Mijn bestelde handschoenen werden door DPD niet afgeleverd bij het servicepunt, omdat zij met vakantie bleken. Een tweede keer poging tot levering ging ook mis. Mijn pakketje liet dus op zich wachten.... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Het touwbandje schoot iedere keer los van mijn hoed en vloog bij een kleine bries al van mijn hoofd af. De laatste keer vloog mijn hoed over straat en werd erg vies. Ik heb een mailtje gestuurd met f... ãã£ãšèŠã
Het bestelde keurig op tijd en goed verpakt aangeleverd. Ik had tevoren wel aangegeven om bij een aanleverpunt het bestelde op te halen; niettemin werd het thuis afgeleverd, waar ik op dat moment toe... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Mooie collectie UPF50 beschermende zonnehoeden en zwemmutjes. Snelle levering. Leuke en comfortabele hoed met klep van Coolibar gekocht en al gedragen. Een andere strooien hoed viel helaas wat te k... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
UV-Fashions is Europaâs grootste aanbieder en dé absolute autoriteit op het gebied van UV-beschermende (zwem)kleding en accessoires. Met onze premium UV-beschermende producten kunnen volwassenen, kinderen en baby's zich beschermen tegen de schadelijke gevolgen van ultraviolette straling. Ons assortiment is door ons met grote zorg voor jou samengesteld en bestaat uit de 30 beste UV-merken wereldwijd. Op deze manier bieden als "one stop uv-shop" we iets fijns en modieus voor voor babyâs, meisjes, jongens, dames en heren. Wij werken met een team van 8 enthousiaste collega's jou het beste aanbod en de beste online shop ervaring te bieden. Happy shopping en bedankt voor je vertrouwen! Ma t/m vr vóór 17:30 besteld, morgen in huis, thuiswinkel.org gecertificeerd, 10 jarig deskundige "ervaring" en "know how", wij doen altijd wat we beloven.
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Uitstekend!
Mooie collectie UPF50 beschermende hoedjes
Mooie collectie UPF50 beschermende zonnehoeden en zwemmutjes. Snelle levering.
Leuke en comfortabele hoed met klep van Coolibar gekocht en al gedragen. Een andere strooien hoed viel helaas wat te klein uit, maar dat is wel een mooi cadeau geworden.
Aanrader: deze webwinkel snapt het!
Goede info op website, goede aanbiedingen aan het eind van het seizoen, duidelijke informatie over bestelling en verzending (e-mail communicatie) en snelle verzending & ontvangst. Wij zijn blij met de kwaliteit van de merken die deze winkel verkoopt.

UV-Fashions ããã®åç
Brillen zijn snel geleverd in goedeâŠ
Brillen zijn snel geleverd in goede verpakking.

UV-Fashions ããã®åç
Super snelle reactie en levering naâŠ
Super snelle reactie en levering na klacht vestje

UV-Fashions ããã®åç
De afwikkeling van de bestelling gingâŠredelijk
De afwikkeling van de bestelling ging goed, maar niet in 24 uur zoals wordt gesuggereerd.
De zonnehoed voldoet uitstekend, maar 3 van de 4 luchtgaatjes functioneerden niet.

Werkt niet ! âŠ
Blouse gekocht van 89,00 euro ivm zonneallergie. Eerste keer aan denk je dst je veilig bent . Verschrikkelijke uitslag gehad na 10 minuten!!

Top producten, veel keus
Ik bestel eigenlijk altijd bij uv-fashions mijn producten om mijn vitiligo-huid te beschermen.
Goede, snelle service, Top producten, veel keus.

UV-Fashions ããã®åç
verkeerde labeling doch werd opgelost.
Na bestelling kwam kleding snel binnen doch vervelende afwijkingen in maatvoering tov mijn oorspronkelijke bestelling. Blijkbaar een verkeerde labeling door de betreffende fabrikant. Het e.e.a. werd na wederzijde communicatie prettig opgelost door UV fashion.

Nette bezorging conformâŠ
Nette bezorging conform afspraak/verwachting. Heel mooi en comfortabel uv pak. Goede kwaliteit en hiermee geen zorgen voor zonnebrand voor de kleine jongen.

Topsite
Topsite! Alles overzichtelijk, snel gevonden wat ik zocht, makkelijk te bestellen en snel in huis. Aanrader!

Ondanks probleem met verzending (foutâŠ
Ondanks probleem met verzending (fout ligt bij koeriersdienst) zeer goed geholpen

Product is goed
Product is goed. Wanneer iets niet op voorraad is, laten ze dit netjes weten. Alleen het retourproces zou makkelijker mogen/kunnen.
Niet blij met verzendprocedure
Via Bol.com een hoed besteld, waarvan UV-Fashion de leverancier bleek te zijn. Prima hoed, maar slechte gang van zaken. Wilde laten afleveren bij afhaalpunt. Dat kun je volgens Bol.com aangeven bij het afronden van de bestelling, maar die optie verscheen niet bij het afronden. Direct Bol benaderd of dat aangepast kon worden. Via de site moest ik dan een email naar de leverancier sturen en dat heb ik meteen gedaan. Geen enkele reactie. Vervolgens naar de tracktrace gegevens gekeken, maar melding 'niet bekend' en dat bleef zo. Pas om 17.00 uur op de dag van aflevering was die te zien! Kortom: geen reactie op email en hele dag voor niets zitten wachten!!! En weer een extra busje door de straat voor één pakje. Niet voor herhaling vatbaar.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã