U.S. Polo Assn. Danmark レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Har handlet i flere Ã¥r hos U.S. Polo Assn.DK og har kÞbt mange at deres varer. Altid god service, hÞj kvalitet, hurtig levering, rimelige priser. NÃ¥r det er udsalg, skal man handle hurtigt, da varer... もっず芋る

Har kÞbt badeshorts som var i virkelig god kvalitet og til en god pris. Leveringen gik også fuldstÊndig fejlfrit. Er fuldt ud tilfreds.

Godt Jeg har haft en rigtig god oplevelse med U.S. Polo Assn. Danmark. Kvaliteten af de kÞbte varer: 5 stjerner. Betalings- og leveringsprocessen: 5 stjerner. Varerne levede fuldt ud op til mi... もっず芋る

Jeg beklager. Min mobil var gÃ¥et itu og kunne ikke modtage beskeder ogsÃ¥ da GLS sendt beskeden at min pakke var afleveret til pakkeshop. Det er smukke varer og penge vÊrd! Undskyld mig Uspoloas... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 衣料品店

圓該䌁業による蚘述

U.S. Polo Assn. er ikke bare et mÊrke – det er en oplevelse. NÃ¥r du kÞber U.S. Polo Assn., ejer du en del af polosporten. Vi er det eneste mÊrke, der officielt er en del af United States Polo Association (USPA) – en af ​​de Êldste sportsstyrende organer i USA.

優良

通垞1週間以内に回答

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 192ä»¶

レビュヌを曞く

Hurtig levering. Dejlig vare. God pris.

2025幎11月24日

Hej Dorte

Tusind tak for din fine anmeldelse 😊
Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med din ordre, og vi sÊtter stor pris på din feedback.

Rebecca fra U.S. Polo Assn.

Could be better

I like the Color Scheme and design , however I am realising the inner lining of the coats are made of cheap polyester! This means the versatility cannot be achieved since I had to wash it after 1 wear, no I don’t stink! I am sensitive to smells, I own many other coats (winter) while i love this, it’s not the best in performance

2025幎11月24日

Der blev hurtigt ekspederet de 2 varer

Der blev hurtigt ekspederet de 2 varer jeg havde bestilt. Det var et rigtig godt tilbud, så jeg blev også overrasket over den virkelig gode kvalitet.

2025幎11月25日

Hej Annette

Tusind tak for din fine anmeldelse 😊

Rebecca fra U.S. Polo Assn.

DÃ¥rlig oplevelse med en reklamtion

KÞbte en trÞje i Januar 2025, som i november gik i stykker i lynlåsen.
TrÞjen er nÊrmest ikke brugt, laver derfor en reklamation til U.S Polo, som blankt afviser min reklamation med “den er jo kÞbt tilbage i januar, og det er en sliddel.
Undskyld mig men en trÞje til 329 kr burde sku da kunne holde mere end 10 måneder. De mener ikke min 2 års reklamationsret er gÊldende.
Ringede til deres kundeservice, og her fik jeg fat i en medarbejder der ikke var til meget hjÊlp..
Aldrig har jeg oplevet så dårlig en kundeservice, det bliver sidste gang jeg kÞber tÞj ved dem. Jeg spurgte om pengene retur, men heller ikke tilbud om ny trÞje fik jeg. Så havde jeg selvfÞlgelig også accepteret det.
Det er fÞrste gang i mit 29 årige liv jeg har oplevet så dårlig en kundeservice.
Det skal man tÊnke over inden man kÞber tÞj derinde igen, at ved en evt reklamation bagefter der er man dårlig stillet

2025幎12月4日
自発的なレビュヌ

Hej Patrick

Tak fordi du tager dig tid til at skrive, og jeg er oprigtigt ked af at hÞre, at du har haft en dårlig oplevelse med både produktet og kontakten til os. Det er selvfÞlgelig ikke den oplevelse, vi Þnsker at give.

Jeg forstår godt, at det er frustrerende, når en trÞje går i stykker efter relativt kort tid, og jeg beklager, hvis vores kommunikation har virket afvisende.

Du er meget velkommen til at kontakte os igen – sÃ¥ vil jeg gerne se pÃ¥ sagen pÃ¥ ny og prÞve at finde en bedre lÞsning til dig.

Rebecca fra U.S. Polo Assn. 😊

Jeg har stadig ikke fÃ¥et min varer så

Jeg har stadig ikke fået min varer så syntes ikke så godt om siden

2025幎11月25日
自発的なレビュヌ

Hej

Det er naturligvis ikke almindelig praksis, at du ikke har modtaget dine varer. Vi leverer normalt indenfor 1-3 hverdage, så det lyder som en fejl. Du må meget gerne kontakte vores kundeservice, så finder vi hurtigt en lÞsning. Jeg kan desvÊrre ikke se nogle oplysninger på dig her :)

/Rebecca

Hurtig levering og ellers alt ok

Hurtig levering og ellers alt ok
Ligetil jeg skulle returnere så var der lige et retur gebyr 😱
FrÊkt tÊnk at de vil ÞdelÊgge hele den gode oplevelse at handle hos dem Þv

2025幎11月4日

Hej Pau

Det er helt normalt, at webshops i dag opkrÊver et gebyr for retur, da håndtering og fragt medfÞrer omkostninger. Returgebyret fremgår også flere steder på vores hjemmeside, inden man gennemfÞrer en bestilling.

Jeg beklager, hvis det kom bag på dig.

Rigtig god dag.

/Rebecca fra U.S. Polo 😊