レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Laatst een bosch invalzaag 18v gekocht bij Used Products Schiedam. Fijne communicatie. Contact ging via whatsapp, werkt erg prettig en snel. Product zoals omschreven en een snelle levering. Ik zou hie... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Meerdere producten weggebracht naar UsedProducts in Gouda. Meneer vond dat hij er niet echt veel mee kon, en gaf er 45 euro voor. Maar bijna 2 maanden later in de verkoop zie ik ze terug... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Heb hier een laptop besteld die in perfecte staat aankwam. Het enige ding dat niet klopte is de hoeveelheid ram en opslag. Na het opnemen van contact heb ik hier ook compensatie voor gekregen. Goede w... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik heb bij Used Products in Den Bosch een tweedehands laptop gekocht. De laptop zag er netjes uit en was precies zoals verwacht. Na aankoop bleek er een probleem te zijn met de geïnstalleerde Win... もっず芋る

䌁業情報

1. セカンドハンド ショップ
  2. 電子機噚店
  3. 質屋

圓該䌁業による蚘述

Used Products koopt en verkoopt: smartphones, audio,games, gameconsoles, gereedschap, gouden sieraden, horloges, computers, televisies, muziekinstrumenten, dvd’s, huishoudelijke artikelen, scooters, laptops, tablets, goud en nog veel meer. Ook bieden we onze klanten een unieke service voor de terugkoop van duurzame gebruikte producten. Iemand die tijdelijk contant geld nodig heeft verkoopt zijn of haar product met de mogelijkheid dit product weer terug te kopen. Direct contant geld in meer dan 50 winkels.

連絡先

過去12か月のレビュヌ数: 320ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち4の評䟡

goede 4K videocamera 2e hands

De camera die ik gekocht heb, doet het volgens mij gewoon goed. Jammer dat er geen SD kaartje bij zat en jammer dat het langer duurde voordat ik het binnen had. De info van pakket traceren kan veel beter volgens mij. De sneeuw zal ook wel een hinder zijn geweest qua datum aflevering

2026幎1月8日

Used Products からの回答

Dank voor je aankoop en review

Uitstekend

Het artikel precies zo gekregen als omschreven. Zeer snelle verzending waardoor ik het artikel de volgende dag al in huis had. De prijs is ook prima. Ik ben zeer tevreden! Volgende keer als ik iets zoek ga ik eerst even bij hen kijken voordat ik ga shoppen op internet.

2026幎1月10日

Used Products からの回答

Graag tot snel weer op onze webshop of in een van onze winkels

5぀星のうち5の評䟡

Meerdere items gekocht en altijd goed

Meerdere items gekocht en altijd goed in orde. Eenmaal een PS5 gekocht waarbij de controller niet helemaal goed was en werd direct een juiste oplossing aangeboden. Top!

2026幎1月9日

Used Products からの回答

Fijn dat het netjes is opgelost. Bedankt voor je review

5぀星のうち5の評䟡

Bestelling heeft voldaan aan mijn

Bestelling heeft voldaan aan mijn wensen. Koop snel geregeld en, ondanks de feestdagen, product snel geleverd. Ik ben zeer tevreden.

2025幎12月23日

Dank voor je review

Zeer goede laptop

Zeer goede laptop, zoals beschreven en goede service.
Ik ben een zeer tevreden klant!

2026幎1月3日

Used Products からの回答

Dank, voor je review en aankoop daar doen we het voor!

Super

Super! Ik koop al bijna 12 jaar via Used Products een nieuwe telefoon en regelmatig wel eens iets (al dan niet online) bij deze vestiging. Producten zijn altijd precies als omschreven en kunnen nog jaren mee. Ben heel tevreden met dit adres. Absolute aanrader.

2026幎1月7日

Used Products からの回答

Bedankt voor de mooie review

iPhone 15 gekocht

iPhone 15 gekocht. Inderdaad een nieuw toestel die nog niet geactiveerd was. Tevens een snelle verzending.

2025幎12月27日

Used Products からの回答

Klopt, nieuw is bij ons ook echt 100% nieuw. Dank voor je review

Heldere info, geen gedoe

Heldere uitleg in de productbeschrijving (klasse C, dus met gebruikssporen maar werkt technisch prima) zodat ik ook precies wist wat ik kon verwachten. Makkelijk bestellen, snelle levering, zelfs in de kerstperiode. Echt top!

2025幎12月25日

Used Products からの回答

Dank voor je aankoop en dat je de tijd hebt genomen om een review te schijven

Via Used Products een mooie Fairphone

Via Used Products een mooie Fairphone gekocht. Bescheiden omschreven als 'in zeer nette staat', naar mijn mening is het gewoonweg een nieuwe telefoon. Snel en makkelijk gekocht, snel verzonden in goede verpakking. En een meer dan nette prijs. Wat kan ik me nog meer wensen. Een zeer betrouwbaar adres om iets te kopen.

2026幎1月2日

Used Products からの回答

DANK, tot snel weer op onze webshop of in een van onze winkels

Helemaal goed

Helemaal goed, volgende keer weer!

2026幎1月1日

Used Products からの回答

Tot snel, dank voor je review

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。