レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Laatst een bosch invalzaag 18v gekocht bij Used Products Schiedam. Fijne communicatie. Contact ging via whatsapp, werkt erg prettig en snel. Product zoals omschreven en een snelle levering. Ik zou hie... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Meerdere producten weggebracht naar UsedProducts in Gouda. Meneer vond dat hij er niet echt veel mee kon, en gaf er 45 euro voor. Maar bijna 2 maanden later in de verkoop zie ik ze terug... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Heb hier een laptop besteld die in perfecte staat aankwam. Het enige ding dat niet klopte is de hoeveelheid ram en opslag. Na het opnemen van contact heb ik hier ook compensatie voor gekregen. Goede w... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik heb bij Used Products in Den Bosch een tweedehands laptop gekocht. De laptop zag er netjes uit en was precies zoals verwacht. Na aankoop bleek er een probleem te zijn met de geïnstalleerde Win... もっず芋る

䌁業情報

1. セカンドハンド ショップ
  2. 電子機噚店
  3. 質屋

圓該䌁業による蚘述

Used Products koopt en verkoopt: smartphones, audio,games, gameconsoles, gereedschap, gouden sieraden, horloges, computers, televisies, muziekinstrumenten, dvd’s, huishoudelijke artikelen, scooters, laptops, tablets, goud en nog veel meer. Ook bieden we onze klanten een unieke service voor de terugkoop van duurzame gebruikte producten. Iemand die tijdelijk contant geld nodig heeft verkoopt zijn of haar product met de mogelijkheid dit product weer terug te kopen. Direct contant geld in meer dan 50 winkels.

連絡先

(1,748)

過去12か月のレビュヌ数: 320ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Met zorg verpakt in stevige doos!

De spullen worden super goed verpakt opgestuurd. De post kon het pakket niet zo maar neerzetten ivm een beveiligingscode. Dit was ook top!

2026幎2月10日

Used Products からの回答

Dank voor je review, fijn dat de verzending ook naar wens was!

Een telefoon gekocht

Een telefoon gekocht. Deze was in zeer goede staat zoals de beschrijving en foto's. Ben zeer tevreden over de aankoop.
Was ook goed verpakt.

2026幎2月3日

Used Products からの回答

Dank! Graat tot ziens in onze winkel en op onze webshop

Prima laptop snel geleverd

Prima en degelijke laptop, aantrekkelijke prijs en direct na aankoop verzonden en de volgende dag bezorgd.

2026幎1月30日

Used Products からの回答

Bedakt voor je review, fijn dat de verzending snel was

5぀星のうち5の評䟡

I'm very pleased with the service

I'm very pleased with the service, communication, and ability to arrange delivery through the store. I highly recommend the store; everything can be arranged on-site or via email. Contact and service are 100% for you.

2026幎1月13日

Thank you Sebastian!

Kind Regards,

Perfect

Alles doet het perfect. De levering is snel echt superfijn.

Used Products からの回答

Dank! Graag tot ziens op onze webshop of onze webshop

5぀星のうち2の評䟡

De schroefmachine weigert regelmatig.

2026幎2月3日

Beste Gerard,

Wat vervelend dat het product dat je hebt gekocht niet naar behoren werkt. We lossen dit graag voor je op. Wil je jouw contactgegevens met ons delen per mail? We komen graag met je in contact.

klantenservice@usedproducts.nl

Iphone 17 Air Nieuw

Alles ging snel en perfect 👌
Ook snelle goede levering

Used Products からの回答

Veel plezier met je aankoop

5぀星のうち5の評䟡

Op verzoek zeer netjes en degelijk

Op verzoek, door UP A'dam oost, zeer netjes en degelijk verpakt. Dit wordt heel erg gewaardeerd. Nog geen tijd gehad om het gekochte product te gebruiken.

2026幎2月2日

Dank voor je review

5぀星のうち5の評䟡

Levert snel en top kwaliteit

Snelle levering en perfecte kwaliteit zoals omschreven! Fijne communicatie na de aankoop, ik werd heel goed op de hoogte gehouden van alles! Zeker een aanrader!

2026幎1月23日

Dank!

Een tevreden klant

Ik ben altijd wel erg tevreden geweest over mijn bestellingen bij Used Products (verschillende filialen). In dit geval heb ik kort geleden iets besteld bij Used products (Lelystad)
De bestellingen zijn altijd super snel en netjes geleverd en ik blijf gewoon bij jullie bestellen!

2026幎1月22日

Used Products からの回答

Dank dat je een vaste klant bent bij ons. Graag tot snel!

Snelle verzending

Snelle verzending, goede beschrijving en goede prijs

Used Products からの回答

Dank voor je aankoop en review

Snel en deskundig geholpen

Snel en deskundig geholpen. Product stond al klaar en was volledig onbeschadigd en werking is 100%

DANK veel plezier ermee

Snel verzonden

Snel verzonden, goed verpakt en zeer net product.

2026幎1月14日

Dank voor je review

5぀星のうち3の評䟡

Status product wat onduidelijk

Ik ben wat teleurgesteld in de staat van het product. De foto's waren redelijk maar ik zag niet goed dat er zoveel (lichte) beschadigingen aanwezig was. Beschrijving was minimaal "prima staat" waardoor dit van te voren duidelijk was wat dit inhield.

Used Products からの回答

Beste Tim, vervelend dat het door jou gekochte product niet naar wens is. Indien je het product online hebt gekocht heb je 14 dagen de tijd om deze kosteloos te retourneren. Neem hiervoor contact op met de winkel waar je het product hebt besteld.

Super service

Super service! Super product! Echt heel erg blij met de verkoop en de manier van handelen toen ik iets vergeten was!

Used Products からの回答

Fijn dat je tevreden bent met je aankoop en onze service

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。