Mijn bestelde handschoenen werden door DPD niet afgeleverd bij het servicepunt, omdat zij met vakantie bleken. Een tweede keer poging tot levering ging ook mis. Mijn pakketje liet dus op zich wachten.... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Het touwbandje schoot iedere keer los van mijn hoed en vloog bij een kleine bries al van mijn hoofd af. De laatste keer vloog mijn hoed over straat en werd erg vies. Ik heb een mailtje gestuurd met f... ãã£ãšèŠã
Het bestelde keurig op tijd en goed verpakt aangeleverd. Ik had tevoren wel aangegeven om bij een aanleverpunt het bestelde op te halen; niettemin werd het thuis afgeleverd, waar ik op dat moment toe... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Mooie collectie UPF50 beschermende zonnehoeden en zwemmutjes. Snelle levering. Leuke en comfortabele hoed met klep van Coolibar gekocht en al gedragen. Een andere strooien hoed viel helaas wat te k... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
UV-Fashions is Europaâs grootste aanbieder en dé absolute autoriteit op het gebied van UV-beschermende (zwem)kleding en accessoires. Met onze premium UV-beschermende producten kunnen volwassenen, kinderen en baby's zich beschermen tegen de schadelijke gevolgen van ultraviolette straling. Ons assortiment is door ons met grote zorg voor jou samengesteld en bestaat uit de 30 beste UV-merken wereldwijd. Op deze manier bieden als "one stop uv-shop" we iets fijns en modieus voor voor babyâs, meisjes, jongens, dames en heren. Wij werken met een team van 8 enthousiaste collega's jou het beste aanbod en de beste online shop ervaring te bieden. Happy shopping en bedankt voor je vertrouwen! Ma t/m vr vóór 17:30 besteld, morgen in huis, thuiswinkel.org gecertificeerd, 10 jarig deskundige "ervaring" en "know how", wij doen altijd wat we beloven.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Great experience
Bought children sunglasses. The product is great, size fits as suggested. Good quality, not easily damaged for children. Delivered fast and well packaged. Definitely would buy again.

UV-Fashions ããã®åç
goede kwaliteit spullen en snelleâŠ
goede kwaliteit spullen en snelle levering.
Zeker voor herhaling vatbaar.

Prima levering
Prima levering, alleen jammer dat het zwempakje verpakt was in een grote kartonnen doos. Dat is verspilling!

UV-Fashions ããã®åç
Snelle levering en je wordt goed op deâŠ
Snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden. Er wordt snel gereageerd als je via de mail een vraag stelt.

UV-Fashions ããã®åç
Bedankt voor uw respectvolle aandachtâŠ
Bedankt voor uw respectvolle aandacht voor uw klanten. In de loop der jaren heb ik een masker willen hebben dat mij beschermde tegen de zonnestralen, maar ik dacht dat dat niet bestond, dus maakte ik mijn eigen gewone stoffen masker om mijn gezicht te beschermen. Ik voel me erg warm en ik adem moeilijk als ik het stoffen masker draag, maar ik moet het de hele tijd dragen, vooral als de zon schijnt , elke keer als ik auto rijd naar mijn werk komt de zon direct in de richting van mijn gezicht. Since ik die masker heb ik voel me comfortabel of mijn gezicht bij het dragen omdat de stof dun is en ook mijn hele gezicht bedekt Jammer dat er geen donkere kleur is Ik vroeg me op deze manier af: toen ik naar de markt ging om stof te kopen de verkoper pakt zaklamp van zijn telephone te schijnen als het licht niet zichtbaar is dan schijnt zonlicht ook niet door te stof. Maar als ik het manier om te proberen jullie masker dan zie ik licht door de stof. However het duidelijk wordt uitgelegd op de informatie web is dit is bijzonder stof . Anyway ik gebruik het om mijn huid te beschermen en ik ben zeer gerustgesteld om dit masker te gebruiken Het was verrassend en ik was blij om dit masker zonder mijn medeweten in mijn eigen land aanwezig te zien. Ik kocht het meteen en de volgende dag kwam het pakket aan. Ik heb ook iets meer nodig als een hoed, een handschoenen. Ik ga even langs bij uw winkel wanneer jullie weer open mogen.
Groetjes
Mimi

Mooie en stevige kwaliteitâŠ
Mooie en stevige kwaliteit kinderzonnebril. Kids zijn er blij mee. Snel en keurig bezorgd.

Mijn 1e ervaring met uv fashions isâŠ
Mijn 1e ervaring met uv fashions is zeker voor herhaling vatbaar. Levering was super snel en netjes verpakt. Ze reageren snel op de mail en komen hun afspraken na. Top bedrijf.

Goede kwaliteit en service
Goede kwaliteit en service. Verzending van product was vlot en goed.

Mooie hoed
Snelle en correcte levering. Mooi afgewerkte hoed, verheug me al op de zon. Ook handig dat er een band in zit waarmee je hoed evt. kleiner kan maken.

UV-Fashions ããã®åç
uitstekend bestel nog wel weer eens watâŠ
uitstekend bestel nog wel weer eens wat daar ik een dochter heb met de stofwisseling ziekte pct

5 sterren mogen ze van mij hebbenâŠ
5 sterren mogen ze van mij hebben snelle levering

UV-Fashions ããã®åç
Een zeer mooi uv badpakje maar net ietsâŠ
Een zeer mooi uv badpakje maar net iets te groot. Leuke combinatie met de roze streepjes en het donkerblauw. Girly en toch stoer zoals mijn kleinkindje is. In de zomer zal het zeker passen en is het veiliger tegen de zon met dat pakje aan.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã