Laatst een bosch invalzaag 18v gekocht bij Used Products Schiedam. Fijne communicatie. Contact ging via whatsapp, werkt erg prettig en snel. Product zoals omschreven en een snelle levering. Ik zou hie... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Meerdere producten weggebracht naar UsedProducts in Gouda. Meneer vond dat hij er niet echt veel mee kon, en gaf er 45 euro voor. Maar bijna 2 maanden later in de verkoop zie ik ze terug... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Heb hier een laptop besteld die in perfecte staat aankwam. Het enige ding dat niet klopte is de hoeveelheid ram en opslag. Na het opnemen van contact heb ik hier ook compensatie voor gekregen. Goede w... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ik heb bij Used Products in Den Bosch een tweedehands laptop gekocht. De laptop zag er netjes uit en was precies zoals verwacht. Na aankoop bleek er een probleem te zijn met de geïnstalleerde Win... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Used Products koopt en verkoopt: smartphones, audio,games, gameconsoles, gereedschap, gouden sieraden, horloges, computers, televisies, muziekinstrumenten, dvdâs, huishoudelijke artikelen, scooters, laptops, tablets, goud en nog veel meer. Ook bieden we onze klanten een unieke service voor de terugkoop van duurzame gebruikte producten. Iemand die tijdelijk contant geld nodig heeft verkoopt zijn of haar product met de mogelijkheid dit product weer terug te kopen. Direct contant geld in meer dan 50 winkels.
ãªã©ã³ã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 97ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Vandaag een Apple Watch Series 11 gekocht bij Used Products in Hoorn. Ik ben super netjes geholpen door Jeffrey en heb een eerlijke prijs gekregen voor mijn oude horloge. Zeker een aanrader, dit filiaal.

Used Products ããã®åç
Goede service en snel ontvangen
Product zoals beschreven in de advertentie

Used Products ããã®åç
Helaas. Zou getest en werkend zijn. Bleek niet te paren tot na een factory reset. Is daar dus niet getest. Wél een leuke verrassing; B-grade blijkt gewoon 'we hadden geen zin om te poetsen'. Na een poetsbeurtje is het een als nieuwe koptelefoon.

Used Products ããã®åç
Snelle levering en snelle reactie. Top bedrijfð

Used Products ããã®åç
Ik heb een laptop gekocht, deze is in prima staat er werkt perfect. Goede check bij het ophalen van het product en vriendelijk personeel. De website om het product te kopen haperde, waardoor ik meerdere malen moest aangeven dat ik het wilde kopen. Anders zeker 5*

Used Products ããã®åç
Hele snelle verzending, en product zoals omschreven nog nieuw in de verpakking.

Used Products ããã®åç
Zeer snelle verzending en de Light Phone 3 wat ik gekocht heb was in top conditie !

Used Products ããã®åç
Dit is inmiddels mijn 2de bestelling bij UsedProducts en opnieuw supertevreden. Voor maar â¬30 heb ik een Chromebook kunnen bestellen, echt een prikkie voor die prijs!

Used Products ããã®åç
Ik heb een msi laptop gekocht bij used products, erg goed en netjes. Erg blij mee.

Used Products ããã®åç
Gebeld voor extra info over laptop. Goed beantwoord en vriendelijk te woord gestaan. Laptop werd vlot toegestuurd.
De laptop bleek opnieuw geïnstalleerd met W11 (goed), maar het toetsenbord bleek heel erg vertraagd te reageren en van de symbooltoetsen werkte er geen enkele goed. Eerst dacht ik dat het stuk was, maar toen ontdekte ik dat het toetsenbord op het verkeerde land ingesteld stond. Toen ik dat gewijzigd had en de laptop geupdate had liep hij vlot en goed. Wel valt de accuduur met plm. anderhalf uur wat tegen, maar ja, hij is ook niet nieuw meer.

Used Products ããã®åç
I bought a smart watch. It was the same good condition as it was described. I am very satisfied with this product.

Used Products ããã®åç
Goed geholpen heel aardig personeel heel erg fijn

Used Products ããã®åç
Makkelijk te bestellen en kon snel afhalen in de winkel. Mooie prijs voor een goede desktop pc

Used Products ããã®åç
Goed product, snelle en vriendelijke reactie. Prijs was prima en een vlotte verzending. Prima zaak.

Used Products ããã®åç
Was gewoon een goed product, duurde wel best lang met leveren maar dat lag waarschijnlijk aan PostNL die er niks van bakt.

Used Products ããã®åç
Perfecte ervaring met de winkel.

Used Products ããã®åç
Hele goede service, erg vriendelijk en behulpzaam personeel en het product werkt prima

Used Products ããã®åç
Die Angestellten im Laden waren sehr unhöflich und ungebildet; anscheinend sind dort nur Deutsche willkommen.

Used Products ããã®åç
Snelle afhandeling, eerlijk product en transparante communicatie

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã