremragende service

Fremragende service. Alt spillede på ferien.

2019幎10月25日

Hej Camilla,

Mange tak for den positive anmeldelse. SkÞnt at hÞre, at alt spillede på jeres ferie, det er rigtigt vigtigt for os at hÞre.

USA Tours.

Super service! Hurtigt og nemt overblik, prÊcise og hurtige svar, både inden afrejse og under rejsen. Vi kan varmt anbefale USA Tours!

2019幎10月23日

Hej,

Mange tak for den flotte anmeldelse af os. Vi er rigtig glade for at lÊse, at I havde en god rejse og ville anbefale os til andre, som Þnsker at tage turen til USA.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。