Mijn bestelde handschoenen werden door DPD niet afgeleverd bij het servicepunt, omdat zij met vakantie bleken. Een tweede keer poging tot levering ging ook mis. Mijn pakketje liet dus op zich wachten.... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Het touwbandje schoot iedere keer los van mijn hoed en vloog bij een kleine bries al van mijn hoofd af. De laatste keer vloog mijn hoed over straat en werd erg vies. Ik heb een mailtje gestuurd met f... ãã£ãšèŠã
Het bestelde keurig op tijd en goed verpakt aangeleverd. Ik had tevoren wel aangegeven om bij een aanleverpunt het bestelde op te halen; niettemin werd het thuis afgeleverd, waar ik op dat moment toe... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Mooie collectie UPF50 beschermende zonnehoeden en zwemmutjes. Snelle levering. Leuke en comfortabele hoed met klep van Coolibar gekocht en al gedragen. Een andere strooien hoed viel helaas wat te k... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
UV-Fashions is Europaâs grootste aanbieder en dé absolute autoriteit op het gebied van UV-beschermende (zwem)kleding en accessoires. Met onze premium UV-beschermende producten kunnen volwassenen, kinderen en baby's zich beschermen tegen de schadelijke gevolgen van ultraviolette straling. Ons assortiment is door ons met grote zorg voor jou samengesteld en bestaat uit de 30 beste UV-merken wereldwijd. Op deze manier bieden als "one stop uv-shop" we iets fijns en modieus voor voor babyâs, meisjes, jongens, dames en heren. Wij werken met een team van 8 enthousiaste collega's jou het beste aanbod en de beste online shop ervaring te bieden. Happy shopping en bedankt voor je vertrouwen! Ma t/m vr vóór 17:30 besteld, morgen in huis, thuiswinkel.org gecertificeerd, 10 jarig deskundige "ervaring" en "know how", wij doen altijd wat we beloven.
é£çµ¡å
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Snelle levering en duidelijke updates
Snelle levering en duidelijke updates. Mooie kwaliteit producten.
Lichtgewicht regenhoedje besteld
Lichtgewicht regenhoedje besteld, met opgave maat. Past perfect en UV-beschermend bovendien.
Goede bereikbaarheid
Goede bereikbaarheid
Snelle reactie
Vriendelijk personeel
Snelle verzending
The great customer support
The great customer support, great product range⊠I canât recommend enough.
Top geregeld
Mooi licht en functioneel shirtâŠ
Mooi licht en functioneel shirt ontvangen. De verzending was supersnel
Snel geleverd en goed product
Geweldige service
Geweldige service. Had een paar shirts gekocht die veel te groot bleken te zijn.
Weinig tijd meer i.v.m. vakantie.
Na contact met UV fashions werden per Express andere verzonden. Voor 12 uur in huis.
Veel keuze en goede klantenservice
Veel keuze, telefonisch goed geholpen bij zoeken juiste maat. Snel een retour of omwisseling te regelen.
Enige nadeel wat ik deze zomer vond dat van veel shirts net mijn maat er niet was. Waarschijnlijk hoge vraag, andere zomers geen last van gehad.

UV-Fashions ããã®åç
Versturen een zonnebril in een envelopâŠ
Versturen een zonnebril in een envelop van iets dikker papier. Bij mail ernaartoe wegens geheel beschadigd doosje van de bril, met zorgen of de bril niet te lijden heeft gehad en eerder kapot gaat, krijg je een CO2-uitstoot verhaal als excuus en erin ook nog de vraag of het doosje van de bril beschadigd was, terwijl dit in de eerste mail al duidelijk stond.
Wat dachten jullie ervan als die bril door jullie 'nobele' streven deste eerder vervangen moet en daardoor dus extra belasting voor het milieu oplevert?!
Dat kleding zo verstuurd wordt is nog te begrijpen, maar een zonnebril?
Ideale UV werende zwemkleding voor mijnâŠ
Ideale UV werende zwemkleding voor mijn dochter van 4 en zoontje van 2. Blijft mooi en zit lekker. Goede service en levering.
Bestellen en retourneren.
1e bestelling vlot bezorgd, verpakking wel onnodig groot en daardoor behoorlijk beschadigd. 2e bestelling duurde langer en is niet op de afgesproken plek geleverd.
1e bestelling geretourneerd, nog geen ontvangst- of afhandelingsbevestiging ontvangen. Ook geen geld retour ontvangen.
makkelijke en duidelijke site om teâŠ
makkelijke en duidelijke site om te bestellen en supersnelle levering

UV-Fashions ããã®åç
Wij zijn zeer tevreden over onzeâŠ
Wij zijn zeer tevreden over onze aankoop!
De zonnehoed voor de kleindochter en mezelf,bewijzen hun dienst!
Dank je wel

Kwalitatief goede kleding
Kwalitatief goede kleding , maat viel te groot, goed kunnen ruilen

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã