Mijn bestelde handschoenen werden door DPD niet afgeleverd bij het servicepunt, omdat zij met vakantie bleken. Een tweede keer poging tot levering ging ook mis. Mijn pakketje liet dus op zich wachten.... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Het touwbandje schoot iedere keer los van mijn hoed en vloog bij een kleine bries al van mijn hoofd af. De laatste keer vloog mijn hoed over straat en werd erg vies. Ik heb een mailtje gestuurd met f... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Mooie collectie UPF50 beschermende zonnehoeden en zwemmutjes. Snelle levering. Leuke en comfortabele hoed met klep van Coolibar gekocht en al gedragen. Een andere strooien hoed viel helaas wat te k... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
UV-Fashions is Europaâs grootste aanbieder en dé absolute autoriteit op het gebied van UV-beschermende (zwem)kleding en accessoires. Met onze premium UV-beschermende producten kunnen volwassenen, kinderen en baby's zich beschermen tegen de schadelijke gevolgen van ultraviolette straling. Ons assortiment is door ons met grote zorg voor jou samengesteld en bestaat uit de 30 beste UV-merken wereldwijd. Op deze manier bieden als "one stop uv-shop" we iets fijns en modieus voor voor babyâs, meisjes, jongens, dames en heren. Wij werken met een team van 8 enthousiaste collega's jou het beste aanbod en de beste online shop ervaring te bieden. Happy shopping en bedankt voor je vertrouwen! Ma t/m vr vóór 17:30 besteld, morgen in huis, thuiswinkel.org gecertificeerd, 10 jarig deskundige "ervaring" en "know how", wij doen altijd wat we beloven.
é£çµ¡å
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Snelle levering. We gingen een paar dagen erna op vakantie, dus ik had 2 maten besteld om er 1 te retourneren. Voordat we aangekomen waren stond het geld alweer op m'n rekening :)

Erg fijne hoed
Erg fijne hoed. Bedoeld voor 'jongens', maar zit heerlijk op een vrouw van 50 met een klein koppie.

Zonnehoed met vaste kinband
De zonnehoed zag er mooi uit, maar veel te groot voor mij. Vandaar dat ik hem heb teruggestuurd. De afhandeling om terug te sturen was goed. Ik ga er van uit dat de financiële afwikkeling ook probleemloos zal zijn.
Aanvulling.
Met groot bedoel ik niet dat hij niet paste, maar heb ik het over het volume van het bovendeel en vooral de rand.

UV-Fashions ããã®åç
Goede kwaliteit en snelle levering

Levering duurt erg lang
Levering duurt lang, ik wacht al een week op mijn bestelling.

UV-Fashions ããã®åç
Eerste aankoop en alles vlot verlopen
Eerste aankoop en alles vlot verlopen. Goeie kwaliteit

UV-Fashions ããã®åç
Snelle levering en een goed product!

UV-Fashions ããã®åç
Je wordt goed op de hoogte gehouden vanâŠ
Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling en levering, kloppende informatie op de site.

De goede maat
Goede service mbt het kiezen van de juiste maat. Uiteindelijk drie mensen met de juiste waterschoenen

Helemaal top!
Product en service uitstekend! Heel blij met het uv-pakje en de snelle levering.

UV-Fashions ããã®åç
Super fijne zwemkleding echt top!!

Perfect UV-shirt
Super snelle levering vlak voor het zeilkamp van mijn dochter tijdens de warmste week van het jaar.
Shirt zat perfect, dus ze is niet verbrand tijdens het zeilkamp!

Leuke site met veel UV50 filter hoedenâŠ
Leuke site met veel UV50 filter hoeden van bekende merken.
Hoeden werden keurig bezorgd op aangegeven dag. Levering was snel. Heb niet alle hoeden gehouden, terugsturen was makkelijk en retour geld ook snel ontvangen. Positieve ervaring, zal zeker hier nog wat bestellen.

Zonnehoed
Snelle levering, nette hoed. Pakket helemaal in orde ontvangen. Ik ben zeer tevreden met de hoed; de elastiekband aan de binnenkant maakt het makkelijk aanpasbaar en de hoed blijft mooi zitten!

UV-Fashions ããã®åç
Het bestelde keurig op tijd en goedâŠ
Het bestelde keurig op tijd en goed verpakt aangeleverd. Ik had tevoren wel aangegeven om bij een aanleverpunt het bestelde op te halen; niettemin werd het thuis afgeleverd, waar ik op dat moment toevallig wel thuis was.
Duidelijk minpunt: in het bestelproces werd ik "gedwongen" een rekening bij PayPal aan te vragen/te openen. Tenzij ik het bestelproces verkeerd had begrepen/ingevuld. Ik ga die rekening binnenkort weer sluiten. Nutteloos.

UV-Fashions ããã®åç
Op redelijke termijn bezorgd watâŠ
Op redelijke termijn bezorgd wat besteld was.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã