Ik draag al vele jaren ondershirts met diepe V van V-nus. De kwaliteit is goed en ze blijven ook na diverse wasbeurten prima.
レビュアーのコメントを見てみましょう
Levering veel ste laat, op de site staat voor 17:00 besteld meestal de volgende dag bezorgd. Heb meerdere dagen moeten wachten terwijl ik het juist snel nodig had
Ik heb een paar v-nus t-shirts nu 1 jaar geleden aangeschaft en ben onder de indruk van de kwaliteit - super duurzaam; slijten uiterst moeilijk met inmiddels velen wasbeurten. Daarnaast zijn ze echt... もっと見る
企業が回答しました
Na jaren van Girav overgestapt omdat ze daar geen (voldoende) diepe v-hals meer hebben. Deze geprobeerd en bevalt heel erg goed. Fijn spul, mooie kwaliteit, diepe kraag, goede contanten via WA. Lengte... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
v-nus.nl について
当該企業による記述
"Because every journey starts with the perfect undershirt"
Onze premium V-neck ondershirts zijn ontworpen om naadloos aan te sluiten op de veeleisende levensstijl van de moderne man on the go. Gemaakt van de fijnste materialen en met vakmanschap vervaardigd, bieden ze niet alleen kwaliteit, maar ook een onmiskenbaar gevoel van luxe.
Of je nu op weg bent naar een belangrijke vergadering, een zakenreis maakt of gewoon geniet van een welverdiende vrije dag, met V-NUS ben je altijd klaar voor elke uitdaging. Onze ondershirts zijn jouw trouwe metgezel, waar je ook gaat, wat je ook doet.
‘‘Because every journey begins with the perfect undershirt.’’
連絡先
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Tevreden, maar voor mij te lang
Het hele bestel en leverproces is prima verlopen, geen enkele klacht.
Tot nu toe tevreden over het draagcomfort van mijn ondershirts, maar ze zijn voor mij persoonlijk te lang.
Ik had dat vooraf kunnen weten, maar niet op gelet helaas. Zijn langer dan mijn reguliere bestellingen bij andere merken....

Erg mooie kwaliteit
Zeer tevreden eerst één shirt gekocht maar al snel een aantal er bij gekocht voor mijn man. Mooie kwaliteit blijf erg mooi in de was en zit ook nog erg netjes. Dan heb ik het nog niet over de snelle levering. Zeker een aanrader

V-nus is een aanrader!
Fijne shirts, goede kwaliteit!
Ik draag alleen nog maar ondershirts van V-nus!

Fantastische hemden.
Snelle levering bandenwissel fantastische hemden. Ze blijven heel lang goed en dus van prima kwaliteit.

Gewoon een goed product
Gewoon een goed product! Goede kwaliteit en met de snelle levering zijn we denk ik allemaal tevreden!

Perfecte t-shirts
Voor mijn man t-shirts besteld. Snel verzonden, zitten perfect en blijven lang mooi!

goede prijs/kwaliteit
ik bestel hier al een aantal jaren mijn ondershirts, de shirts hebben een prima pasvorm en zijn van goede kwaliteit.

Heerlijke shirts
Heerlijke shirts. Goede pasvorm en door de lage V-hals onzichtbaar als ondershirt.
Ook zeer te spreken over de snelle levering!

v-nus.nl からの回答
Beste ondershirt dat ik heb
Erg tevreden!! Ik heb in het verleden vaker shirts gekocht voor onder mijn overhemd maar deze zit beter, niet te strak en onzichtbaar. En na vaak wassen nog steeds super.

Super snelle levering
Mooie shirts voor onder een overhemd. Door de lage V hals zijn ze niet zichtbaar, zelfs niet als mijn man de bovenste 2 knoopjes los heeft.

v-nus.nl からの回答
Ik heb onlangs een T-shirt gekocht bij…
Ik heb onlangs een T-shirt gekocht bij V-nus.nl en ben echt verrast door de kwaliteit. Het materiaal voelt superzacht en comfortabel aan, en ook na een paar keer wassen blijft het er als nieuw uitzien. De pasvorm is precies goed, niet te strak maar ook niet te los. Levering was snel en netjes verpakt. Ik zal hier zeker vaker bestellen!

Beter wordt het niet.
Na vijf jaar dagelijks gebruik een nieuw setje van 6 ondershirts aangeschaft. Nog steeds perfecte pasvorm en draagcomfort. Levering de dag na bestelling.

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。