レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

16-4-26 Als 68-jarige in één keer geslaagd met ruime score! Leerstof goed gestructureerd aangeboden, in kleine stukjes. Goede, duidelijke uitleg. Leren gaat makkelijker door:... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Hele fijne digitale leeromgeving. Mooie opbouw vanuit filmpjes, duidelijke overzichten en daarna verschillende soorten vragen per CBR-vraag. Het grootste deel van de vragen op het CBR-examen heb ik... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Ik ben vanochtend geslaagd voor KVB2. Met slechts 1 dom foutje! Bedankt voor jullie hulp en steun tijdens het leertraject, ik heb het leuk gevonden om met bijna 68 jaar nog eens zoiets te doen, en... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Gisteren geslaagd voor Vaarbewijs 2 met een score van 100% met dank aan de uitstekende cursus Vaarkennis. Deze cursus aangeboden door Vaarkennis heeft mij moeiteloos door het examen geloodst. Een... もっと見る

企業情報

1. ボート インストラクター
  2. コミュニティ カレッジ
  3. 自動車管理局
  4. 研修センター
  5. ヨットスクール

当該企業による記述

Ben je op zoek naar een online cursus om je Klein Vaarbewijs te halen? Zoek niet verder! Vaarkennis biedt online cursussen aan voor Klein Vaarbewijs 1 en Klein Vaarbewijs 2. Deze online cursussen bereiden je optimaal voor op het Klein Vaarbewijs examen. Je krijgt korte video’s waarin je alle theorie leert. Veel plaatjes en animaties zorgen ervoor dat je het goed begrijpt. Zo leer je alles makkelijk en snel. Daarna kan je oefenen. Je krijgt twee soorten vragen. Eerst vragen die je helpen de theorie beter te onthouden. Daarna vragen waarmee je voor het examen oefent. Na elke vraag krijg je uitleg waarom je antwoord goed of fout is. Ook kun je altijd vragen stellen in de cursus en krijg je snel antwoord van ons. Dus, als je op zoek bent naar een goede, snelle en makkelijke manier om je Klein Vaarbewijs te behalen, kies dan voor onze online cursus. Begin vandaag nog met leren en vaar binnenkort met je vaarbewijs aan boord!

連絡先

通常1週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Super

Super! Duidelijk, schematisch en goed uitgelegd.

2026年2月19日

Vaarkennis.nl からの回答

Bedankt voor je review. Fijn dat onze uitleg duidelijk en overzichtelijk was. We streven ernaar complexe onderwerpen zo helder mogelijk uit te leggen, dus het is leuk om te horen dat dat is gelukt. Veel plezier met varen!

Super te vrede

Word goed netjes en duidelijk uitgelegd, met samenvatting en oefenvragen

2026年2月7日

Vaarkennis.nl からの回答

Bedankt voor deze mooie review. Fijn om te horen dat onze gestructureerde uitleg en gerichte oefenvragen je goed helpen bij het leren. Succes met de rest van de cursus en vast veel plezier op het water

5つ星のうち5の評価

Goede uitleg en voorbereiding op de het…

Goede uitleg en voorbereiding op de het examen Vaarbewijs 1 gehad. Nu nog het examen.

2026年1月17日

Vaarkennis.nl からの回答

Bedankt voor je review. Met jouw beoordeling bereiken we een mooie mijlpaal van 100 reviews. Fijn dat de uitleg je goed helpt bij de voorbereiding op het Vaarbewijs-examen. We wensen je veel succes met het examen.

5つ星のうち5の評価

Een aanrader: uitstekende cursus klein vaarbewijs

Uitstekende cursus. Zeer gestructureerd en makkelijk om onderwerpen terug te zoeken. Ook heel prettig dat zelf bepaald kan worden in welk tempo de cursus wordt gevolgd.

2026年2月13日

Vaarkennis.nl からの回答

Bedankt voor je review! Fijn dat de duidelijke structuur en het leren in je eigen tempo je goed bevallen. We wensen je alvast veel plezier op het water!

5つ星のうち5の評価

Fijne hulp, veel tips en hulp met planning

Vandaag met maar 3 kleine foutjes geslaagd voor mijn vaarbewijs 2 dankzij de cursus van Vaarkennis. Alle filmpjes gekeken, erg helpend, en ook alle vragen gemaakt en de 3 proefexamens. Je bent er dan echt klaar voor. De filmpjes en vragen helpen je ook met hoe het op het examen wordt gevraagd. Ik heb de studieplanning van 1 maand aangehouden, dat is wel pittig als je ook werkt maar het kan dus ook in meer tijd als dat je padt. Je krijgt verschillende voorbeeldplanningen.
Vooral bij de sommen merkte ik dat het herhalen en de proefexamens ervoor zorgde dat ik van echt alles fout naar 0 fout ging. Dank jullie wel

2026年2月9日

Vaarkennis.nl からの回答

Gefeliciteerd met je Vaarbewijs 2!
Fijn dat het herhalen, de proefexamens en de planning je hebben geholpen om met vertrouwen het examen in te gaan. Bedankt voor het delen van je ervaring en veel plezier op het ruime binnenwater!

Aanrader!

De opbouw en inhoud van de cursus Vaarbewijs 1 zijn heel duidelijk. De theorie wordt door middel van video’s goed uitgelegd, daarna is het mogelijk om de theorie na te lezen en door quiz- en examenvragen te beantwoorden, weet je goed of je een onderdeel beheerst. De theorie wordt in kleine stappen verdeeld, ik ben zeer tevreden over deze cursus!

2026年2月2日

Vaarkennis.nl からの回答

Mooi om te lezen dat de combinatie van uitleg en oefenvragen je heeft geholpen. Gefeliciteerd met je Vaarbewijs 1!

5つ星のうち4の評価

Goed voorbereid en geslaagd!

De aangeboden stof omvatte 99% van alle stof die ik op het examen kreeg. Ik voelde me meer dan voorbereid met de oefenvragen en oefenexamens en ben dan ook in 1 keer geslaagd met vlag en wimpel.

2026年1月26日

Vaarkennis.nl からの回答

Gefeliciteerd met het behalen van je Klein Vaarbewijs 2!
Fijn om te lezen dat de lesstof en oefenexamens zo goed aansloten op het echte examen en dat je je daardoor goed voorbereid voelde. Mooi resultaat om in één keer te slagen.

Veel plezier met de marifooncursus en dank je wel voor het delen van je ervaring.

Duidelijk les materiaal

Duidelijk les materiaal. Alles word keurig en overzichtelijk uitgelegd. En net als voorheen op school word je ook nog een klein beetje in de gaten gehouden door "Lieske en Bart", door hun, welkome, attention mailtjes. Op naar VB 2

2026年1月27日

Vaarkennis.nl からの回答

Gefeliciteerd met je Vaarbewijs 1 en leuk dat je ook Vaarbewijs 2 gaat halen.

Heldere uitleg

Heldere uitleg. Goede video's. Sterke vragen. Veel aan gehad en met plezier geleerd.

2026年1月21日

Vaarkennis.nl からの回答

Gefeliciteerd met het halen van je Vaarbewijs 1. En veel plezier met leren voor Vaarbewijs 2!

Mijn vaarbewijs 1 examen in 1 keer gehaald

Vaarkennis.nl is een fantastische site om je vaarbewijs examen te halen.
Het lesmateriaal (incl. video’s) zijn zeer duidelijk.
De oefenvragen sluiten prima aan op het examen.
Deze cursus is bovendien erg leuk om te doen.

2026年1月9日

Vaarkennis.nl からの回答

Gefeliciteerd met het halen van je Vaarbewijs 1! En fijn om te lezen dat je de cursus niet alleen goed vond, maar ook leuk. Heel veel plezier op het water!

Met gemak geslaagd na KVB2 cursus

Heb de KVB2 cursus gedaan en wat een fijne manier om je voor te bereiden op het examen, echt super. Duidelijke video’s en goede overzichten zorgen dat de vragen uitstekend te beantwoorden zijn. Niks te weinig of te veel geleerd. Mooi geslaagd 😊

2026年1月7日

Vaarkennis.nl からの回答

Gefeliciteerd met je Vaarbewijs 2 en bedankt voor je enthousiaste review.

Goede visuele manier om Vaarbewijs 2 te halen

Erg prettig leren aan de hand van visuele uitleg. Een stuk fijner dan het moeilijk geschreven officiële boek door akkeren. Zeker niet alles in een goed gedaan maar dan helpen alle oefeningen erg goed. Je kan de cursus (muv navigeren met de waterkaarten uiteraard) perfect op je mobiel of iPad en/of laptop doen, het onthoudt waar je bent.

2026年1月6日

Vaarkennis.nl からの回答

Gefeliciteerd met het halen van je Klein Vaarbewijs 2! Dat is een mooi begin van het nieuwe jaar.

Prima cursus

Prima cursus. geslaagd voor VB 2 en Marifoon, mede door deze cursus.

2025年12月22日

Vaarkennis.nl からの回答

Gefeliciteerd met het halen van het Vaarbewijs 2 en het Marifooncertificaat. Helemaal voorbereid om te gaan genieten op het water.

5つ星のうち4の評価

Zeer handige cursus ter voorbereiding aan het examen

Goed opgezette training. Door direct een uitleg te krijgen na het beantwoorden van de vraag kan je zien wat het juiste antwoord had moeten zijn en daar weer van leren. Een groot aantal proefexamens doorlopen (zouden en nog wel een paar meer mogen worden) na de training helpt bij het onderkennen waar nog steeds je fouten zitten waarop je dan je aandacht kan vestigen. Direct de eerste keer geslaagd. Bedankt.

2025年12月23日

Vaarkennis.nl からの回答

Gefeliciteerd met het halen van je Vaarbewijs! Veel plezier op het water.

Cursus Klein vaarbewijs 2

Het was een goede cursus met een duidelijke uitleg. De vragen kwamen overeen met de vragen die op het examen gesteld werden, dus dat is een hele fijne voorbereiding.
Ik vond het heel fijn om eerst een filmpje met de uitleg te hebben en daarna het nog een keer terug te lezen, dus dat is een goede opbouw van de cursus.

2025年12月23日

Vaarkennis.nl からの回答

Gefeliciteerd met het halen van je Vaarbewijs 2! En bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de cursus.

My Dutch is very limited

My Dutch is very limited. The course content was very good for someone learning Dutch. I was able to do the exam in Dutch without a translator. So thumbs up for the course content and clarity.

2025年11月24日

Vaarkennis.nl からの回答

Congratulations on getting your Dutch boating license! Great to hear that the course was clear and easy to follow, even as a non-native speaker. We wish you many safe and enjoyable days on the water!

5つ星のうち5の評価

Het is een fijn opgebouwde cursus

Het is een fijn opgebouwde cursus. Rustige stem, goede uitleg en herhaald tussendoor steeds wat er besproken wordt. Ook de video’s zijn erg duidelijk om naar te kijken/luisteren en alles wordt dan in de vragen er na gesteld. En heb je een vraag, dan krijg je zeer snel antwoord op je vraag. Zeer prettig allemaal.

2025年11月27日

Vaarkennis.nl からの回答

Gefeliciteerd met het halen van je Vaarbewijs! Fijn dat je de Vaarbewijs cursus zo prettig vond.

Duidelijk en overzichtelijk

Prettige en doeltreffende manier om te leren, in duidelijke en overzichtelijke stappen. Heel tevreden met de cursus!

2025年11月20日

Vaarkennis.nl からの回答

Gefeliciteerd met het halen van je Vaarbewijs en fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de online cursus.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。