16-4-26 Als 68-jarige in één keer geslaagd met ruime score! Leerstof goed gestructureerd aangeboden, in kleine stukjes. Goede, duidelijke uitleg. Leren gaat makkelijker door:... もっと見る
企業が回答しました
Hele fijne digitale leeromgeving. Mooie opbouw vanuit filmpjes, duidelijke overzichten en daarna verschillende soorten vragen per CBR-vraag. Het grootste deel van de vragen op het CBR-examen heb ik... もっと見る
企業が回答しました
Ik ben vanochtend geslaagd voor KVB2. Met slechts 1 dom foutje! Bedankt voor jullie hulp en steun tijdens het leertraject, ik heb het leuk gevonden om met bijna 68 jaar nog eens zoiets te doen, en... もっと見る
企業が回答しました
Gisteren geslaagd voor Vaarbewijs 2 met een score van 100% met dank aan de uitstekende cursus Vaarkennis. Deze cursus aangeboden door Vaarkennis heeft mij moeiteloos door het examen geloodst. Een... もっと見る
企業が回答しました
Ben je op zoek naar een online cursus om je Klein Vaarbewijs te halen? Zoek niet verder! Vaarkennis biedt online cursussen aan voor Klein Vaarbewijs 1 en Klein Vaarbewijs 2. Deze online cursussen bereiden je optimaal voor op het Klein Vaarbewijs examen. Je krijgt korte video’s waarin je alle theorie leert. Veel plaatjes en animaties zorgen ervoor dat je het goed begrijpt. Zo leer je alles makkelijk en snel. Daarna kan je oefenen. Je krijgt twee soorten vragen. Eerst vragen die je helpen de theorie beter te onthouden. Daarna vragen waarmee je voor het examen oefent. Na elke vraag krijg je uitleg waarom je antwoord goed of fout is. Ook kun je altijd vragen stellen in de cursus en krijg je snel antwoord van ons. Dus, als je op zoek bent naar een goede, snelle en makkelijke manier om je Klein Vaarbewijs te behalen, kies dan voor onze online cursus. Begin vandaag nog met leren en vaar binnenkort met je vaarbewijs aan boord!
オランダ
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Het was een hele uitgebreide maar duidelijke cursus. Door het op verschillende manieren te leren (luisteren, lezen, oefenen) bleef het heel goed hangen. De navigatie vragen waren een stuk hoger in deze cursus qua niveau dan op het examen, maar daardoor heb ik wel het idee dat ik het écht snapte en alle onderdelen van het navigeren onder de knie heb.

Vaarkennis.nl からの回答
Het bedrijf is zeker aan te bevelen,zeer goede communicatie en goede service,pakje besteld onmiddellijk door gestuurd naar België
Zowel vaarbewijs 1 & 2 gehaald met de cursussen van vaarkennis. Prettig om mee te werken en geeft een goede voorbereiding.
Als tip zou ik meegeven om te kijken of jullie toch iets kunnen veranderen in de software zodat je bij vaarbewijs 2 de open vragen ook echt zelf het antwoord moet invullen. Door de meerkeuze vragen kun je het juiste antwoord wel vinden ondanks dat je er na het meten soms best naast kan zitten en op het echte examen wel fout zit.

Vaarkennis.nl からの回答
Vaarbewijs 1 & 2 via de Online cursus van Vaarkennis gedaan, beide in één keer geslaagd! Ik heb dit goede resultaat kunnen behalen door een goede uitleg van de gesproken filmpjes, theoretische uitleg en de nodige oefenvragen die ik heb kunnen maken. Daarnaast wat extra informatie via internet opgezocht maakt dat ik beide examen eenvoudig en probleemloos heb kunnen maken. Ik zeg Vaarkennis.nl HARTELIJK DANK!!

Vaarkennis.nl からの回答
Ja ik ben nodig geld die ik leven ik zit ggz
Ik kan niet werken ik ben ziek wilt u graag helpen
En mee doen
Deze online cursus is een ideale manier om je vaarbewijs te halen. Duidelijke video’s, samenvattingen en genoeg vragen om mee te oefenen. Via email krijg je ook regelmatig tips toegestuurd. In 1 keer geslaagd met vaarkennis.nl

Vaarkennis.nl からの回答
Perfecte manier om te leren, te oefenen en te testen of je klaar bent voor het examen. Voor mij een ideale voorbereiding op het examen!

Vaarkennis.nl からの回答
ik vond de groote van de vragen erg verschillen bij de ene vraag was het maar een filmpje vna 3 minuten en bij de andere vraag waren het meerdere filmpjes van ieder langer dan tien minuten. Daardoor kon ik de tijd niet goed inschatten en heb ik het niet af kunnen maken

Vaarkennis.nl からの回答
Doordat je alle informatie die je moet weten zowel ziet als hoort én leest, blijft alles heel goed hangen. Het volgen van de cursus kost tijd, maar het is prettig dat je makkelijk kunt zien hoeveel je nog voor de boeg hebt. Door de proefexamens ben je extra goed voorbereid!

Vaarkennis.nl からの回答
De cursus is erg duidelijk en de opbouw is helder. Ook denken ze met je mee en het contact is erg warm en je krijgt snel een reactie.

Vaarkennis.nl からの回答
Cursus vaarbewijs 1 was zeer helpvol. Duidelijke video's en goede opbouw van elk hoofdstuk.
Vandaag geslaagd met 75 van de 80 punten. Complimenten!
Marc

Vaarkennis.nl からの回答
Goede degelijke voorbereiding. Duidelijke uitleg en videos. Veel oefenvragen om e.e.a. goed te laten landen. KVB I en KVB 2 in 5 weken gehaald.

Vaarkennis.nl からの回答
De theorie is duidelijk en door het herhalen sla je het beter op. Ook helpen ze goed met het plannen van de opdrachten zodat je mooi op schema blijft. Daarnaast hebben ze ook een uitstekende klantenservice.

Vaarkennis.nl からの回答
Fijne cursus, makkelijk te volgen en goede uitleg. Genoeg om de 1ste keer te slagen

Vaarkennis.nl からの回答
Heb er ongeveer 3 weken over gedaan om theorie te leren en ben in 1 keer geslaagd

Vaarkennis.nl からの回答
Duidelijke filmpjes, fijn dat je ook overzichten krijgt en je kan als je vragen hebt hun berichten

Vaarkennis.nl からの回答
Uitstekende voorbereiding kunnen doen door de heldere filmpjes, samenvattingen, oefenvragen en oefenexamens van Vaarkennis.nl. Hiermee voor zowel Vaarbewijs I als II ruim geslaagd - vond de aansluiting van de behandelde stof bij het examen voor II net iets beter dan voor I waar enige vragen in stonden die ik nog nooit had gezien.

Vaarkennis.nl からの回答
langs deze weg de info dat ik vandaag ben geslaagd voor VB2 na het volgen van jullie online cursus. 1 foutje maar, dus top. Heel duidelijke online begeleiding per video. Hoofd- en bijzaken worden helder belicht. Goede gedegen voorbereiding voor het examen!

Vaarkennis.nl からの回答
Heel fijne manier van studeren. Goede korte videofilmpjes, heldere uitleg en samenvattingen. De oefenvragen wisselen elkaar leuk af, van super makkelijk tot goed nadenken voordat je antwoordt.
Of de stof volledig is voor het behalen van het Vaarbewijs 1 examen zullen we gaan 'toetsen' bij het CBR.....

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。